Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Geneva 2018: Volkswagen prezintă potențialul noii sale game de modele I.D.

Geneva 2018: Volkswagen prezintă potențialul noii sale game de modele I.D.

Publicat în data de: 26 Februarie 2018
Categorii: Volkswagen, Auto-show, Concept, Stiri, Electric.
 

I.D. VIZZION demonstrează eforturile Volkswagen de a asigura mobilitatea optimă condițiilor viitorului. Mașina nu poluează în trafic datorită sistemului electric de propulsie, fiind totodată mai sigură și mult mai confortabilă, grație deplasării autonome.foto-geneva 2018 volkswagen prezinta potentialul noii sale game de modele id
 ›Galerie foto:
foto-geneva 2018 volkswagen prezinta potentialul noii sale game de modele id foto-geneva 2018 volkswagen prezinta potentialul noii sale game de modele id foto-geneva 2018 volkswagen prezinta potentialul noii sale game de modele id
Mai mult, acest concept-car inovator va arăta la Salonul Auto Internațional de la Geneva cât de elegant și atractiv poate fi designul automobilului viitorului. La interiorul modelului I.D. VIZZION a fost creată o atmosferă absolut inedită, fără volan sau alte unități de control vizibile.

Cea mai amplă campanie de noi modele și de produse inovatoare din istoria Volkswagen intră în etapa următoare. După ce anterior prezentase primele autovehicule complet electrice ale noii familii de modele I.D., marca Volkswagen arată acum pentru prima dată un concept auto cu capacitatea de a conduce autonom. În prezent, Volkswagen depune eforturi în direcția dezvoltării autovehiculelor în toate domeniile. Obiectivul: implementarea tehnologiei inovatoare pentru ca automobilele să devină mai ecologice, mai sigure și mult mai confortabile. Cu toate aceste calități, automobilul va deveni mai util și mai important, câștigând mai multă valoare pentru mobilitatea viitorului. De asemenea, acest automobil va putea fi utilizat și de către persoanele care în prezent nu pot conduce un autovehicul, de exemplu din cauza vârstei.

Noul concept-car I.D. VIZZION este al patrulea membru al familiei Volkswagen I.D., iar cu tehnologia sa inovatoare, cu sistemul complet automatizat de operare și forma sa elegantă, această limuzină premium indică direcția aleasă de Volkswagen în ceea ce privește tehnologia și designul modelelor sale electrice viitoare.

La interiorul modelului I.D. VIZZION, inginerii au exploatat sistematic potențialul condusului autonom. "Șoferul digital", cu numeroasele sale sisteme de asistență asigură controlul automobilului, fără să fie nevoie de volan sau de unități de comandă vizibile. Pentru șofer, cât și pentru pasageri, aceasta înseamnă o nouă dimensiune a siguranței și confortului. Prototipul se deplasează automat, controlează automat direcția și navighează autonom în trafic, permițându-le pasagerilor să-și folosească liber timpul de pe parcursul călătoriilor. Gazda virtuală, cu care pasagerii comunică prin comandă vocală și prin gesturi, cunoaște preferințele personale ale ocupanților, datorită integrării complete în eco-sistemul digital și astfel se adaptează individualizat fiecăruia.

Puterea totală a sistemului automobilului I.D. VIZZION cu o lungime de 5,11 m se ridică la 225 kW. Viteza sa maximă este de 180 km/h. Bateriile litiu-ion de 111 kWh permit o autonomie de 665 de kilometri, cu utilizarea funcției de recuperare a energiei de frânare. Dispunând de un sistem inteligent de management, cele două motoare electrice cooperează cu eficiență maximă, antrenând toate cel patru roți ale limuzinei.

I.D. VIZZION demonstrează în mod clar cât de mare este potențialul arhitecturii pur electrice concepute de Volkswagen și reprezintă baza tehnică pe care vor construi viitoarele autovehicule electrice de la Volkswagen, permițând autonomii mari și utilizarea maximă a spațiului, la costuri optime. Până în anul 2025 marca intenționează să introducă peste 20 de autovehicule electrice. Începând cu 2020, I.D.2 va fi lansat ca automobil compact electric. Va fi urmat la scurt timp de un SUV electric: I.D. CROZZ3 și apoi, nu la mult timp, de I.D. BUZZ4, care este o limuzină spațioasă.

1 )2) 3) 4) Prototipul nu este încă oferit spre vânzare, motiv pentru care nu se aplică Directiva 1999/94/CE.


 
 
Citește și:
› Volkswagen, lider în România pe segmentul de mașini electrice ...05/12/2018
› Volkswagen lansează un magazin propriu într-un mall ...04/11/2018
› Volkswagen lansează campania ELECTRIC FOR ALL ...26/09/2018
› Hyundai pregătește un nou model pentru piața europeană ...14/07/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia va lansa un crossover în familia Ceed ...23/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Renault lansează noul ZOE cu autonomie de până la 390 km ...23/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Renault ZOE a parcurs 26.845 de km în România ...09/05/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.