Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noua Honda Accord - Sedan si Coupe

Noua Honda Accord - Sedan si Coupe

Publicat în data de: 22 August 2007
Categorii: Honda, Stiri.
 

Noua Honda Accord, modelul pentru anul 2008 va fi pusă în vânzare începând de la jumătatea lunii Septembrie în Statele Unite ale Americii. Cu un design rafinat, dinamic și sofisticat vrea să impresioneze lumea.Noua Honda Accord este complet redesenată, față de modelul precedent; are dimensiuni mai mari pentru un mai mult spațiu interior, varianta sedan exprimă un stil și caracter puternic. Varianta coupe este individualizată având proporții unice și agresive, plină de mușchi și sportivitate. Această noua variantă va fi disponibilă doar pentru piața auto din Statele Unite ale Americii

Motorizarea de 3500 cmc V6 produce 268 CP. Aceasta este înzestrată cu mai multe sisteme noi: un sistem de management al consumului de carburant (Variable Cylinder Management -VCM ) și un nou sistem de prevenire a emisiilor poluante (Partial Zero Emissions Vehicle - PZEV). Sistemul VCM comandă cilindrii motorului V6 astfel: 6 cilindri pentru puterea maximă și 3 sau 4 pentru un consum de combustibil mai mic în modulul de oraș.

Pentru securitate găsim standard: un sistem de absorbire a socului întru-un impact frontal (Advance Compatibility Enginering - ACE), un sistem de stabilitate (Vehicle Stability Assist - VSA - cunoscut în Europa ca ESP), airbaguri cortină pentru lateral, cameră dublă pentru aibagurile frontale și cele din spate, tetiere active pentru scaunele din față și multe altele.

Honda Accord este disponibilă în două variante de caroserie: sedan și coupe cu două motoare de 2400 cmc 4 cilindri și 3500 cmc cu 6 cilindri în V. Transmisia este asigurată de o cutie manuală cu 5 trepte, una automată cu cinci trepte și o cutie de viteze cu șase trepte manuală. Variantele de echipare vor fi: Accord Sedan LX și LX-P (motor în 4 cilindri și 177 CP), Accord Sedan EX (motor în 4 cilindri de 190 CP și șase cilindri în V de 268 CP), Accord Sedan EX-L (cu motorizarea de 190 CP și 268 CP); Accord Coupe LX-S (motorizarea de 190 CP), Accord Coupe EX (motorizarea de 190 CP) și Accord EX-L (cu motorizarea de 190 și 268 CP).

Interiorul s-a dorit a fi cât mai dinamic și cat mai ușor de folosit posibil. Volanul are comenzi pentru diferite funcții, ceasurile de bord sunt clasice, rotunde, ecranul LCD este strandard la orice versiune. Trei sisteme audio sunt disponibile pentru clienți toate cu redare mp3 sau WMA. Un sistem de navigație GPS îl avem disponibil pentru varianta Accord Sedan & Coupe EX-L. Mai avem incluse și tehnologia Bluetooth și HandsFreeLink.

Standard vine cu jante de 16 inch din aliaj ușor dar opțional avem și jante de 17 și 18 inch pentru caroseria Coupe.


 
 
Citește și:
› Honda HR-V, facelift și îmbunătățiti importante pentru 2019 ...13/08/2018
› VIDEO: Honda a prezentat motocicleta care se auto-balansează ...09/01/2017
› Hyundai GENESIS G90 lansat pe piața din Europa la Geneva 2016 ...02/03/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.