Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul BMW X7 este supus testelor de anduranță în condiții extreme

Noul BMW X7 este supus testelor de anduranță în condiții extreme

Publicat în data de: 11 August 2018
Categorii: Bmw, Facelift, Stiri.
 

Un program de teste, deopotrivă vast și diverse, aduc prototipurile camuflate ale noului BMW X7 pe cele mai provocatoare terenuri din jurul lumii.foto-noul bmw x7 este supus testelor de anduranta in conditii extreme
Sports Activity Vehicle se îndreaptă spre segmentul de lux. Iar pe acest drum, a trecut printr-un adevărat maraton de teste de anduranță.

Primele teste de iarnă, pe zăpadă și gheață, la limita Cercului Polar au fost urmate de teste de anduranță pe distanțe lungi desfășurate pe trasee de deșert și macadam sub soarele Africii de Sud. Traficul aglomerat din jungla urbană alternează cu teste dinamice de sarcină pe autostrăzi și drumuri naționale virajate. În fața provocărilor extreme și a spectrului larg de condiții meteorologice și de drum, primul model BMW X din segmentul de lux și-a dovedit nivelul superior al caracteristicilor de condus în cadrul testelor dinamice.

Cu apariția impresionantă, spațiul interior extrem de generos, tehnologia sofisticată de propulsie și suspensie și dotările exclusive, BMW X7 este cea mai recentă interpretare a plăcerii condusului de lux în stilul mărcii premium din München. Combinația dintre performanțele off-road supreme și dinamica superioară pe șosea atât de specifică unui Sports Activity Vehicle intră într-un alt segment de automobile. Prin prezentarea viitoare a celui mai nou și mai mare model BMW X la finalul anului 2018, BMW își continuă actuala ofensivă de produs în clasa de lux printr-un concept de automobil fascinant.

Prototipurile noului BMW X7 au fost produse la uzina BMW din Spartanburg. Centrul de competență pentru modele BMW X din statul Carolina de Sud va deveni și locul de origine pentru modelul de serie. În ciuda camuflajului vizibil, automobilele de preserie dezvăluie dimensiunile impunătoare, precum și proporțiile clare și armonioase ale BMW X7.

În noul BMW X7, luxul, diversitatea și sportivitatea se îmbină pentru a forma o entitate unică. Actualele teste au demonstrat în mod impresionant experiența de condus de care te poți bucura în ambianța sofisticată a interiorului automobilului, chiar și în condiții climatice nefavorabile și cel mai variat teren. La Centrul de Teste de Iarnă de la Arjeplog (Suedia), în timpul testelor cu căldură excesivă, dar și în situațiile de trafic cotidian din jurul orașului Spartanburg, prototipurile noului BMW X7 au avut deja prilejul să convingă prin luxul contemporan și diversitatea supremă.

 
 
Citește și:
› Noul BMW Seria 7, îmbunătățit pentru 2019 ...20/01/2019
› BMW Group la CES 2019 de la Las Vegas ...06/01/2019
› BMW M850i Coupe Night Sky, inspirat dintr-o ploaie de meteori ...06/01/2019
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noua Mazda3 pentru 2019, Design KODO evoluat și cele mai avansate ...11/02/2019
› Renault prezintă noul Clio pentru 2019 ...03/02/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.