Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Maia Morgenstern în Ghidul Excelenței: curajul propriilor opinii, valori și atitudine

Maia Morgenstern în Ghidul Excelenței: curajul propriilor opinii, valori și atitudine

Publicat în data de: 21 Decembrie 2011
Categorii: Mercedes, Stiri.
 

Mercedes-Benz România continuă seria de interviuri Ghidul Excelenței prin intermediul unei convorbiri în exclusivitate cu actrița Maia Morgenstern, unul dintre cele mai cunoscute nume ale teatrului și filmului românesc.foto-maia morgenstern in ghidul excelentei curajul propriilor opinii valori si atitudine
Cu un nume predestinat succesului („Luceafărul de dimineață” în limba germană), Maia Morgenstern a reușit să devină cunoscută pentru talentul său și la nivel internațional, rolul Fecioarei Maria din pelicula "Patimile lui Hristos" fiind o mărturie în acest sens.

,,Dincolo de ceea ce este aparență și sclipire de moment rămâne esența, rămâne ceea ce este profund și definitiv,” subliniază celebra actriță atunci când vine vorba despre semnele excelenței. Cu o carieră care a adus scenei românești momente unice, Maia Morgenstern dezvăluie pe parcursul interviului ceea ce o inspiră și contribuie la succesul său ca actriță și la formarea sa ca om: ,,Educația primită de la părinți a sădit, a cizelat și a făcut să se dezvolte în mine un sistem al valorilor de neclintit, după care mă conduc. Părinții mei sunt cei care m-au crescut în așa fel încât să am curajul propriilor opinii, dar și responsabilitatea faptelor mele”.

Astfel, parcursul unui actor este unul care presupune pe lângă talentul înnăscut și decizii care au reușit să-l conducă pe un drum al vieții. În cazul Maiei Morgenstern deciziile sunt cele motivate de propriile standarde, opinii și, nu în ultimul rând, de instinct.

De asemenea, confesiunea este modalitatea prin care Maia Morgenstern completează unicitatea acestui interviu: ,,Dacă nu aș fi fost actriță, m-aș fi făcut medic pediatru! Cred ca instinctul, felul în care îmi e drag, știu și pot să comunic în acest sens cu cei mici ar fi făcut din mine un diagnostician foarte bun,” completează Maia.

Atitudinea, respectul față de sine și față de forma de existență aleasă (actoria) au reprezentat pentru omul și actrița Maia Morgenstern repere care au călăuzit-o întotdeauna pe drumul cel drept, către Steaua Nordului în propria existență – așa cum îi place să denumească felul în care viața fiecăruia face un pas mai departe.

Colecția de interviuri Ghidul Excelenței va fi completată succesiv cu ajutorul unei serii de personalități care vor lua parte la acest proiect în următoarea perioadă. Interviurile pot fi vizionate online pe website-ul Mercedes-Benz România.

 
 
Citește și:
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.