Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți K9: primele detalii cu noul sedan de vârf al Kia

K9: primele detalii cu noul sedan de vârf al Kia

Publicat în data de: 29 Februarie 2012
Categorii: Kia, Stiri.
 

Update! Kia a dezvăluit astăzi primele detalii și poze ale lui K9, un nou vârf de gamă, ce este așteptat să stabilească noi standard în materie de design în segmentul sedan-urilor de clasă mare. Modelul va fi lansat în prima jumătate a anului 2012.foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia
 ›Galerie foto:
foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia
foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia foto-k9 primele detalii cu noul sedan de varf al kia
update 29 februarie:
Kia a dezvăluit primele fotografii oficiale ale noului său sedan vârf de gamă ce va fi lansat în prima jumătate a anului în Coreea. Compania a confirmat de asemenea că noul model se va numi Kia K9 pe piața locală - în timp ce pentru export va primi o altă denumire, ce deocamdată nu a fost făcută publică.

Kia K9 va completa gama de modele sedan ale producătorului de pe piața coreeană, formată din modelul K5 (Optima pentru piața europeană) și K7 (Cadenza pentru alte piețe, nu este disponibil în Europa).

Litera K reprezintă nu doar Kia și țara de origine (Korea), dar face referire și la cuvântul grecesc „Kratos”, ce înseamnă putere, dominare, precum și la cuvântul englezesc „Kinetic” - activ, dinamic.

text original 13 februarie:
Nume de cod KH, noul model Kia este primul sedan cu tracțiune spate al constructorului, și combină designul inovativ cu facilitățile high-tech. Kia KH se află printre cele mai așteptate modele ale companiei și va fi lansat pe piața coreeană în prima jumătate a acestui an.

Designul din spatele conceptului KH este „distinctiv, modern și clasic”, exprimat prin elementele sofisticate și avansate din punct de vedere tehnic, ce combină limbajul de design existent al Kia. Noul model beneficiaz de un design frontal îndrăzneț, apropiat de o mașină de lux. Grila radiatorului, tipică modelelor Kia, este flancată de farurile moderne, iar proporțiile capotei oferă vehiculului un aer clasic.

Profilul noului Kia KH, un element cheie în proiectarea vehiculului, include linii simple ce oferă impresia de spațiu, subliniind imaginea puternică și dinamică a modelului. Combinația high-tech a stopurilor spate, plus accentele cromate luxoase, oferă noului sedan Kia un aspect sofisticat.

„Noul nostru sedan vârf de gamă integrează toate capacitățile noastre cheie, precum design, performanță și facilități high-tech, într-un singur vehicul”, explică Soon-Nam, director de marketing Kia. „Cu toate că lansarea pe piețele externe încă nu a fost confirmată, acest nou sedan de clasă mare, cu tracțiune spate, cu siguranță va deveni un model de vârf pentru linia noastră în toată lumea, arătând ce este mai bun la Kia”.

 
 
Citește și:
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Kia lansează XCEED și CEED SW plug-in hybrid ...06/10/2019
› Kia XCeed, un nou crossover urban pentru 2020 ...14/07/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.