Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Lexus anunță o nouă direcție de design la Detroit

Lexus anunță o nouă direcție de design la Detroit

Publicat în data de: 22 Decembrie 2011
Categorii: Lexus, Auto-show, Concept, Stiri.
 

Update! Lexus va prezenta în premieră la Salonul Auto de la Detroit un nou concept despre care nu a dat publicității prea multe detalii în afara câtorva imagini tip teaser. Conceptul Lexus LF-LC prezintă primele detalii ale noului limbaj de design.foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit
 ›Galerie foto:
foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit
foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit foto-lexus anunta o noua directie de design la detroit
update 22 decembrie:
După scăparea de ieri, Lexus a dezvăluit astăzi noi fotografii cu LF-LC, coupe-ul sportiv 2+2 ce va fi prezentat în premieră mondială publicului la Salonul Auto de la Detroit, pe 9 ianuarie.

Specificațiile tehnice deocamdată sunt necunoscute, dar cu siguranță sistemul de propulsie va fi unul hibrid, având în vedere prezența emblemei „Hybrid” în partea din spate.

„Construit pornind de la o simplă foaie de hârtie la cererea sediului central Lexus din Japonia, conceptul LF-LC combină atât tehnologia de ultimă oră cât și formele organice ce conectează șoferul cu mașina”, spune Mark Templin, vice președinte al Grupului Lexus. „Liniile clare ale vehiculului subliniază mișcarea, creând un aspect distinctiv acestui coupe sportiv futuristic”.

update 21 decembrie:
Lexus a început teasingul pentru noul său concept de vehicul programat să-și facă debutul la Salonul Auto de la Detroit, dar câteva imagini, complete, ale noului Lexus LF-Lc au fost scăpate deja pe internet.

Conceptul Lexus LF-Lc a fost complet dezvăluit grație unui clip video al Road&Track. Filmul a fost scos imediat de pe site, însă nu înainte de a captura câteva imagini ale conceptului.

Numit Lexus LF-Lc, noul concept previzionează viitoarea direcție de design a producătorului japonez de mașini premium, încorporând o nouă și agresivă grilă, văzută deja la noua generație Lexus GS. Forma generală a mașinii ne amintește de supercar-ul Lexus LFA și cu siguranță va conduce la crearea unui nou model coupe premium, cu tentă sportivă.

Vom reveni cu alte amănunte.

text original 20 decembrie:
Noul concept Lexus, despre care încă nu știm cum se va numi, previzionează „noua direcție de design Lexus, mai contemporană, mai luxoasă și unică”. Vehiculul a fost proiectat de Calty, studioul de design al companiei din Newport Beach, California.

Din ce putem vedea în aceste fotografii tip teaser, conceptul Lexus are farurile foarte înguste, o grilă a radiatorului în formă de fagure și console foarte scurte.

Modelul beneficiază de un interior ultra-luxos din piele, cu accente din lemn și metal.

Noul concept Lexus va fi dezvăluit în premieră la Salonul Auto de la Detroit, pe 9 ianuarie 2012, însă, cu siguranță până atunci producătorul japonez ne va ține atenția trează și cu alte teasere.

 
 
Citește și:
› Lexus, cel mai fiabil brand auto ...04/05/2016
› Noul Lexus RX, disponibil și în România de la 48.450 Euro ...05/03/2016
› Lexus NX, avanpremieră la Iași ...01/10/2014
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.