Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition a debutat la Geneva

Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition a debutat la Geneva

Publicat în data de: 04 Martie 2010
Categorii: Maserati, Auto-show, Stiri, Geneva-10.
 

Quattroporte Sport GT S "Awards Edition", cea mai noua bijuterie a gamei Maserati, a debutat oficial la Salon Auto de la Geneva. Este o versiune superlativă, ce îmbină perfect eleganța și sportivitatea - caracteristici emblematice ale brandului italian.foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva
 ›Galerie foto:
foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva
foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva
foto-maserati quattroporte sport gt s awards edition a debutat la geneva
La șase ani de la debutul său, mașina care a creat segmentul sedan sport de lux continuă să primească aprecieri de la publicul larg, pasionații de autoturisme și mass-media din întreaga lume. Maserati a decis să celebreze succesul său cu o versiune superlativă ce îmbină eleganța și sportivitatea emblematice brand-ului, datorita combinației detaliilor extrem de rafinate, finisajelor realizate manual și caracteristicilor cu adevărat sportive.

Pe perioada celor șase ani de existență, Maserati Quattroporte a primit 56 de premii din partea celor mai prestigioase publicații auto și de lifestyle, din 14 țări de pe patru continente: o recunoaștere la nivel mondial pentru o mașină care a știut cum să se reinventeze de-a lungul anilor, reușind întotdeauna să păstreze liniile și puritatea formelor create de Pininfarina, forme ce au transformat-o imediat într-un model clasic.

Quattroporte Sport GT S "Awards Edition", având la baza modelul Quattroporte Sport GT S, dorește să combine într-o singură mașină toate caracteristicile ce au transformat brandul Maserati într-un punct de referință al segmentului său:
• stilul unic și elegant, combinat cu fler sportiv datorită caracteristicilor atrăgătoare adoptate atât pentru partea exterioară cât și pentru finisările interioare;
• plăcerea de a conduce, deoarece “Awards Edition” se bazează pe modelul Quattroporte Sport GT S, ce oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o excelentă manevrabilitate;
• măiestrie evidențiată de detaliile executate manual ce fac fiecare mașină unică.

Noua culoare exterioara Quarzo Fuso - gri metalic perlat cu o nuanță aurie - exclusivă pe acest model, face ca exteriorul să fie imediat recunoscut și evidențiază liniile elegante ale părții exterioare. Tratamentul aplicat părților exterioare cromate, precum și prizelor de aer laterale și conturului radiatorului, se îmbină cu jantele 20” Multi Trident, culoare gri închis și finisaj satinat.

Sistemul de frânare, ce reproduce sistemul montat pe modelul Quattroporte Sport GT S și folosește tehnologia dual-cast, este îmbunătățit de către etrierele șlefuite manual atât pe față cât si pe spate. Cu Quattroporte Sport GT S “Awards Edition”, Maserati și Brembo introduc, pentru prima oară pe piață, etrierele șlefuite. Supuse unor procese mecanice de înaltă precizie, aceste etriere sunt finisate manual ceea ce le conferă un aspect de oglindă și, în același timp, le sporește calitățile sportive.

Elementele interioare stau mărturie îmbinării flerului sportiv și a măiestriei ce a caracterizat întotdeauna un sedan Maserati. Tapițeria scaunelor din piele Poltrona Frau este combinată cu tapițerie perforată Alcantara cu model ondulat; în completarea finisărilor speciale din spațiul interior, trebuie să menționăm pragurile din aluminiu mat și ornamentele de lemn Piano Black.

Portbagajul finisat în culoarea neagră dispune de detalii cromate și de spațiu de depozitare din piele, poziționat lateral. Atenția acordată detaliilor merge și mai departe, la covorașe: acestea sunt produse din materiale de o calitate îmbunătățită.

Plăcuța specială exterioară “Awards Edition” este poziționata pe montantul B și completează aspectul mașinii, transformând-o, în același timp, într-o mașină unică și inconfundabilă.

Modelul Maserati Quattroporte Sport GT S "Awards Edition" va fi disponibil la nivel mondial începând cu a doua jumătate a anului 2010 și va completa gama Maserati existenta:
• Quattroporte, motor 4.2 l;
• Quattroporte S, motor 4.7 l
• Quattroporte Sport GT S, motor 4.7 l ce dezvoltă o putere de 440 CP.

Toate modelele Quattroporte sunt echipate cu o transmisie automată cu 6 trepte de viteză proiectată în colaborare cu ZF.

 
 
Citește și:
› Noul Maserati Levante, premieră mondială la Geneva 2016 ...21/02/2016
› Pirelli și Maserati: un secol de parteneriat pe circuit și pe str ...23/09/2014
› Maserati își menține exclusivitatea prin limitarea producției ...21/07/2014
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› MINI Countryman - lansat la Geneva ca o stea de cinema ...05/03/2010
› Audi A8 Hybrid oferă 245 CP la un consum de 6,2 litri/100 km ...05/03/2010
› Pagani Zonda "Tricolore" - unicat de 1,3 milioane de euro ...04/03/2010
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.