Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți iGO My way 2010 pentru iPhone

iGO My way 2010 pentru iPhone

Publicat în data de: 21 Octombrie 2010
Categorii: Stiri, GPS.
 

Versiunea actualizată a programului de navigație iGO My way 2010 pentru iPhone le oferă acum utilizatorilor servicii conectate, locurile unde sunt amplasate camerele radar, hărți actualizate și capacități multitasking, inclusiv suport pentru iOS 4.x.foto-igo my way 2010 pentru iphone
Cea mai recentă actualizare pentru iGO My way ediția Ungaria și România este acum disponibilă posesorilor de iPhone. Acest software înnoit oferă noi servicii în direct: Trafic online, pentru informații de actualitate cu privire la condițiile de trafic pe șosele și locurile de amplasare a camerelor radar fixe, pentru siguranță și avertizare. În plus, aplicația deține suport pentru sistemul de operare iOS 4.x și funcțiile sale de multitasking.

Trafic online: Informații în timp real despre trafic
Utilizatorii iGO My way ediția Ungaria și România se pot abona acum la noul serviciu de trafic online, care trimite în timp real informații de trafic spre dispozitiv. Luând în calcul automat cele mai recente informații de trafic, software-ul calculează ruta optimă, evitând aglomerația și drumurile blocate. Abonamentul de un an este disponibil din opțiunea de meniu pentru cumpărare.

Camere radar: Bază de date cu locațiile camerelor radar
După cum ne-au cerut deseori utilizatorii, funcția de camere radar oferă acum avertismente audio și vizuale despre locațiile camerelor radar fixe și mobile cunoscute, în timp ce este parcursă ruta recomandată. După o singură descărcare a bazei de date, abonamentul de un an le permite utilizatorilor să descarce actualizări frecvente din opțiunea de meniu pentru cumpărare, în tot acest interval de timp.

„Cerințele pentru aplicațiile mobile se schimbă rapid. Pe baza unui feedback continuu de la utilizatori și a anilor de experiență pe piața sistemelor de navigare, am reușit să le oferim utilizatorilor cele mai actuale date cartografice și un serviciu de planificare a rutelor, cu servicii online integrate,” a declarat Tamás Vahl, CEO al NNG Global Services.

Navigare prietenoasă și rapidă
Cea mai recentă actualizare a iGO My way le oferă utilizatorilor o altă actualizare gratuită a hărților. În plus, aplicația acceptă pe deplin sistemul de operare iOS 4.x. Printre alte avantaje, acest lucru înseamnă că iGO My way for iPhone deține suport pentru multitasking, astfel încât utilizatorii pot comuta între aplicații, fără a fi nevoiți să iasă din aplicația de navigare. În plus, software-ul care se execută în fundal face mai simplă navigarea, pentru că oferă în continuare indicații vocale.

Pentru informații suplimentare cu privire la prețuri, termeni și condiții, vizitați App Store sau www.igomyway.com.

 
 
Citește și:
› Daimler, BMW și Audi au achiziționat serviciul de hărți HERE al N ...03/08/2015
› Bosch serbează 25 de ani de producția primului sistem de navigați ...19/08/2014
› Mio a lansat noile GPS-uri Spirit, cu actualizări gratuite pe via ...27/06/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.