Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți IAA 2017: Noutățile Citroen pentru Salonul Auto de la Frankfurt

IAA 2017: Noutățile Citroen pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Publicat în data de: 10 Septembrie 2017
Categorii: Citroen, Auto-show, Stiri, Frankfurt.
 

La Frankfurt, Citroen isi desfasoara ofensiva SUV-urilor, prezentand, in premiera mondiala, noul SUV COMPACT C3 AIRCROSS. Alaturi de acest SUV, vor fi prezentate doua noi modele cu valori comune: spiritul de aventura si actitivitatile de agrement.foto-iaa 2017 noutatile citroen pentru salonul auto de la frankfurt
>> SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, un concept complet nou, cu tehnologie 4X4, confortabil și perfect adaptat dorintelor tale de recreere, datorită know-how-ului Rip Curl, astfel incat distractia nu se opreste niciodata.
>> NOUL E-MEHARI STILIZAT DE COURRÈGES, o editie limitata, cu personalitate puternica, amplifica parteneriatul dintre doua branduri frantuzesti iconice si prezinta a 2-a generatie a modelului.

Trei modele si trei experiente auto diferite: aceasta este ilustrarea perfecta a capacitatii marcii Citroen de a se inspira din diferite stiluri de viata si de a oferi solutii moderne, pline de personalitate. Aceasta filozofie este ilustrata prin Campania de Brand „Inspirat de tine” si este reprezentata pe fiecare segment de piata si regiune geografica prin masini indraznete, cu un confort general fara egal, fiind conceputa cu ajutorul programului CITROËN ADVANCED COMFORT. In afara succesului modelelor sale recente, precum Noul C3, cu mai mult de 170.000 de masini vandute, Citroen isi dezvolta reteaua si solutiile de mobilitate pentru o experienta automobilistica care se distinge in segmentul producatorilor generalisti.

Pe scurt, despre Citroen la Salonul Auto de Frankfurt:
NOUL SUV COMPACT C3 AIRCROSS. Modelul, plin de culoare se distinge prin forma sa unica si prin atitudinea care inspira optimism si forta. La Salon, vehiculul este prezentat intr-un numar de culori exterioare diferite si un design interior care ilustreaza intregul sau potential de personalizare. Locurile pasagerilor au fost concepute cu ajutorul expertizei unice a marcii Citroen in ceea ce privește spatiul, modularitatea si lumina interioara, astfel incat sa evidentieze noi standarde pentru acest segment. Modelul subliniaza un nivel inalt de confort si o selectie a 12 sisteme moderne de asistenta la condus și 4 opțiuni de conectivitate. Atât în oraș cât și la drum lung, C3 Aircross te invită sa te bucuri de aventura cu tehnologia Grip Control si funcție Hill Assist Descent, reprezentand un model cu noi standarde în segmentul SUV-urilor compacte in termeni de confort si de facilitati la bord.SPACETOURER RIP CURL CONCEPT. Citroen si Rip Curl au hotarat sa colaboreze din nou si vor dezvalui la standul marcii, cel mai avansat model in termeni de mobilitate, aspirand catre distractie fara limite. O noua interpretare a modelului SpaceTourer dedicata activitatilor in natura. O masina moderna, cu capacitati marite datorita transformarii intr-un monovolum 4X4, impreuna cu Automobile Dangel. Pentru senzatia de libertate deplina, Pössl a echipat-o ca pe o masina compacta pentru camping. Interiorul si exteriorul sunt decorate cu ajutorul unei selectii originale de nuante si materiale speciale. Fiind conceputa pentru cei care isi petrec timpul liber prin activitati de agrement si care sunt obisnuiti cu elementele naturii, masina este robusta, spatioasa si suficient de agila pentru viata de zi cu zi. Conceptul accentueaza calitatile modelului SpaceTourer: modularitate, ergonomie, confort si tehnologie pentru senzatia de libertate si relaxare.> E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. O editie limitata si exclusiva, dezvoltata impreuna cu casa de moda Courrèges, care prefigureaza o noua generatie E-MEHARI. Parteneriatul are la baza designul elegant si mobilitatea sustenabila, cele doua branduri franceze iconice colaborand pentru a prezenta un model invaluit de o eleganta neagra ce ii acopera formele arcuite, contrastand cu interiorul stralucitor, alb complet, atat de caracteristic marcii Courrèges. Un adevarat spirit liber, decapotabila, 100% electrica, cu 4 locuri, cu o personalitate care se distinge, cu o noua versiune de plafon vitrat, sistem central de inchidere si airbag-uri, toate acestea gazduite intr-un interior complet revizuit pentru a integra propriul stil al marcii Citroen.> C3 & C3 WRC. Noul Citroen C3, cu mai mult de 170.00 de unitati vandute de la lansarea sa, va fi prezentat alaturi de vesiunea sa cea mai puternica: modelul C3 WRC, un adevarat simbol al pasiunii auto, al sportivitatii si al aspiratiilor publicului.

>> Servicii de top care modifica accesul la mobilitate si fac viata mai usoara pentru clienti: Citroen Advisor, posibilitatea de a-ti exprima online parerea despre produsele Citroen, o premiera in industria auto, noi servicii de transport precum Citroen Rent&Smile, care permit închirierea unui vehicul Citroen de la concesionar si Citroen Earn&Drive, care permite clientilor sa castige bani oferind propriul vehicul pentru inchiriere.

>> Un stand atractiv, inundat de lumina, care recreeaza senzatia spatiului real, cu materialele sale naturale pentru o ilustrare evidenta a promisiunii marcii de stare de bine si evadare din cotidian. Vizitatorii pot cunoaste mai bine La Maison Citroen, sursa de inspiratie pentru noul punct de vanzare al marcii Citroen.

 
 
Citește și:
› Motorul PSA cu trei cilindri a primit premiul Motorul Internation ...16/06/2018
› Citroen prezintă noul SUV C5 Aircross pentru 2019 ...30/05/2018
› Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer ...07/04/2018
› Kia Niro EV, primele imagini cu modelul 100% electric ...07/05/2018
› BMW iX3 Concept, start pentru noua generație electrică BMW ...25/04/2018
› Noul Audi RS 5 Sportback, design excelent și performanță optimă ...07/04/2018
› Frankfurt IAA 2017: Noul Renault MEGANE R.S. și conceptul SYMBIOZ ...24/09/2017
› Frankfurt IAA 2017: Volkswagen prezintă noul I.D. CROZZ II ...13/09/2017
› Frankfurt IAA 2017: BMW i Vision Dynamics, Gran Coupe cu o autono ...13/09/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.