Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul BMW M5 este vedetă în Need for Speed No Limits

Noul BMW M5 este vedetă în Need for Speed No Limits

Publicat în data de: 07 Februarie 2018
Categorii: Bmw, Stiri.
 

Milioane de jucători din lumea întreagă așteaptă cu nerăbdare noua apariție din Need for Speed No Limits: începând din februarie, noul BMW M5 este disponibil și în varianta pentru telefon mobil a jocului de curse de mare succes.foto-noul bmw m5 este vedeta in need for speed no limits
 ›Galerie foto:
foto-noul bmw m5 este vedeta in need for speed no limits foto-noul bmw m5 este vedeta in need for speed no limits foto-noul bmw m5 este vedeta in need for speed no limits foto-noul bmw m5 este vedeta in need for speed no limits
foto-noul bmw m5 este vedeta in need for speed no limits
Sedanul de înaltă performanță este o prezență exclusivă a celui mai nou "Xtreme Racing Championship"; între 2 și 9 februarie, jucătorii se vor putea înscrie în campionat. După înregistrare, utilizatorii au șapte zile la dispoziție pentru a pilota BMW M5 într-o serie de curse competitive pentru a-și testa aptitudinile. Câștigătorii vor putea să deblocheze modelul pentru a concura cu el ulterior.

"Need for Speed No Limits" este prima adaptare pentru telefoane mobile a francizei de curse foarte populare "Need for SpeedTM". În doi ani și jumătate de la lansarea sa pe piață, a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de curse pentru smartphone din lume, cu câteva milioane de descărcări și o comunitate foarte activă. Jocul oferă o gamă largă de automobile care pot fi personalizate în funcție de preferințele individuale și pot fi testate ulterior împotriva altor jucători din întreaga lume, în diferite moduri de cursă. Până acum au fost efectuate peste 11 miliarde de curse.

BMW este deja parte a jocului prin modelele BMW M3 Coupé (1999), BMW M4 Coupé (2014) și BMW M2 Coupé (2015). Noul BMW M5 Sedan se alătură acum acestui trio. Este integrat în pictograma aplicației jocului și este prezent și în trailerul jocului. Prin BMW M5, BMW are cel mai rapid model din categoria Sport. Astfel, pasionații de gaming din jurul mapamondului pot experimenta noul sedan sport încă dinainte de lansarea sa pe piață în martie 2018.

Electronic Arts și BMW M5 au deja o istorie comună. Sedanul și-a sărbătorit premiera mondială anul trecut - nu așa cum este obiceiul la un salon auto, ci la cea mai mare expoziție europeană pentru jocuri interactive și entertainment, GamesCom de la Köln. De ce? Încă dinainte ca BMW M5 să fie disponibil în showroomuri, jucătorii au putut deja să experimenteze automobilul în jocul de curse "Need for Speed Payback" care tocmai fusese lansat la GamesCom 2017. Între timp, jucătorii din lumea întreagă au petrecut deja aproximativ 480.000 de ore - echivalentul a circa 55 de ani - în noul BMW Seria 5 Sedan pe circuitele virtuale din "Need for Speed Payback".

BMW M5 continuă istoria lungă a modelelor BMW în franciza jocurilor de curse "Need for Speed". Primul BMW a apărut în "Need for Speed" în 1997; primul BMW M5 în 1999. Acestea au fost urmate de BMW M3 în "Need for Speed Most Wanted" în 2005, BMW M3 GTR în "Need for Speed Shift" în 2009 și de multe alte apariții, inclusiv de BMW M4, M6 și Z4 M. Acum trei ani, în 2015, noul BMW M2 și-a făcut marele debut în cea mai recentă apariție "Need for Speed" de la acea vreme. 
 
Citește și:
› BMW Group la CES 2019 de la Las Vegas ...06/01/2019
› BMW M850i Coupe Night Sky, inspirat dintr-o ploaie de meteori ...06/01/2019
› Tehnologia diesel: modelele BMW obțin calificative maxime pentru ...16/12/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.