Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Google Maps cu navigație gratuită și în România, pentru terminale Android

Google Maps cu navigație gratuită și în România, pentru terminale Android

Publicat în data de: 27 Iunie 2011
Categorii: Stiri, GPS.
 

Google a anunțat disponibilitatea în România a serviciului gratuit de Navigare cu Google Maps (Hărți Google) pentru terminale mobile cu Android 1.6 sau mai recent. Aplicația oferă navigație "pas-cu-pas", dar necesită conexiune la internet.foto-google maps cu navigatie gratuita si in romania pentru terminale android
„Suntem încântați să anunțăm astăzi lansarea serviciului de Navigare cu Hărți Google pentru telefoanele cu Android, ca răspuns la utilizarea în creștere a Hărților Google în România și a smartphone-urilor cu Android. Acest nou serviciu vine cu tot ceea ce te-ai aștepta să se găsească într-un echipament GPS de navigare, vizualizare 3D, ghidare vocală și redirecționare automată. În plus, Navigarea cu Hărți Google este o aplicație gratuită, ce pune în valoare conexiunea la Internet a telefonului, pentru o ghidare simplă, cu acces la cea mai recentă versiune a hărților, cu diverse moduri de vizualizare (hartă, stradal sau satelit) și care funcționează pe orice telefon cu Android și GPS.", precizează Dan Bulucea, Countrv Manager, Google România.

Navigarea este o aplicație gratuită integrată în Hărți Google, care funcționează ca sistem de navigare prin GPS, oferind indicații de orientare cu ghidare vocală. Navigarea folosește conexiunea de internet a telefonului mobil, pentru a oferi cele mai recente hărți sau informații despre companii, restaurante, cafenele etc, de pe ruta dorită. Nu va trebui niciodată să achiziționați sau să faceți actualizări ale hărților, deoarece veți avea acces întotdeauna la cea mai recentă versiune a Hărților Google. Totodată, aveți posibilitatea de a vizualiza în diferite modalități ruta pe care vă deplasați, atât de la nivel stradal cât și din aer.

„Deși procentul de penetrare a telefoanelor de tip smartphone este încă destul de mic în România, creșterile din ultima perioadă au fost spectaculoase, iar anul acesta ne așteptăm ca volumul vânzărilor de smartphones să se dubleze comparativ cu anul trecut. Clienții care utilizează astfel de telefoane doresc să beneficieze de avantajele tehnologiilor de ultimă oră. Cu Navigarea cu Hărți Google și un smartphone cu acces la internet, clienții se pot orienta rapid și pot găsi cu ușurință puncte de interes în momentul în care se deplasează într-o zonă cu care sunt mai puțin familiarizați. Toate telefoanele cu sistem de operare Android din oferta Orange au aplicația Hărți Google preinstalată", precizează Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Navigarea cu Hărți Google este o aplicație gândită să funcționeze ca un echipament GSP conectat la Internet, cu următoarele funcționalități:
- Street View - Vizualizați ruta suprapusă peste imaginile la nivel stradal din modul Street View. Serviciul de navigare comută automat pe modul Street View când vă apropiați de destinație;
- Vizualizare din satelit - Vizualizați ruta suprapusă peste imaginile din satelit în relief 3D;

Căutarea se face similar cu cea de pe Hărți Google - nu trebuie să știți adresa. Puteți scrie numele unui companii (de exemplu: Cafeneaua X) sau un tip de companie (de exemplu: restaurant chinezesc), exact cum procedați la căutările Google.

- Căutare de-a lungul rutei - căutați orice companie de-a lungul rutei parcurse, sau activați straturile predefinite, cum ar fi benzinării sau restaurante.

Pentru a beneficia de Navigare cu Hărți Google, descărcați din Android Market cea mai nouă versiune de Hărți Google pentru telefonul mobil Android 1.6+. Mai multe detalii la mobile.google.ro.

 
 
Citește și:
› Daimler, BMW și Audi au achiziționat serviciul de hărți HERE al N ...03/08/2015
› Bosch serbează 25 de ani de producția primului sistem de navigați ...19/08/2014
› Mio a lansat noile GPS-uri Spirit, cu actualizări gratuite pe via ...27/06/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.