Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Kia dezvăluie noul Rio înainte de premiera de la Salonul Auto de la Paris

Kia dezvăluie noul Rio înainte de premiera de la Salonul Auto de la Paris

Publicat în data de: 05 Septembrie 2016
Categorii: Kia, Auto-show, Facelift, Stiri, Paris.
 

Cu un aspect fluent atât la exterior cât și la interior, noul Rio este prezentat pentru prima dată la nivel mondial astăzi printr-un set exclusiv de imagini. Premiera mondială va avea loc pe 29 septembrie, la ediția 2016 a Salonului Auto de la Paris.foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris
 ›Galerie foto:
foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris
foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris foto-kia dezvaluie noul rio inainte de premiera de la salonul auto de la paris
Designul noului Kia Rio a fost condus de către centrele de design Kia din Germania și California, în strânsă colaborare cu centrul global de design din Namyang, Coreea. Apariția noului Rio este definită de liniile drepte și suprafețele netede, oferind autoturismului un aspect distinctiv ce conferă încredere.

Design exterior evoluat
În partea frontală, noul Rio poartă ultima evoluție a grilei Kia ‘tiger-nose’, acum mai subțire în înălțime și mai întinsă în partea frontală a mașinii. De asemenea, farurile cu funcție integrată bi xenon, mai subțiri și mai bine desenate decât cele ale predecesorului său dispun de noi lumini LED în formă de U. Modificările părții frontale a autoturismului, ce includ poziționarea luminilor de ceață în exteriorul barei de protecție, sunt gândite pentru a conferi mai multa putere aspectului general.

În profil, cea de-a patra generație Kia Rio este mai lungă, cu o postură mai echilibrată grație capotei mai lungi, ampatamentului crescut cu 10 mm (până la 2,580 mm), montantului C mai subțire și mai vertical, precum și posteriorului mai scurt. Per total, noul autoturism este cu 15 mm mai lung decât predecesorul său (acum având 4,065 mm lungime) și cu 5 mm mai scund în înălțime (1,450 mm). Liniile drepte, bine definite se întind pe toată lungimea autoturismului, oferindu-i un aspect mai puternic și confident.

Interior modern, orientat către șofer
Noul Kia Rio va oferi șoferilor un spațiu interior cu un design modern, cu o planșă de bord mai ergonomică decât cea a predecesorului său.

Ca și exteriorul, liniile drepte se întind pe toată lațimea planșei de bord, oferind cabinei un aspect mai mare și senzația de spațiu pentru toți ocupanții.

Planșa de bord este acum orientată către șofer, având în centrul său nou sistem infotainment, interfața ‘plutitoare’ HMI (human-machine interface), ce dispune de un touchscreen de mare rezoluție ce echipează sistemul audio, de navigație și sistemul de conectivitate al noului Rio. Noua interfață HMI a permis reducerea numărului de butoane existente pe consola centrală.

Noul Rio este disponibil în varianta de tapițerie din stofă de culoare neagră sau gri sau în varianta de tapițerie din piele artificială neagră sau gri. De asemenea este disponibil și un pachet de echipare, numit ‘Red Pack’, ce oferă cumpărătorilor o tapițerie din piele artificială în combinația negru cu roșu.

Producția va începe la sfârșitul anului 2016
Noul Kia Rio va oferi cumpărătorilor un practicalitate la cel mai înalt nivel, cele mai noi tehnologii de siguranță și conectivitate, precum și un nivel de manevrabilitate și condus mai captivant.

Kia Rio este cel mai vândut model la nivel global al producătorului coreean, cu mai mult de 473,000 de unități vândute în 2015. Producția noii generații va începe la sfârșitul anului 2016 pentru Europa, calendarul începerii producției pentru celelalte regiuni urmând să fie anunțat cât mai aproape de data lansării.

Conferința de presă Kia de la Salonul Auto de la Paris va începe în data de 29 septembrie, la ora locală 14:45. Standul Kia va fi localizat în Sala 3, Paris Expo Porte de Versailles.

 
 
Citește și:
› Kia XCeed, un nou crossover urban pentru 2020 ...14/07/2019
› Kia dezvăluie numele noului SUV compact - Seltos ...09/06/2019
› Noul crossover Kia XCEED, o alternativă elegantă și expresivă ...09/06/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Hyundai pregătește un nou model pentru piața europeană ...14/07/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Noul Renault Captur pentru 2020, disponibil și în România ...14/07/2019
› Noul Audi Q7 pentru 2020, ridicat la un nou nivel ...14/07/2019
› SEAT își prezintă toate noutățile la Paris ...11/10/2018
› Dacia anunță la Paris un nou motor în gamă ...02/10/2018
› Noul BMW Seria 3 Sedan pentru 2019, premieră mondială la Paris ...26/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.