Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Hyundai a lansat primul serviciu de car sharing cu masini electrice

Hyundai a lansat primul serviciu de car sharing cu masini electrice

Publicat în data de: 06 Octombrie 2017
Categorii: Hyundai, Stiri, Electric.
 

Hyundai a lansat la Amsterdam primul serviciu de car sharing cu 100 de automobile Ioniq Electric. Producatorul auto contribuie astfel la imbunatatirea calitatii aerului pentru locuitorii si vizitatorii orasului olandez.foto-hyundai a lansat primul serviciu de car sharing cu masini electrice
"Suntem mandri ca am lansat primul nostru serviciu de car sharing pur electric din Europa, contribuind astfel si la indeplinirea obiectivelor de mediu ale primariei orasului Amsterdam", a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa, in timpul ceremoniei de inaugurare. "Odata cu lansarea noii generatii de modele electrice, Hyundai ofera cea mai variata gama de motorizari - electrice, hibride si cu pila de combustibil."

Cea mai mare autonomie pentru un autovehicul pur electric
Ioniq Electric ofera o autonomie de 280 km, cea mai mare oferita in acest moment de un furnizor de autovehicule pur electrice in sistem car sharing din Europa. Traseele Amsterdam-Rotterdam (80 km), Amsterdam-Nijmegen (120 km) sau Amsterdam-Eindhoven (125 km) pot fi parcurse dus-intors, fara a fi necesara o incarcare suplimentara. Utilizatorii beneficiaza nu doar de o solutie de mobilitate ecologica, ci si de un habitaclu generos, care asigura spatiu pentru cinci pasageri si bagajele acestora. Pentru incarcare, vehiculul poate fi conectat la una dintre cele 2.200 de statii de incarcare publice, Ioniq Electric dispunand de un acumulator litiu-ion polimer cu o capacitate de 28 kWh.

Acces usor cu ajutorul aplicatiei pentru telefoan
Prin intermediul platformei online, clientii pot identifica si rezerva un autovehicul. Inregistrarea la serviciul de car sharing se poate face accesand IONIQcarsharing.nl sau chiar de la vehicul, inainte de prima calatorie, cu ajutorul aplicatiei de car sharing Ioniq, care poate fi descarcata din Apple App Store sau Google Play.

Serviciul de incarcare V2V (vehicul la vehicul), disponibil la cerere
In plus, flota este deservita, la cerere, de serviciul V2V (vehicul la vehicul). Acesta permite ca, in situatii speciale, atunci cand o unitate nu mai prezinta autonomie sa poata fi alimentata de un alt model Ioniq, prin intermediul unui echipament special. Dispozitivul, cu o putere maxima de 22 kW, vine in intampinarea cerintelor clientilor cu un stil de viata dinamic.

Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare electrice: electric, hibrid si plug-in hibrid. Odata cu lansarea modelului, care a avut loc in toamna anului 2016, au fost vandute peste 15.000 de unitati.

 
 
Citește și:
› Audi și Hyundai vor colabora pentru dezvoltarea propulsiei cu hid ...02/07/2018
› Hyundai prezinta noile modele i20 ...25/04/2018
› Hyundai a castigat doua premii Red Dot design ...16/04/2018
› MINI electric, primele detalii ale modelul de serie ...15/07/2018
› Renault ZOE primește un nou motor electric ...08/07/2018
› Audi și Hyundai vor colabora pentru dezvoltarea propulsiei cu hid ...02/07/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.