Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Cadillac Escalade pentru 2014, dezvăluit oficial (Foto+Video)

Noul Cadillac Escalade pentru 2014, dezvăluit oficial (Foto+Video)

Publicat în data de: 08 Octombrie 2013
Categorii: Cadillac, Facelift, Stiri.
 

Cadillac a dezvăluit oficial noul său vârf de gamă, SUV-ul Escalade. Programat să ajungă pe piață în primăvara anului 2014, noul Escalade vine cu un design îmbunătățit, interior modern și tehnologii de ultimă generație, precum și un motor nou.Noul Cadillac Escalade are un design modificat și beneficiază de o grilă proeminentă, flancată de farurile cu tehnologie LED. Se remarcă de asemenea linii sculptate, decorațiunile cromate și jante din aliaj de 20 inch (opțional compania oferă și jante de 22 inch) .

Schimbări majore au fost făcute și în interior, unde noul Escalade oferă materiale semnificativ îmbunătățite și design modern. Se remarcă noul bord cu instrumente digitale pe un ecran de 12,3 inch, sistemul infotainment CUE, lumina ambientală și decorațiuni din lemn natural. Noul Cadillac Escalade are în dotare și scaune față încălzite și ventilate, al doilea rând de scaune este încălzit iar al treilea se poate rabata, împreună cu rândul doi, pentru a forma o suprafață plană.

Clienții noului Cadillac Escalade pot comanda și sistem de divertisment cu DVD/Blu-Ray pentru scaunele din spate, ce include un ecran de 9 inch în dotare standard și două ecrane pe echiparea superioară. Cabina este acum mai bine antifonată, ușile au garnituri triple iar tehnologie Bose Active Noice Cancellation contribuie de asemenea la o atmosferă mai liniștită în timpul călătoriilor.

Pe partea de manevrabilitate, noul Cadillac Escalade beneficiază de un șasiu mai puternic, direcție electrică variabilă și amortizoare magnetice. Escalade oferă și un diferențial blocabil pentru puntea spate, discuri de frână pe toate roțile și sistem de stabilitate StabiliTrack. Printre dotările de siguranță se numără airbagul central pentru locurile din față, sistemul de alertă pentru unghiul mort, alertă pentru coliziune iminentă în spate și avertizare la schimbarea benzii de mers. Mai mult, pachetul „Driver Awareness” mai include în plus Forward Collision Alert, Safety Alert Seat și Lane Departure Warning System. Clienții pot opta și pentru pachetul Driver Assist, ce include cruise control adaptiv, frânare automată față și spate, precum și un sistem de pregătire în cazul unei coliziuni iminente.

În ceea ce privește motorizările, noul Cadillac Escalade este oferit clienților americani cu un motor V8 de 6,2 litri EcoTec3 ce dezvoltă 313 kW/420 CP și 623 Nm – mai eficient, incluzând injecție directă, tehnologia de dezactivare a cilindrilor, timing variabil al valvelor și un sistem avansat de combustie. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu 6 trepte. Sistemul de tracțiuni integrală este oferit opțional.

Cadillac a anunțat că a patra generație Escalade va ajunge și în Europa, până la finalul anului 2014, la prețuri deocamdată nespecificate. Modelul curent Cadillac Escalade se vinde în țări precum Germania și Franța la prețuri de la 78.500 Euro, dar în țări cu taxe mai mari poate ajunge și la peste 100.000 Euro.

În SUA, noul Cadillac Escalade va costa între 63060 dolari și 87670 dolari. Europa va primi aceleași dotări și propulsoare, inclusiv motorul standard V8 de 6,2 litri din America de Nord.

VIDEO: Cadillac Escalade 2014


 
 
Citește și:
› Ford își bate joc de reclama la Cadillac ELR ...28/03/2014
› Cadillac și-a prezentat noua strategie de business pentru Europa ...11/03/2014
› BMW lansează noua generație Seria 4 Gran Coupe ...15/06/2021
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Noul Renault Megane Sedan, în România de la 14.100 Euro ...21/02/2021
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.