Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Mercedes-Benz România susține sportul românesc prin trei noi parteneriate

Mercedes-Benz România susține sportul românesc prin trei noi parteneriate

Publicat în data de: 13 Martie 2014
Categorii: Mercedes, Utilitare, Stiri.
 

Mercedes-Benz susține Federația Română de Tenis, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern și Fundația Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito.Timp de trei ani, cele trei organizații sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activitățile pe care le vor desfășura.

Cele trei Vito sunt oferite celor trei entități sportive, care vor beneficia de toate avantajele pe care aceste autovehicule le oferă.

„ «The best or nothing» afirma Gottlieb Daimler cu mai bine de un secol în urmă. Astfel, Mercedes-Benz susține excelența în toate formele ei, iar, în acest caz, apreciază performanța sportivă și rezultatele excepționale. Ne bucură aceste noi parteneriate, pentru că putem sprijini ambiția și determinarea campionilor României de mâine! ”, a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România.
Mercedes-Benz România încurajează performanța și sprijină sportivii români, astfel că nu este la prima inițiativă de acest fel. Compania continuă parteneriatul cu Federația Română de Tenis început în 2011, atunci când a susținut Cupa Davis.

„Chiar de la începutul colaborării, Mercedes-Benz România s-a dovedit a fi partenerul cel mai potrivit pentru activitățile pe care le desfășurăm. Întotdeauna orientat către excelență și performanțe ireproșabile, ne-a demonstrat că împărtășim valori comune și că putem crea împreună inițiative memorabile”, subliniază George Cosac, Președinte al Federației Române de Tenis.

În plus, în 2012, a sprijinit turneul feminin BCR Open România, cea mai puternică competiție internațională de tenis feminin desfășurată în România. Mercedes-Benz a fost Mașina Oficială a competiției, punând la dispoziția jucătorilor, oficialilor și invitaților speciali atât automobile Clasa C și E, cât și modele Vito și Viano.

„Mercedes-Benz este atât un partener solid și dinamic, cât și o imagine inspirațională pentru sportivii noștri. Cu ambiție, creativitate și perseverență, reinventându-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care visează”, afirmă Camelia Potec, Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„Regăsim spiritul olimpic în fiecare autovehicul Mercedes-Benz, dezvoltat cu dedicare, tenacitate și atenție la detalii. Colaborarea dintre noi și Mercedes-Benz România s-a născut firesc, din dorința noastră de a ridica performanța la un alt nivel”, a declarat Andreea Răducan, Ambasador și Coordonator PR al Fundației Olimpice Române. despre Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito este un adevărat reper în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare, având cel mai înalt nivel de flexibilitate. Puternic, economic și sigur, Mercedes-Benz Vito este partenerul perfect în călătorii de orice fel. Vito este ușor de recunoscut datorită aspectului său deja consacrat, beneficiind de eleganța autoturismelor Mercedes-Benz, precum și de robustețea unui autovehicul comercial.

Îmbinând tradiția Mercedes-Benz cu dorința de a obține excelența, Vito oferă siguranță și confort sporit. Vito este disponibil în trei variante: Furgon, Mixto și Combi. Suspensia este adaptată în funcție de categoria autovehiculului (transport de bunuri sau transport de marfă).

Mercedes-Benz Vito reprezintă o soluție economică, protejând mediul și fiind, în același timp, fiabil și dinamic. Motorizările și sistemele de transmisie reduc emisiile poluante și consumul de combustibil, îmbunătățind performanțele autovehiculului. Alte reduceri semnificative pot fi obținute utilizând tehnologia BlueEFFICIENCY, disponibilă opțional.

 
 
Citește și:
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
› 5 aspecte care trebuie urmărite la achiziționarea anvelopelor de ...31/01/2018
› Volkswagen Amarok a câștigat International Pick-up Award 2018 ...19/12/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.