Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți IAA Frankfurt 2017: BMW X7, concept iPerformance prezentat în premieră

IAA Frankfurt 2017: BMW X7, concept iPerformance prezentat în premieră

Publicat în data de: 10 Septembrie 2017
Categorii: Bmw, Auto-show, Concept, Stiri, Frankfurt.
 

Odată cu prezentarea BMW Concept X7 iPerformance la Salonul Internațional Auto (IAA) de la Frankfurt, BMW Group nu numai că dezvăluie un nou concept de model pentru segmentul de lux, ci introduce și un nou concept de lux pentru marca BMW.Concept X7 iPerformance întruchipează această perspectivă sub forma unui exterior extraordinar, compus din linii concentrate, pe care îl combină cu un interior cu dimensiuni generoase, pentru șase persoane, redus la esențial: forme elementare, materiale de înaltă clasă și sistem de infotainment de ultimă oră, cu accentul pe conectivitate. Denumirea iPerformance denotă prezența unei tehnologii BMW eDrive care, combinată cu un motor BMW TwinPower Turbo pe benzină, creează un tren de rulare hibrid eficient și dinamic ce excelează în toate situațiile de conducere - inclusiv rulare cu emisii locale zero.

O avanpremieră a versiunii de producție
Acest studiu oferă o perspectivă asupra viitorului model de producție care va debuta în 2018. Viitorul BMW X7 face parte din cea mai mare ofensivă de modele din istoria companiei. Ca parte a strategiei NUMBER ONE > NEXT, BMW Group își propune să-și mărească semnificativ vânzările și profitul generat în segementul de lux. BMW X7 joacă un rol esențial în acest caz, așa cum explică Ian Robertson, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil cu vânzările și marca BMW: "După ce BMW a fondat segmentul Sport Activity Vehicle cu primul X5 în 1999, fiecare automobil X ulterior a deschid noi teritorii. BMW X7 continuă această tradiție: noul model de vârf al familiei X extinde oferta BMW în clasa de lux și redefinește conceptul de lux pentru marca BMW și dincolo de aceasta. De asemenea, întruchipează unul dintre cele mai importante elemente ale strategiei noastre corporate NUMBER ONE > NEXT, pentru a ne dezvolta prezența în clasa de lux. În plus, BMW Concept X7 demonstrează că este perfect posibil să combinăm un Sports Activity Vehicle mare cu un tren de rulare electrificat".

Un studiu de caz pentru modernitate, lux și prezență
Statutul BMW Concept X7 iPerformance ca SAV BMW din clasa de lux este evident instantaneu. Exteriorul spectaculos, dimensiunile impozante și proporțiile alese cu grijă îl înzestrează cu un sentiment extraordinar de prezență și cu o estetică ultramodernă, care fuzionează cu dinamica specifică. "Conceptul introduce ADN-ul de Sports Vehicle Vehicle BMW în segmentul de lux. Noul limbaj de design BMW utilizează doar câteva linii foarte precise și lucrări subtile de suprafață pentru a ridica standardul în ceea ce privește prezența și prestigiul ", explică Adrian van Hooydonk, vicepreședinte executiv al BMW Group Design. "BMW Concept X7 iPerformance are un sentiment sofisticat datorită utilizării discrete a formelor și detaliilor incredibil de precise".

Caracterul BMW Concept X7 iPerformance este evidențiat și la interior. Dimensiunea generoasă a automobilului formează baza pentru o experiență de interior neegalată de orice model al mărcii construit vreodată. Ca urmare a interacțiunii dintre formele simple și precise și sentimentul deschis de spațiu, conducătorul și pasagerii se regăsesc într-un decor foarte modern, cu un sentiment de exclusivitate. Numeroasele posibilități oferite de conectivitatea digitală permit ca interiorul automobilului să fie transformat, după preferințe, într-un loc personalizat de relaxare sau de productivitate.

