Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Mercedes-Benz Citan devine Pantastic Mobile

Mercedes-Benz Citan devine Pantastic Mobile

Publicat în data de: 28 Noiembrie 2013
Categorii: Mercedes, Utilitare, Stiri.
 

Mercedes-Benz și Pizza Hut Delivery lansează un concurs online prin care utilizatorii de Facebook pot câștiga zilnic pizza pentru ei și colegii de birou, precum și marele premiu - un test-drive special cu Mercedes-Benz Citan.foto-mercedes-benz citan devine pantastic mobile
Livrarea urbană n-a fost niciodată mai rapidă și mai inovatoare! Începând cu 25 noiembrie, timp de două săptămâni, Pizza Hut Delivery va realiza livrări cu noul autovehicul comercial ușor Mercedes-Benz Citan, lansat în septembrie 2012. Mercedes-Benz Citan este un furgon de oraș dedicat business-urilor mici și mijlocii, cu un spațiu de lucru confortabil și de o calitate impresionantă, ce conferă siguranță exemplară și susținere economică pe termen lung, precum și un nivel ridicat de versatilitate și robustețe.

Utilizatorii de Facebook sunt invitați să se înscrie în concursul organizat pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România, în perioada 25 noiembrie – 6 decembrie 2013, prin completarea formularului de concurs cu datele personale. Concursul se desfășoară în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 și 14.00. Tragerea la sorți are loc la ora 16.00, moment în care sunt anunțați cei doi câștigători zilnici, aceștia fiind premiați cu câte două pizza fiecare, pentru a împărți savurosul premiu și cu colegii de birou. Câștigătorilor le este livrată pizza a doua zi, la prânz, cu noul Mercedes-Benz Citan. În plus, fiecare participant la concurs are un loc asigurat în cursa pentru marele premiu: un test-drive special la bordul noului Mercedes-Benz Citan.

Citan – partenerul de încredere în traficul urban
Un simbol puternic al logisticii profesionale urbane, Citan este construit pentru a răspunde perfect nevoilor specifice afacerilor de profil comercial, industrial și funcțional: cu o structură mare pentru încărcături, un design compact și calități specifice Mercedes-Benz, printre care individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranță și calitate, toate acestea în combinație cu eficiența consumului de combustibil și nivelul scăzut de emisii de CO2, pentru afaceri care inspiră încredere, ținând cont de mediul înconjurător.

Una dintre atributele importante ale noului Citan este economia remarcabilă de carburant. Acesta nu numai că dă dovadă de intervale impresionante de constanță de până la 40.000 km sau de până la doi ani, dar se prezintă și cu cel mai mic consum de carburant din clasa sa.

 
 
Citește și:
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
› 5 aspecte care trebuie urmărite la achiziționarea anvelopelor de ...31/01/2018
› Volkswagen Amarok a câștigat International Pick-up Award 2018 ...19/12/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.