Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți MINI devine mai inteligent și mai evoluat digital

MINI devine mai inteligent și mai evoluat digital

Publicat în data de: 12 Februarie 2018
Categorii: Mini, Tehnologie, Stiri.
 

Cu începere din martie 2018, toate modelele MINI noi vor fi disponibile cu opțiunea unui card 4G integrat, care va permite intrarea într-o nouă eră a conectivității.foto-mini devine mai inteligent si mai evoluat digital
Pachete de servicii digitale în 43 de piețe de pe mapamond după lansarea noii generații MINI Connected, printre care și România. Compania lucrează constant la extinderea programul de servicii și la integrarea de noi funcționalități.

Primele modele ce vor fi disponibile cu capacitatea de conectivitate nouă și extinsă sunt noile MINI Hatch cu trei uși, MINI Hatch cu cinci uși și MINI Cabriolet. Aceasta înseamnă că funcțiile existente în portofoliu, precum Intelligent Emergency Call (apel inteligent de urgență) și Teleservices, se vor alătura noilor servicii care până acum erau disponibile în România pentru modelele BMW: informații despre vreme, căutare de puncte de interes prin serviciul Google Maps și transferul lor către sistemul de navigație, RSS news feed pentru știri din România. Este, de asemenea disponibilă noua aplicație MINI Connected care vine cu o serie de funcții de planificare a călătoriei utilizând serviciul Here Maps cu informații de trafic. Acestea includ Time-to-Leave Notifications (notificări pentru asistență în vederea plecării la timp), Send to Car (pentru importarea destinațiilor din smartphone în automobil prin conexiunea bluetooth) sau notificarea prietenilor cu privire la timpului de sosire la destinație.

Pachetul de servicii completează oferta MINI Apps, care integrează aplicații de pe telefonul mobil. Sunt disponibile astfel cele mai populare aplicații de muzică, Deezer și Spotify, dar și Tunein Radio și Tunein Radio Pro.

Portofoliul MINI Connected va fi extins în următoarele 43 de țări, cu începere din luna martie: Australia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Danemarca, Germania, Finlanda, Franța, Marea Britanie, Grecia, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Kuwait, Luxemburg, Malaysia, Macao, Mexic, Noua Zeelandă, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Singapore, Spania, Suedia, Elveția, Africa de Sud, Coreea de Sud, Taiwan, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, SUA, Emiratele Arabe Unite.

 
 
Citește și:
› MINI electric, primele detalii ale modelul de serie ...15/07/2018
› Noul MINI Hatch și noul MINI Cabriolet debutează în România cu un ...03/06/2018
› Înapoi în viitor: Clasic Mini Electric ...01/04/2018
› Audi va expune noi tehnologii la CES 2019 ...06/01/2019
› Hei, BMW! Automobilul devine partener de conversație ...08/09/2018
› Apple CarPlay și Android Auto pe toate mașinile Mazda ...19/07/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.