În interiorul habitaclului spațios al modelului BMW Concept X7 iPerformance, formele clare, culorile calde și materiale selectate se combină pentru a crea o ambianță foarte exclusivistă și sofisticată. În plus, acoperișul panoramic mare oferă un nivel remarcabil de spațiu deasupra capului pasagerilor și, în același timp, oferă interiorului o senzație aerisită și luminoasă, asemeni unui model decapotabil. Cele șase locuri de dimensiuni mari sunt dispuse pe trei rânduri, iar patru dintre ele au un design individual exclusiv. Asigurate de podeaua automobilului prin nimic altceva decât o bază subțire a șezutului, scaunele individuale permit celor care stau în spate să se bucure de spațiu generos pentru picioare. Pielea de culoare bronz măslin închis, cu pigmentare aurie discretă, care acoperă suporturile scaunelor, transferă aerul de exclusivitate până la cele mai fine detalii, iar pielea Smoke White ce decorează restul scaunelor, oferă un contrast interesant. De asemenea, spătarul-scoică al scaunelor individuale este tapițat cu piele și contribuie la accentuarea ambianței moderne și elegante.

Un ansamblu perfect de materiale și culori
Linia întunecată a umărului, care se derulează sub ferestre, urmărește un orizont continuu prin habitaclu, care conferă un calm fresh interiorului strălucitor. Materialele decorative sunt utilizate cu moderație. Utilizarea selectivă a lemnului poros de frasin cu finisare mată de culoare închisă completează experiența materialului natural. De asemenea, elementele din aluminiu mat și lucios au fost încorporate cu atenție pentru a adăuga alte atribute elegante. Iar sentimentul de lux al spațiului de care beneficiază toate locurile este confirmat subtil prin intermediul fasciculelor de lumini laser din acoperiș și prin iluminarea dinamică ambientală și de contur.

Forme minimaliste în cockpitul conducătorului În centrul designului modern și simplu al interiorului se află orientarea către conducător cu care sunt obișnuiți clienții BMW. Formele și suprafața panoului de bord, a consolei centrale și a ușilor le permit să "învăluie" conducătorul. Iar poziția ridicată a scaunelor oferă o vizibilitate imbatabilă și o vedere excepțională asupra drumului. Noul limbaj de design BMW, cu suprafețe de dimensiuni mari și muchii clare, conferă panoului de instrumente o estetică modernă "redusă la esențial". Ecranul panoului de instrumente, de 12,3 țoli (31,24 cm), și monitorul central tochscreen de informații sunt amplasate aproape de celălalt. Efectul este cel al unui afișaj neîntrerupt, sofisticat și inteligent. Un nou concept de operare permite utilizarea interactivă a celor două afișaje. Sub ele, în panoul central și consola centrală, gruparea funcțiilor în cadrul suprafețelor curate și finisate cu grijă subliniază abordarea minimalistă. Sticla de cristal, parțial iluminată din spate, de culoare Silver Night închis oferă decorațiuni sofisticate pentru elementele de control precum maneta schimbătorului, controlerul iDrive și butoanele multifuncționale de pe volan.

Infotainment personalizat prin integrarea perfectă în automobil a universului digital al proprietarului Cele două scaune individuale din al doilea rând oferă toate avantajele perechii frontale. Primul semn al unei conexiuni între acoperișul panoramic și caroserie apare confortabil în spatele celui de-al doilea rând de scaune, sub forma unei structuri Y, ceea ce înseamnă că pasagerii de pe rândul central se bucură de aceeași senzație de libertate și lumină ca și cei din față. De asemenea, pasagerii din rândul al doilea beneficiază de confortul unui infotainment personalizat datorită monitoarelor touchscreen ale sistemului de divertisment din spate. Aici, BMW Concept X7 iPerformance prezintă viziunea BMW Group de integrare perfectă a lumii digitale a clientului în automobil prin BMW Connected. De exemplu, pasagerii au acces la servicii digitale foarte personalizate, cum ar fi alegerea conținutului de infotainment / birou, cu ajutorul căruia își pot face călătoria mai confortabilă, mai distractivă sau mai productivă. Iar conținutul poate fi împărtășit și cu ceilalți de la bord.

De exemplu, pot trimite o piesă către sistemul muzical al automobilului printr-un gestul tactil, pot înainta un articol interesant pe ecranul alăturat pentru ca celălalt pasager să îl citească sau să transfere o adresă din e-mailul propriu direct în sistemul de navigație al mașinii. Coregrafia LED interactivă prin intermediul ușilor și al panoului de instrumente monitorizează fluxul de comunicare dintre ecranele din spate și afișajul din partea frontală a habitaclului.

