Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Publicat în data de: 07 Septembrie 2017
Categorii: Mazda, Siguranta, Stiri.
 

Noua Mazda CX-5 a fost evaluată drept una dintre cele mai sigure mașini de familie ce poate fi cumpărată. Euro NCAP i-a acordat noii Mazda CX-5 nota maximă de 5 stele pentru siguranță.foto-noua mazda cx-5 a obtinut 5 stele la testele de siguranta euro ncap
Verdictul a fost pronunțat în baza testelor riguroase de impact și a evaluării sistemelor sofisticate de asistență pentru șofer, care sunt în echiparea standard a noului model. Disponibilă deja în Europa, noua Mazda CX-5 a obținut scoruri excepționale în ceea ce privește protecția pentru adulți, copii și pietoni.

Jeff Guyton, Președinte și CEO Mazda Motor Europe a declarat: „Siguranța oamenilor care conduc mașinile noastre, dar și a celor din jurul lor, este foarte importantă pentru Mazda. Acest lucru este reflectat de punctajul de 5 stele acordat de Euro NCAP. Este dovada îmbunătățirii gamei de tehnologii avansate de siguranță care alcătuiesc filosofia noastră Proactive Safety și îi vor asista pe șoferi.”

Noua Mazda CX-5: Euro NCAP evaluări de siguranță*

Cele 5 stele reprezintă un tribut pentru munca excepțională a designerilor și inginerilor Mazda, care au refuzat compromisurile în timpul dezvoltării noii Mazda CX-5. Ilustrează cum șoferii SUV-ului compact se pot bucura atât de siguranță excepțională, mulțumită filosofiei Mazda Proactive Safety, cât și de un design inspirațional, ca rezultat al stilului Mazda KODO Soul of Motion.

Noua Mazda CX-5: Asistentul de frânare inteligent avansat pentru oraș

Noua Mazda CX-5 este echipată standard cu asistentul de frânare inteligent avansat, un mecanism autonom de frânare de urgență. Acesta ajută în mod activ șoferii să evite o potențială coliziune, sau cel puțin să reducă viteza impactului și, implicit, riscul accidentării. Sistemul folosește o cameră frontală pentru a monitoriza drumul din față, care operează între 4 și 80 km/h. Poate opri automat sau reduce viteza noului model Mazda CX-5 când există un risc de coliziune frontală cu un vehicul sau pieton.

Noua Mazda CX-5: o nouă dimensiune a plăcerii de a conduce

Mazda consideră că șoferul și mașina trebuie să fie un tot unitar. Conceptul este denumit Jinba-Ittai, iar progresele inginerești indică faptul că noul Mazda CX-5 stabilește noi standarde pentru un condus plăcut. Cu o structură mai rigidă a caroseriei, direcție, suspensie și frâne îmbunătățite și G-Vectoring Control, un sistem software inovator care controlează înclinarea mașinii pentru o mai bună manevrabilitate, CX-5 aduce o nouă dimensiune a plăcerii de a conduce în segmentul SUV-urilor compacte.

Mazda a vândut până în prezent mai mult de 1,5 milioane de CX-5. Modelul reprezintă în acest moment 25% din vânzările globale ale producătorului.

* Rezultate teste EURO-NCAP 2017 pentru Noua Mazda CX-5:

Concluzii: 5 stele (Protecția pasagerilor adulți: 95%, protecția pasagerilor copii: 80%, protecția pietonilor 78%, sistemele de asistență: 59%).

 
 
Citește și:
› Noua linie de design și inovații tehnice Mazda la Geneva ...07/03/2018
› Showroom nou Mazda, în Timișoara ...05/03/2018
› Noutățile Mazda la Salonul Auto de la Geneva 2018 ...11/02/2018
› Renault lansează un nou proiect de siguranță rutieră: CovOrașul M ...07/05/2018
› Cum să te pregătești pentru eventualele accidente din trafic ...31/01/2018
› Euro NCAP: Volvo XC60 este cea mai sigură mașină a anului 2017 ...11/01/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.