Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Infiniti G37 Cabrio - în România de la 43.110 Euro

Infiniti G37 Cabrio - în România de la 43.110 Euro

Publicat în data de: 08 Iunie 2009
Categorii: Infiniti, Prezentare, Stiri.
 

Noul Infiniti G37 Cabrio, cu o echipare completă în versiunea standard, oferind câteva funcții specifice unui model cabrio de lux, este disponibil în România, cu prețuri începând de la 43.110 euro, fără TVA.Infiniti, compania japoneză producătoare de mașini de lux, a dat publicității caracteristicile tehnice și prețurile finale pentru piața europeană în ceea ce privește modelul G37 Cabrio, creația Infiniti cu, probabil, cel mai seducător design de până acum. Disponibil în două versiuni complet echipate, ambele cu un acoperiș metalic rabatabil din trei părți, noul G37 Cabrio are prețuri care pornesc de la 43.110 euro, fără TVA și poate fi comandat acum la centrul Infiniti din București. Infiniti G37 Cabrio va fi disponibil în România începând din luna august a.c.

Infiniti G37 Cabrio este un model care nu face compromisuri, fiind la fel de atrăgător cu acoperișul ridicat sau coborât. Plăcerea de a conduce este un alt aspect important avut în vedere la crearea acestui model. Puterea este generată de un motor V6 de 3,7 litri pe benzină cu un sunet aproape muzical, care furnizează 320 CP către roțile din spate. Deloc surprinzător, performanțele dinamice ale modelului G37 Cabrio se situează în categoria superioară în rândul modelelor cabrio cu patru locuri disponibile în prezent pe piață. Accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,2 secunde (versiunea cu transmisie manuală), iar viteza maximă (acolo unde condițiile o permit) este limitată la 250 km/h.

Chiar și versiunea de bază a modelului Infiniti G37 Cabrio, numită GT, dispune de o echipare bogată. Infiniti are o abordare inteligentă când vine vorba despre produsele sale și oferă în versiunea standard echipamentele dorite de clienți. Astfel, în prețul versiunii GT sunt incluse următoarele: jante de 19" din aliaj cu frâne sport, un deflector de aer, scaune din piele, faruri adaptive bi-Xenon, climatizare automată cu reglare separată stânga-dreapta, cu recirculare automată a aerului, cheia inteligentă Infiniti, precum și scaunele față încălzite și reglabile electric. Există și o caracteristică la care cumpărătorul nu se așteaptă: vopseaua „auto-cicatrizantă” rezistentă la zgârieturi, creată de Infiniti.

G37 Cabrio este primul produs Infiniti din lume care încorporează un nou sistem de informații și divertisment care poartă numele de Connectiviti. În versiunea GT, acesta include un puternic sistem audio cu șapte boxe, cu unitate CD cu compatibilitate MP3. Acest sistem include și un dispozitiv Music Box cu o capacitate de 2 GB, asigură conectivitate iPod/USB și o conexiune Bluetooth® cu comenzi vocale pentru telefon. Nu lipsesc nici senzorii de parcare și o cameră video pentru mersul înapoi. Una dintre puținele opțiuni oferite este transmisia automată cu șapte trepte, cu padele din magneziu.

Pentru un cost suplimentar de 3.053€, fără TVA, Infiniti oferă versiunea GT Premium. Cel mai important element suplimentar este sistemul Connectiviti+. Semnul „+” indică un sistem de navigație standard cu un hard-disc de 30 GB, care include o bază de date cu puncte de interes în format 3D oferit de Ghidul Verde Michelin. Dispozitivul music box are acum o capacitate 10 GB de muzică, ceea ce înseamnă aproximativ 300 de CD-uri. Acesta, la fel ca și sistemul de navigație, poate fi comandat într-unul din cele patru modalități oferite, inclusiv un ecran touch screen de înaltă rezoluție. Scaunele față, îmbrăcate în piele și reglabile electric, dispun de o funcție de memorare care leagă poziția scaunului de cheia inteligentă și, în mod neobișnuit, pot fi atât răcite, cât și încălzite. În cele din urmă, tetierele față încorporează fiecare câte un difuzor unic Bose Personal® ca parte a Bose® Premium Sound System cu 13 difuzoare. Acest sistem este capabil să filtreze zgomotele de fundal și să modifice setările de egalizare, astfel încât sunetul să fie perfect indiferent dacă acoperișul este ridicat sau coborât.

Opțiunile se înmulțesc considerabil când vine vorba despre combinațiile de culori și ornamente, acestea fiind în număr de 48. De fapt, multe dintre acestea sunt disponibile exclusiv pe varianta cabrio. O opțiune rezervată pentru versiunea GT Premium cu transmisie automată este pielea Monaco Red cu lemn de arțar lăcuit de culoare roșie. Această combinație de efect poate fi dezvăluită ochilor în doar 25 de secunde, intervalul de timp necesar pentru a coborî acoperișul.

Prețurile din România sunt următoarele:
- Infiniti G37 GT Cabrio 43.110 €, fără TVA
- Infiniti G37 GT Premium Cabrio 46.135 €, fără TVA

 
 
Citește și:
› Infiniti ne arată viitorul său crossover 100% electric ...16/12/2018
› INFINITI Prototype 10, concept electric ce anunță viitorul ...17/08/2018
› Infiniti VC-T, primul motor pe benzină cu o compresie variabilă ...16/08/2016
› A patra generație Honda CR-V ajunge pe piață în noiembrie 2012 ...26/07/2012
› BMW ConnectedDrive 2012, ce aduce nou ...12/07/2012
› Opel Adam, dezvăluit complet înaintea debutului de la Paris Motor ...11/07/2012
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.