Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți McLaren P1 GTR, cel mai puternic model din toate timpurile

McLaren P1 GTR, cel mai puternic model din toate timpurile

Publicat în data de: 25 Iulie 2014
Categorii: Stiri, McLaren, Supercar.
 

Update! La 20 de ani de la victoria din Cursa de 24 de Ore de la Le Mans a legendarului McLaren F1 GTR, McLaren Automotive va reînvia numele iconic din istoria sa pentru ediția dedicată pistei a modelului McLaren P1.foto-mclaren p1 gtr cel mai puternic model din toate timpurile
 ›Galerie foto:
foto-mclaren p1 gtr cel mai puternic model din toate timpurile foto-mclaren p1 gtr cel mai puternic model din toate timpurile foto-mclaren p1 gtr cel mai puternic model din toate timpurile foto-mclaren p1 gtr cel mai puternic model din toate timpurile
update 25 iulie:
McLaren a anunțat astăzi că va prezenta la Concursul de Eleganță 2014 de la Pebble Beach noul său model pentru pistă McLaren P1 GTR, sub forma unui concept de design - prezentat acum printr-o schiță oficială.

McLaren P1 GTR design concept va fi dezvăluit în timpul unei avanpremiere exclusive la McLaren Brand Centre, pe strada Fairway 18 la Pebble Beach Lodge, vineri, pe data de 16 august. Modelul își va face debutul public la Pebble Beach Concept Lawn, pe parcursul week-end-ului.

text inițial 16 iunie:
Modelul în ediție lumitată va intra în producție când exemplarul cu numărul 375, ultimul model de stradă va fi complet și ca omagiu pentru strămoșul său, cel mai puternic McLaren din toate timpurile va fi numit McLaren P1 GTR.

Fără a mai fi nevoie să îndeplinească cerințele legislației pentru omologarea de stradă, McLaren P1 GTR va fi proiectat și dezvoltat pentru a satisface pe deplin nevoile celui de la volan. Asta înseamnă că supercar-ul va avea niveluri de performanță, aderență, aerodinamică și forță de apăsare mai mari decât orice mașină de stradă.

De asemenea, McLaren P1 GTR va beneficia de tehnologii și un sistem propulsie mai extrem, care va genera 1.000 CP, pneuri slick pentru pistă, aripi evazate și un kit aerodinamic mai agresiv și mai distinctiv, pentru a oferi o performanțe optimizate.

Decizia de a produce o versiune pentru pistă vine ca răspuns la cererea posesorilor de McLaren P1. Programul McLaren P1 GTR va costa 1,98 milioane de lire și va include un pachet croit pentru fiecare șofer în parte, inclusiv consultări cu echipa de fitnet McLaren și directorul de design Frank Stephenson, accesul privilegiat la simulatoarele McLaren și participarea a minimum șase evenimente dedicate, ce vor fi ținute pe cele mai iconice circuite de Formula 1 din toată lumea.

Numărul exact de exemplare McLaren P1 GTR va fi determinat ulterior, dar va fi limitat cu strictețe.

 
 
Citește și:
› VIDEO: Liniuțe cu Porsche 918 Spyder, McLaren 650S Spider și Koen ...12/06/2014
› Geneva 2014: McLaren 650S, un nou capitol în istoria companiei ...05/03/2014
› Bugatti Chiron, hipercar-ul cu 1500 CP, prezentat oficial ...29/02/2016
› Următorul Bugatti se va numi Chiron - premiera mondială la Geneva ...01/12/2015
› VIDEO: Volvo Trucks vs. Koenigsegg ...11/11/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.