Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Hyundai prezinta noile modele i20

Hyundai prezinta noile modele i20

Publicat în data de: 25 Aprilie 2018
Categorii: Hyundai, Facelift, Stiri.
 

Hyundai continua succesul inregistrat pe segmentul B lansand noile i20. Pentru a raspunde asteptarilor clientilor, versiunile in cinci usi si Active dispun de un design actualizat, precum si de dotari de siguranta Hyundai SmartSense.foto-hyundai prezinta noile modele i20
 ›Galerie foto:
foto-hyundai prezinta noile modele i20 foto-hyundai prezinta noile modele i20 foto-hyundai prezinta noile modele i20 foto-hyundai prezinta noile modele i20
foto-hyundai prezinta noile modele i20 foto-hyundai prezinta noile modele i20 foto-hyundai prezinta noile modele i20
Modelele beneficiaza de transmisia cu dublu ambreiaj in sapte trepte (7DCT) pentru un confort optim la volan, precum si de sistemul Idle Stop and Go (ISG), care contribuie la reducerea emisiilor de CO2.

“i20 este unul dintre cele mai bine vandute modele ale noastre din Europa in ultima decada.”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice Presedinte Marketing & Produs Hyundai Motor Europa. “Prin actualizarea designului, nivelului de siguranta, precum si a gamei de motorizari, continuam sa ne adaptam asteptarilor consumatorilor nostri, pentru a ne asigura succesul in segment.”

Design exterior
Liniile elegante subliniaza exteriorul rafinat. Pentru sporirea atractivitatii versiunii in cinci usi, barele de protectie fata / spate si blocurile optice spate au fost redesenate. Noua forma a hayonului integreaza placa cu numarul autovehiculului. Plafonul in doua tonuri ofera optiuni suplimentare de personalizare. Clientii pot alege dintr-o gama de 10 nuante de caroserie: Tomato Red, Champion Blue si Clean Slate, care se alatura culorilor existente Passion Red, Aqua Sparkling, Cashmere Brown, Sleek Silver, Stardust, Polar White si Phantom Black.

Design interior
Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA).

Noul interior „Blue” propune o insertie de culoare albastra care traverseaza plansa de bord si accentueaza manerele portierelor. „Red Point” si „Blue Point” ofera posibilitatea clientilor de a personaliza habitaclul cu accente rosii sau albastre. i20 ofera in continuare, ca alternativa, cele doua interioare „Black” si „Greyish Blue”.

Sisteme avansate de conectivitate
Pentru fiecare model i20, clientii pot opta intre patru sisteme audio. In plus fata de sistemul audio cu ecran de 3,8 inch, Hyundai ofera un nou ecran monocrom de 5 inch. Noul display audio de 7 inch ofera o conectivitate rapida: clientii pot sincroniza continutul telefonului mobil, utilizand Apple CarPlay / Android Auto sau pot utiliza sistemul de navigatie al telefonului. Sistemul de infotainment cu ecran de 7 inch, care integreaza functiile de navigatie, media si conectivitate, suporta atat Apple CarPlay, Android Auto, cat si Live Services.

Usor de manevrat, usor de condus

i20 este disponibil in trei versiuni de motorizare pe benzina:
-Kappa 1 litru T-GDI (disponibil pe intreaga gama i20) in doua variante: 74 kW/100 CP - cu transmisie manuala in cinci trepte si 88 kW/120 CP - cu o cutie manuala in sase trepte; ca alternativa, ambele pot fi asociate transmisiei cu dublu ambreiaj in sapte trepte – o premiera Hyundai pentru gama i20;

-Kappa 1.2 litri (disponibil pe versiunile in cinci usi si Coupe in trei usi) - 55 kW/75 CP sau 62 kW/84 CP, ambele asociate cutiei manuale in cinci trepte;

-Kappa 1.4 litri (disponibil pe i20 Active) care dezvolta 74 kW/100 CP si este asociat unei cutii manuale in sase trepte.

Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei. Economia de carburant rezultata in urma utilizarii ISG va fi evidenta mai ales in conditii de rulare urbana, sistemul oprind automat motorul atunci cand vehiculul stationeaza.

Motorul 1.0 T-GDI este echipat cu un filtru de particule incorporat, care contribuie la imbunatatirea performantelor ecologice. Gama de motorizari i20 raspunde reglementarilor Euro 6d temp.

Hyundai SmartSense
Pentru a raspunde standardelor europene, noul i20 este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranta activa si asistenta la condus Hyundai SmartSense. Printre acestea se numara: sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare (LDWS), sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA), sistemul de avertizare a conducatorului auto (DAW) si sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare (LDWS)
i20 poate fi echipat cu sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare. LDWS avertizeaza conducatorul auto printr-un semnal vizual dublat de unul sonor, in cazul in care directia de rulare este schimbata fara semnalizare.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban
FCA reprezinta o dotare optionala pentru i20. Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)
Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Asistenta pentru faza lunga (HBA)
In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

Modelele i20 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

 
 
Citește și:
› Toate mașinile Kia și Hyundai vor fi conectate la internet ...18/11/2018
› Kia și Hyundai pun panouri solare pe mașini ...02/11/2018
› Hyundai la Salonul Auto de la Paris 2018 ...13/09/2018
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noua Mazda3 pentru 2019, Design KODO evoluat și cele mai avansate ...11/02/2019
› Renault prezintă noul Clio pentru 2019 ...03/02/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.