Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noua generație Porsche Panamera vine cu anvelope noi Michelin

Noua generație Porsche Panamera vine cu anvelope noi Michelin

Publicat în data de: 18 Iulie 2013
Categorii: Porsche, Stiri.
 

Grație eforturilor conjugate ale echipelor Michelin și ale inginerilor Porsche, la lansarea din iulie 2013, toată gama de vehicule Porsche Panamera va fi echipată cu anvelope MICHELIN - în toate regiunile și pentru toate condițiile de rularfoto-noua generatie porsche panamera vine cu anvelope noi michelin
În acest scop, Michelin a depus toate eforturile pentru a putea omologa trei game de anvelope - de vară, de iarnă și all season -, cu un total de 12 dimensiuni. Un proces de omologare conform cu strategia MICHELIN Total Performance

MICHELIN Total Performance reprezintă strategia Michelin de dezvoltare a unor anvelope, pentru toate segmentele de piață, care oferă simultan caracteristici de performanță diferite. Strategia Michelin se concentrează pe proiectarea și fabricarea unor anvelope care combină siguranța în toate condițiile de rulare (pe carosabil umed și uscat, în linie dreaptă, dar și în viraje), eficiența energetică optimă și randamentul kilometric sporit, element care influențează în mod direct costul total al exploatării vehiculului, o preocupare majoră pentru consumatori. Conceptul Michelin Total Performance încorporează o viziune strategică integratoare aplicată tuturor tipurilor de anvelope Michelin. Pentru fiecare program de omologare al constructorilor de mașini, Michelin depune toate eforturile pentru a oferi cele mai bune performanțe generale.

3 game de anvelope de înaltă performanță, care dispun de caracteristici speciale pentru fiecare regiune și tip de utilizare

MICHELIN Pilot Super Sport: Omologări pentru 4 dimensiuni de anvelope de vară de înaltă performanță

Anvelopa MICHELIN Pilot Super Sport de înaltă tehnologie a fost creată prin combinarea a trei elemente: centura din fibre de aramidă, banda de rulare Bi-Compound și tehnologia Variable Contact Patch 2.0.

Caracterizată prin rezistența superioară la tracțiune și greutatea redusă, centura din fibre de aramidă ajută la controlul eficient al forței centrifuge și la distribuirea mai uniformă a presiunii, ceea ce favorizează menținerea formei carcasei, indiferent de viteză.

Concepută inițial pentru anvelopele de curse, tehnologia Bi-Compound folosește diferite tipuri de compuși de cauciuc pe părțile laterale ale benzii de rulare. La exterior, un elastomer aditivat cu negru de fum, care asigură o rezistență sporită chiar și în cele mai strânse viraje, și la interior un alt elastomer care, alături de profilul special al benzii de rulare, permite anvelopei, la rularea pe carosabil umed, să spargă pelicula de apă și să adere perfect la carosabil.

În plus, tehnologia Variable Contact Patch 2.0 asigură un control optim asupra vehiculului, prin menținerea aceleiași cantități de cauciuc în contact cu solul, chiar și în virajele strânse în care forma amprentei la sol se modifică.

MICHELIN Pilot Alpin 4

Anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 4 integrează un nou design, denumit Ridge-n-Flex, care combină două caracteristici speciale.

Prima dintre acestea o constituie banda de rulare modificată, prevăzută cu canale adânci, care asigură o aderență remarcabilă în timpul iernii, la care se adaugă lamelele autoblocante StabiliGrip care garantează rigiditatea de excepție a blocurilor de profil, pentru o manevrabilitate sporită. Cea de-a doua caracteristică o reprezintă compusul moale de cauciuc HelioCompound 3G care își menține elasticitatea chiar și la temperaturi scăzute, asigurând în acest fel o aderență mai eficientă pe gheață și zăpadă, dar și pe carosabil umed. Cea de-a treia generație a acestui compus include o formulă nouă care combină siliciul cu uleiul de floarea soarelui.

MICHELIN Pilot Sport All Season Plus

Concepută pentru piața nord-americană, anvelopa MICHELIN Pilot Sport All Season Plus se remarcă prin nivelul său înalt de performanță în toate condițiile meteo. Acest lucru se datorează faptului că designul anvelopei și compușii TriFusion ai benzii de rulare asigură o aderență excelentă pe suprafețe uscate și umede, chiar și în timpul iernii. MICHELIN Pilot Sport All Season Plus este o anvelopă inovatoare, cu un design special, conceput pe baza tehnologiei MaxTouch Construction care asigură un randament kilometric total optim, fără a compromite alte caracteristici de performanță.

 
 
Citește și:
› Audi și Porsche lucreză împreună la o nouă arhitectură de vehicul ...19/04/2017
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› Audi, Porsche, Opel, Mercedes, Volkswagen, Renault au probleme cu ...24/04/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.