Exteriorul - dimensiuni și prezență impresionante
Exteriorul vast al BMW Concept X7 iPerformance proiectează cu încredere experiența exclusivă din interiorul automobilului în lumea exterioară. Proporțiile verticale clare, cu o gardă la sol semnificativă. identifică conceptul ca fiind un model X fără a fi necesar să fie privit de două ori. În același timp, conceptul are propriul limbaj de design inconfundabil - unul nou pentru BMW - printr-o gamă de detalii și caracteristici de design care îl diferențiază clar de modelele anterioare. Privită din orice unghi, interacțiunea dintre un număr mic de linii precise și suprafețe sculptate artistic reprezintă o declarație charismatică a modernității și exclusivității.

O nouă imagine în familia BMW X
Partea frontală a BMW Concept X7 iPerformance este marcantă, înălțimea automobilului asigurând că se ridică proeminent pe șosea. Într-o interpretare complet nouă a elementelor BMW clasice, designul părții frontale reunește diferitele fațete ale automobilului într-o declarație vizuală puternică. Grilă BMW mare și verticală, aflată în centrul părții frontale verticale, acaparează atenția. Rama și barele grilei sunt piese unitare și au un design solid, ca și cum ar fi făcute dintr-o singură bucată. Și totuși, dacă o privim din nou, contraste fascinante apar între marginile strălucitoare și suprafețele mate, toate acestea dând o vibrație suplimentară și elegantă în impresia frontală.

Secțiunile superioare ale farurilor duble alungite și subțiri, cu lumini laser BMW, sunt conectate cu grila BMW mare. Un X albastru în lumina laser BMW oferă un indiciu încrezător asupra faptului că acest concept este un membru al familiei SAV de la BMW. Farurile și grila radiatorului se combină pentru a crea un contrast dinamic. Suprafețe mari și puternic sculptate înconjoară simbolurile de design BMW tradiționale, subliniind estetica coezivă și musculoasă a părții frontale a automobilului.

O bară proeminentă se extinde pe toată lățimea frontală în secțiunea sa inferioară, înainte de a se ridica vertical pentru a încadra prizele de aer exterioare în marginea lor superioară. Acest lucru conferă părții frontale o postură superioară. Orientate vertical, elementele aerodinamice accentuează suplimentar poziția puternic asigurată a automobilului pe șosea. Pe de altă parte, caracteristicile X specifice, precum barele trapezoidale și scutul de protecție, sunt doar sugerate, designul lor discret fiind integrat în tema unei suprafețe clare și exclusive.

Proporții impresionante
Din lateral, BMW Concept X7 iPerformance are o imagine somptuoasă, completată cu garda la sol caracteristică modelelor X. Partea frontală aproape verticală, spatele atractiv și aproape vertical și unghiul ce crește abrupt de la roțile spate spre hayon oferă proporțiilor musculoase o abordare modernă. Liniile înalte ale flancurilor aduc încredere expresivă în silueta automobilului. Iar linia lungă a umerilor extinde automobilul și insuflă o tensiune atletică spre flancuri. De asemenea, separă caroseria mașinii în habitaclul luminos și aerisit (care oferă o previzualizare a interiorului spațios) și formele metalice musculoase.

Pentru prima dată la un model X, pasajele roților prezintă un decupaj circular și accentuează exclusivitatea și eleganța flancurilor. Suprafața precisă absoarbe pasajele puternice ale roților într-o mișcare estetică. Suprafețele câștigă volum și forță în timp ce se îndreaptă către spate, subliniind mai mult dinamismul subtil al automobilului atunci când este privit din lateral.

Accente îndrăznețe pe flancuri
O bandă de crom în pragurile ușilor oferă un contrapunct exclusiv față de linia lungă și extinsă a umerilor automobilului și suprafețele sofisticate de mai jos. Ca și în cazul elementului decorativ al părții frontale, banda cromată încadrează Air Breathers într-un accent vertical, înainte de a continua în linie dreaptă până în spate. Aceste contururi pentru prizele de aer față, laterale și spate creează o impresie geometrică precisă și conferă automobilului un sentiment de soliditate robustă.

