Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți KIA cee'd GT și pro_cee'd GT, pregătite pentru lansare în 2013

KIA cee'd GT și pro_cee'd GT, pregătite pentru lansare în 2013

Publicat în data de: 28 Ianuarie 2013
Categorii: Kia, Auto-show, Stiri, Geneva.
 

Update! Kia a dezvăluit primele detalii ale noilor hot hatch cee'd și pro_cee'd GT, ce se aliniază perfect cu moto-ul producătorului coreean, "sportivitate și plăcere în condus". Modelele vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2013.foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013
 ›Galerie foto:
foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013 foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013 foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013 foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013
foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013 foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013 foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013 foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013
foto-kia cee'd gt si pro_cee'd gt pregatite pentru lansare in 2013
update 28 ianuarie:
Kia a dezvăluit noile versiuni GT ale modelelor cee'd și pro_cee'd – cele mai performante modele ale brandului produse vreodată.

Proiectate în Europa, noile Kia cee'd GT și pro_cee'd GT au un design puternic, un stil atletic, lumini cu LED-uri distinctive, evacuare dublă, scaune Recaro, jante din aliaj de 18 inch și etrieri de culoare roșie.

Sub capotă se află un motor 1.6 GTI turbo ce produce 204 CP și 265 Nm și tracțiune față. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte și astfel noile modele accelerează de la 0-100 km/h în 7,9 secunde.

Producția noilor modele Kia cee'd GT și pro_cee'd GT este programată să înceapă la uzina din Slovacia la mijlocul lunii mai, după ce vor debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, în martie.

update 4 decembrie:
După ce inițial a anunțat că doar pro_cee’d ca primi o versiune performantă GT, Kia a dezvăluit astăzi că și modelul cu cinci uși va fi disponibil într-o versiune GT și a oferit mai multe detalii. Primele modele performante ale Kia, pro_cee’d GT cu 3 uși și cee’d GT cu cinci uși, vor fi puse în vânzare la mijlocul anului 2013.

Noile modele GT vor fi propulsate de noua versiune a motorului pe benzină 1.6 GDI, echipat cu sistemul twin-scroll turbo și componente interne modificate. Puterea și cuplul au fost astfel majorate semnificativ. Puterea maximă de 204 CP este cu 51% mai mare decât la motorul non-turbo, iar cuplul de 265 Nm este cu 61%.

Echipate cu transmisie manuală cu șase trepte, noile Kia cee’d GT și Kia pro_cee’d GT accelerează de la 0-100 km/h în doar 7,9 secunde.

Șasiul și sistemul de suspensii au fost semnificativ îmbunătățite pentru a asigura performanțele necesare și pentru a fi la înălțimea caracteristicilor dinamice.

Pentru a se diferenția de restul gamei, modelele Kia GT vor avea încorporate facilități ce subliniază mai multă încărcătură emoțională în experiența de condus. Noile grile și faruri, spoilere mai adânci, jante unice de 18 inch, etrieri de culoare roșie și vopseaua specială vor face exteriorul să fie distinct. În aspectul modelelor GT se remarcă și perechea de patru LED-uri ca niște bijuterii ce funcționează ca lumini de zi și oferă un caracter special vehiculelor.

În interior, modelele Kia cee’d GT și pro_cee’d GT beneficiază de scaune sport Recaro, pedalier din aluminiu și suprafețe cu materiale ce creează o atmosferă orientată spre performanță pentru șofer și pasageri.

Producția modelelor Kia GT este programată să înceapă la uzina Zilina la mijlocul lunii mai 2013, iar primele livrări vor fi efectuate în Europa de la mijlocul anului viitor. Prețurile și specificațiile vor fi confirmate în apropierea datei de lansare pe piață.

text inițial 27 noiembrie:
Bazat pe noua generație Kia pro_cee’d, ce a debutat în premieră la Salonul Auto de la Paris, și va fi pusă în vânzare în primăvara anului viitor, primul „hot hatch” al Kia este așteptat să ajungă pe piață în a doua parte a anului 2013.

Kia pro_cee’d GT va avea sub capotă un motor turbo pe benzină de 1.6 litri GDI, cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Detaliile sunt limitate însă odată cu aceste prime informații, Kia a dezvăluit și o schiță cu noul pro_cee’d GT. Se remarcă astfel designul mai agresiv al părții frontale, cu lumini LED în locul proiectoarelor de ceață și o linie roșie ce marchează partea inferioară a spoilerului. Jantele de mari dimensiuni din aluminiu au design special, iar logo-ul GT de pe grila frontală oferă o distincție în plus față de restul gamei.

 
 
Citește și:
› Kia lansează XCEED și CEED SW plug-in hybrid ...06/10/2019
› Kia XCeed, un nou crossover urban pentru 2020 ...14/07/2019
› Kia dezvăluie numele noului SUV compact - Seltos ...09/06/2019
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.