Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Mio lansează un GPS mai ieftin: Moov M400

Mio lansează un GPS mai ieftin: Moov M400

Publicat în data de: 28 August 2009
Categorii: Stiri, GPS.
 

Gama dispozitivelor de navigație prin satelit Mio este completată cu M400, noul model entry-level, care oferă un raport preț-performanță imbatabil. Moov M400 este disponibil la un preț estimativ de 899 RON cu TVA.foto-mio lanseaza un gps mai ieftin moov m400
Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, introduce noua gamă entry-level Moov M. La scurt timp după lansarea mult-așteptatei serii Moov Spirit, noile modele completează portofoliul dispozitivelor de navigație Mio.

Oferind cea mai nouă tehnologie a sistemelor de navigație prin satelit, dispozitivul M400, cu ecran de 4,3 inci, este ideal pentru cei care urmăresc să obțină cea mai bună calitate la un preț convenabil.

Navigație la prețuri avantajoase
Mio M400 pune accent pe raportul calitate-preț, deținând funcții impresionante pentru un drum lipsit de griji. Modelul entry-level este echipat cu tehnologia de poziționare SiRFInstantFixII care face posibilă o conexiune GPS de 5 ori mai rapidă. Prin conectarea GPS-ului la un PC, șoferii pot folosi și opțiunea Mio Local Search pentru accesarea unei game largi de informații asupra destinațiilor locale (precum restaurantele sau magazinele din zonă) prin intermediul aplicației MioMore.

Moov M400 include și funcția NavPix de navigare cu ajutorul fotografiilor etichetate geografic, introdusă pe piață de Mio în dispozitivele lansate anterior. Cu ajutorul funcției de album foto, utilizatorii pot naviga printr-o varietate de poze oferite pe internet. Aceștia pot explora ținuturi îndepărtate prin intermediul a aproximativ un milion de poze disponibile gratuit pe site-urile NavPix și Flickr.

Suport fără rival pentru utilizatorii Mio
Moov M400, ca și celelalte dispozitive Mio, se bucură de servicii ireproșabile de suport pentru clienți. Utilizatorii români pot accesa call-center-ul Mio la numărul de telefon 031 8107757 pentru a discuta cu un consultant care va răspunde la toate întrebările referitoare la produsele Mio, ultimele actualizări și care va informa despre promoțiile curente, dar și despre locurile de unde se pot achiziționa dispozitivele Mio. De asemenea, toți utilizatorii dispozitivelor Mio care întâmpină probleme de natură hardware pot apela Centrul Service, la numărul de telefon +40262224046 sau prin intermediul call-center-ului.

“Mio a dezvoltat un sistem ideal de navigație prin satelit adresat utilizatorilor care se află la prima achiziție a unui dispozitiv de acest gen și celor care doresc să își schimbe vechiul dispozitiv pentru unul mai bun, cu funcții sofisticate, tehnologie de navigație de ultimă generație și mai avantajos ca preț. Noul model M400 ne completează portofoliul, Mio deținând în prezent dispozitive pentru toți clienții, de la entry-level la modele high-end,” declară Laura Samson, Country Director Mio pentru România.

Moov M400 este disponibil în magazinele tradiționale precum și în cele online, la un preț estimativ de 899 RON cu TVA.

 
 
Citește și:
› Daimler, BMW și Audi au achiziționat serviciul de hărți HERE al N ...03/08/2015
› Bosch serbează 25 de ani de producția primului sistem de navigați ...19/08/2014
› Mio a lansat noile GPS-uri Spirit, cu actualizări gratuite pe via ...27/06/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.