Culoarea exterioară exclusivistă Manhattan metalizat scufundă suprafețele și formele automobilului într-un bronz măslin închis. Cu designul lor multi-spoke, jantele de 23 de țoli, din aliaj ușor, combină forța musculară pentru care modelele BMW X sunt renumite, cu exclusivitatea unui sedan de lux BMW, în timp ce inserțiile optimizate aerodinamic dintre spițe reduc forța de rezistență. În plus, elementele aero vizibile din față și din spate asigură, de asemenea, un flux de aer îmbunătățit în jurul acelor zone ale automobilului și trimit un mesaj vizual puternic al eficienței conceptului de propulsie plug-in hybrid. Asemenea contururilor geamurilor laterale, acoperișul panoramic este încadrat de o bandă cromată atractivă, care se extinde de la un montant A până în spate - și se întoarce pe cealaltă parte a automobilului. În același timp, structura de susținere a acoperișului - transparentă și în formă de Y - adaugă un detaliu decorativ modern.

Putere, prezență și exclusivitate la partea spate
Partea din spate a BMW Concept X7 iPerformance transmite o declarație impresionantă de autoritate puternică și eleganță exclusivă. Dimensiunea impunătoare a caroseriei - cheia pentru spațiul interior foarte generos - este foarte clară atunci când este privită din spate. Elementele aero verticale marchează în mod clar spatele automobilului în lateral. În cadrul siluetei spate verticale, stopurile subțiri separă volumele caroseriei, iar o bară cromată elegantă conectează cele două elemente de iluminat. Luminile creează o formă L tridimensională și oferă spatelui un detaliu tehnic care inspiră precizie. Ca și în partea frontală, suprafețele încadrează luminile asemenea unor bijuterii. Absența țevilor de eșapament este un indiciu al conceptului de propulsie plug-in hybrid al automobilului. Iar scutul subtil, în culoarea caroseriei, asigură că spate își încheie progresul spre drum într-un mod elegant.

Prezență de brand distinctivă pentru automobilele BMW din segmentul de lux
Ca parte a viitoarei sale ofensive de modele, BMW a dezvoltat o nouă prezență pentru automobilele sale de lux, prin care profilul și poziționarea celor mai exclusivi membri ai gamei sale sunt incluse într-o categorie distinctă de produse. Noul BMW Seria 8, noul BMW X7, BMW i8 și noul BMW i8 Roadster se vor alătura BMW Seria 7 în portofoliul semnificativ extins al mărcii în segmentul de lux. Identitatea și atitudinea împărtășită de modelele de elită ale BMW sunt reluate într-un nou design al siglei, care combină o versiune alb-negru a logo-ului producătorului, utilizat în premieră acum 100 de ani, cu numele companiei - "Bayerische Motoren Werke" - scris în întregime.

Având în vedere estetica sa clasică și discretă și numele original al companiei, logo-ul scoate în evidență istoria fără egal a BMW. Curajul de a explora soluții și concepte autonome și capacitatea de a face față provocărilor, din care să marca să iasă mai puternică, sunt elemente înrădăcinate în patrimoniul BMW. Această abordare - care cuprinde totul, de la primul motor aero pentru recorduri mondiale de altitudine până la lansarea mărcii BMW i - s-a dovedit a fi o rețetă pentru succes, dar a demonstrat și pasiunea, încrederea și darul companiei de a aduce viitorul în prezent.

Noua prezență pentru modelele din segmentul de lux ale mărcii va fi prezentată în premieră la Salonul Internațional Auto (IAA) de la Frankfurt, în perioada 14-24 septembrie 2017.

 
 
Citește și:
› Noul BMW Seria 8 Coupe pentru 2019, prezentat oficial ...16/06/2018
› BMW M5, prezență importantă în Mission: Impossible - Fallout ...10/06/2018
› Noul BMW X5 pentru 2019: design spectaculos, revoluție tehnologic ...10/06/2018
› Kia Niro EV, primele imagini cu modelul 100% electric ...07/05/2018
› BMW iX3 Concept, start pentru noua generație electrică BMW ...25/04/2018
› Noul Audi RS 5 Sportback, design excelent și performanță optimă ...07/04/2018
› BMW iX3 Concept, start pentru noua generație electrică BMW ...25/04/2018
› Audi dă startul la rezervari pentru noul SUV electric, e-tron qua ...27/03/2018
› BMW M8 Gran Coupe Concept, o nouă interpretare a luxului ...08/03/2018
› Frankfurt IAA 2017: Noul Renault MEGANE R.S. și conceptul SYMBIOZ ...24/09/2017
› Frankfurt IAA 2017: Volkswagen prezintă noul I.D. CROZZ II ...13/09/2017
› Frankfurt IAA 2017: BMW i Vision Dynamics, Gran Coupe cu o autono ...13/09/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.