Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți MINI Countryman - lansat la Geneva ca o stea de cinema

MINI Countryman - lansat la Geneva ca o stea de cinema

Publicat în data de: 05 Martie 2010
Categorii: Mini, Auto-show, Stiri, Geneva-10.
 

Lansarea crossover-ul MINI Countryman la Salonul Auto de la Geneva a fost un motiv suficient pentru lansarea unei campanii neconvenționale. Orașul construit pe Lacul Geneva a fost redenumit „MINIWOOD” printr-o proiecție gigant.foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema
 ›Galerie foto:
foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema
foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema
foto-mini countryman - lansat la geneva ca o stea de cinema
Proiecția gigantică a însemnului MINIWOOD pe muntele Salève, pe teritoriu francez, este cea mai mare de acest gen, având o înălțime de 30 metri și 192 metri lățime. În luminile serii este vizibilă de la mulți kilometri de către locuitorii orașului Geneva, precum și de mulți vizitatori ai salonului elvețian.

Această campania de promovare neconvențională a implicat tehnologii puternice: proiectoare de înaltă performanță ce iluminează pe o suprafață de 5760 metri pătrați, având o putere de 28.000 wati.

Proiecția va fi completată de un scurt film, creat în stil tipic MINI. „Viralul” va dezvălui cum este realizată proiecția și va fi distribuit pe Internet. Posterul filmului intitulat „MINI Countryman - GETAWAY” va da startul acțiunii de gherilă, și odată cu debutului în premieră mondială a celui de-al patrulea model MINI, va crește popularitatea vehiculului în rândul publicului, subliniind totodată prezența mărcii la Geneva.

MINIWOOD nu putea fi complet fără celebrarea „Walk of Fame”. Așadar, pe măsură ce vizitatorii Salonului Auto veni de la aeroport către Palexpo, de exemplu, vor fi ghidați de „starurile MINIWOOD”.

În adevărat stil Hollywood-ian, MINI Countryman este parcat pe un covor roșu pe străzile din Geneva, iar un semn lângă el poartă sloganul „I became famour in MINIWOOD - MINI Countryman. GETAWAY”.

Noul MINI Countryman, disponibil și cu tracțiunea integrală permanentă „MINI ALL4”, va ajunge pe piață în septembrie 2010, la un preț de pornire de 20.200 Euro.

 
 
Citește și:
› Noul MINI Cooper SE, în România de la 27.900 euro ...07/05/2020
› MINI câștigă Raliul Dakar 2020 ...18/01/2020
› Electric! MINI Cooper SE, în România de la 27.800 Euro ...25/08/2019
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Audi A8 Hybrid oferă 245 CP la un consum de 6,2 litri/100 km ...05/03/2010
› Pagani Zonda "Tricolore" - unicat de 1,3 milioane de euro ...04/03/2010
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.