Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Hyundai i30 2017, siguranță de 5 stele la Euro NCAP

Hyundai i30 2017, siguranță de 5 stele la Euro NCAP

Publicat în data de: 13 Iulie 2017
Categorii: Hyundai, Stiri.
 

i30 a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule - Euro NCAP, fiind totodată și primul autovehicul din clasă testat după noua schema de punctare.foto-hyundai i30 2017 siguranta de 5 stele la euro ncap
Modelul Hyundai a inregistrat rezultate remarcabile in categoriile: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat astfel unul dintre cele mai sigure si mai bine echipate vehicule in segmentul din care face parte.

"Calificativul Euro NCAP pentru i30 in cinci usi evidentiaza progresele inregistrate", a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe. "Ne bucuram ca Hyundai este primul producator auto care a primit cinci stele in acest segment, dupa noua schema de punctare implementata. Cu pachetul cuprinzator de tehnologii de siguranta oferit in standard, i30 vine in intampinarea cerintelor clientilor. "

Odata cu noua generatie i30 este introdus Hyundai SmartSenseTM, un pachet care cuprinde noi tehnologii de siguranta activa si asistenta, conforme standardelor europene: sistem autonom de franare (AEB) la detectarea pietonilor, care include sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FEWS), pilot automat inteligent (ASCC), sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistem de avertizare a conducatorului auto (DAA), sistem de avertizare la deplasarea in marsarier (RCTA), sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS), functie de informare asupra vitezei limita (SLIF), precum si sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

La aceste rezultate a contribuit sistemul AEB (cu functie de detectare a pietonilor si sistem de avertizare in cazul unei coliziuni frontale). In plus, au fost acordate punctaje superioare sistemului LKAS, care alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor, la peste 60 km/h.

Disponibil pentru prima data pe un autovehicul Hyundai, DAA permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie a directiei sau semne de oboseala, avertizand sonor si vizual conducatorul auto.

Dezvoltata la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, testata la Nürburgring si produsa la fabrica Nočovice, din Republica Ceha, cea de-a treia generatie i30 este construita avand la baza infrastructura Hyundai din Europa, cu o vechime de peste 25 de ani.

 
 
Citește și:
› Hyundai a castigat doua premii Red Dot design ...16/04/2018
› Hyundai prezinta noul Tucson la New York ...01/04/2018
› Hyundai prezinta noua directie de design la Salonul Auto de la Ge ...07/03/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2017 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.