Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Infiniti lansează o ediție limitată a ceasului de mână Bell & Ross

Infiniti lansează o ediție limitată a ceasului de mână Bell & Ross

Publicat în data de: 11 Mai 2010
Categorii: Infiniti, Stiri.
 

Infiniti a anunțat lansarea unei ediții limitate a ceasului de mână BR03-92 Instrument Phantom Infiniti. Acest ceas este creat de specialiștii elvețieni de la Bell & Ross și vor fi produse doar 100 de unități, care vor fi disponibile exclusiv în Europa.foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross
 ›Galerie foto:
foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross
foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross foto-infiniti lanseaza o editie limitata a ceasului de mana bell  ross
Lansarea acestui ceas exclusivist, un accesoriu elegant atât pentru clienții cu gusturi rafinate ai modelelor Infiniti, cât și pentru colecționarii de ceasuri, marchează o nouă etapă a colaborării dintre cele două mărci, care sunt sinonime la nivel mondial cu performanțele excepționale, stilul, precizia și luxul modern.

Ediția specială BR03-92 Phantom Instrument a fost creată de Bell & Ross în cinstea recent lansatului model Infiniti FX Limited Edition, un crossover performant care, la fel ca ceasurile, a fost produs într-un număr de numai 100 de unități în întreaga lume, fiecare mașină fiind numerotată individual. Cererea pentru ceasuri a fost atât de mare înaintea lansării, încât au rămas doar câteva unități.

Asemănările dintre Infiniti și Bell & Ross sunt evidente în aspectul ceasului. Stratul negru închis, asemenea prafului de carbon, care este aplicat pe cutia de 42 mm, se aseamănă cu finisajul grafitat aplicat pe o serie de componente exterioare ale modelului Infiniti FX Limited Edition, iar aspectul său este la fel de atrăgător. Secundarul, amplasat pe un cadran negru intens, este acoperit cu un înveliș purpuriu atrăgător. Aceeași culoare reprezintă esența identității mărcii Infiniti și se regăsește în orice detaliu, de la instrumentele de bord până la mobilierul din centrele Infiniti.

Accentul este pus pe experiența proprietății, care este personală și exclusivista: pe spatele fiecăruia dintre cele 100 de ceasuri este gravată semnătura Infiniti și este inscripționat un număr individual al ediției din seria BR03-92 Instrument Phantom Infiniti.

Jim Wright, vicepreședintele Infiniti Europa, explică: „Ediția limitată BR03-92 Instrument Phantom este tributul perfect adus calităților cheie ale mărcii Infiniti. Totodată, în acest fel dorim să oferim proprietarului Infiniti ceva cu adevărat special și personal, lucru posibil datorită acestui ceas excepțional.”

Ceasul BR03-92 Instrument Phantom Infiniti va fi pus în vânzare începând cu 1 iunie 2010 la un preț recomandat de 3.300 de euro și va fi disponibil în toate centrele Infiniti din Europa.

 
 
Citește și:
› Infiniti ne arată viitorul său crossover 100% electric ...16/12/2018
› INFINITI Prototype 10, concept electric ce anunță viitorul ...17/08/2018
› Infiniti VC-T, primul motor pe benzină cu o compresie variabilă ...16/08/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.