Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noua linie de modele (Citroen) DS debutează la Salonul Auto de la Paris 2014

Noua linie de modele (Citroen) DS debutează la Salonul Auto de la Paris 2014

Publicat în data de: 25 Septembrie 2014
Categorii: Citroen, Auto-show, Concept, Stiri, Paris.
 

Noul brand franțuzesc DS, ce se desparte de marca Citroen și devine astfel independent, își va face debutul în cadrul Salonului Auto de la Paris, care își va deschide porțile pe 2 octombrie 2014.Lansată oficial pe 1 iunie, obiectivul mărcii DS este clar: să poziționeze industria auto franțuzească printre primii constructori de automobile premium.

La Paris vor fi prezentate conceptele DIVINE DS și DS3 INES DE LA FRESSANGE PARIS, care prefigurează viitorul mărcii DS.

Linia DS se distinge cu ușurință, grație stilului unic, rafinamentului fiecărui detaliu, materialelor luxoase și tehnologiei inovatoare. Standul DS din cadrul Salonului Auto de la Paris va căpăta un rafinament aparte grație celor două concepte dezvăluite presei în decursul acestei luni.

DIVINE DS este un autovehicul compact cu patru uși, cu linii fluide, evidențiate de elementele grafice. Exteriorul distinctive al DIVINE DS este completat de interiorul înfrumusețat de elemente combinate original, astfel încât să denote spiritual avangardist și rafinamentul DS. Acest concept car da frâu liber creativității și propune un nou concept în materie de design “hypertypage”, adică fiecare vehicul vine cu trei ambianțe interioare unice, fascinante care pot fi schimbate. Conceptul denotă obiectivul principal al DS, acela de a oferi clienților un autovehicul care să se plieze perfect personalității lor.

DS3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT se distinge prin elegantă, rafinament și modernitate. Nuanța satinată Ink Blue, pavilionul strălucitor Black Onyx și jantele diamantate Aphrodite 17’’ conferă concept car-ului un plus de stil – muncă artizanală a Centrului de Design și Ines de la Fressange Paris – și împrumută imaginea femeii pariziene, îndrăznețe, foarte la modă. Pe lângă nouă semnătură luminoasă, DS 3 atrage privirile grație carcaselor oglinzilor “Ines Red” la care se adaugă multiplele variante de personalizare. Interiorul beneficiază de tapițerie din piele Blue Granițe și cusături albe încoronate de planșă de bord.

Pe lângă aceste două concept car-uri ce prefigurează viitorul DS, vizitatorii au posibilitatea de a pătrunde în universal mărcii, să redescopere automobilele care i-au asigurat succesul de astăzi, precum și să descopere ultimele produse și echipamente, inclusiv noile servicii online DS Connect.

Acestea includ: MyDS Scan, aplicație disponibilă pe smartphone care folosește recunoașterea vizuală pentru operarea mai ușoară a autovehiculului; DS Connect Box, un sistem dezvoltat pentru smartphone-uri care furnizează informații cu privire la utilizarea autovehiculului. DS Connect Box îmbunătățește de asemenea siguranță, oferind servicii de asistență localizată și apelul de urgență.

De asemenea, vor fi expuse și cele mai noi modele, DS 3 și DS 3 Cabrio cu o nouă semnătură luminoasă și noi servicii conectate.

 
 
Citește și:
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
› SEETROEN, ochelari ce iti redau gustul pentru calatorii ...08/07/2018
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Hyundai pregătește un nou model pentru piața europeană ...14/07/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Kia va lansa un crossover în familia Ceed ...23/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› Dacia anunță la Paris un nou motor în gamă ...02/10/2018
› Noul BMW Seria 3 Sedan pentru 2019, premieră mondială la Paris ...26/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.