Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Festival de sporturi cu motor la Sibiu în 2014

Festival de sporturi cu motor la Sibiu în 2014

Publicat în data de: 20 Decembrie 2013
Categorii: Motorsport, Stiri.
 

Piloți de top, mașini care au scris istorie în lumea sporturilor cu motor, legende pe două și patru roți vor fi în acțiune la Sibiu - Transfăgărășan Motorsport Festival, un festival internațional dedicat pasiunii pentru lumea sporturilor cu motor.foto-festival de sporturi cu motor la sibiu in 2014
Prima ediție a Sibiu - Transfăgărășan Motorsport Festival se va desfășura în perioada 14 - 17 august 2014 în locații deja celebre din județul Sibiu pentru iubitorii sporturilor cu motor. Evenimentul, unul inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, va reuni piloți de top, mașini legendare, oameni din industria auto și moto într-un spectacol total care va dura patru zile.

Cartierul general al evenimentului va fi în Piață Mare și Piață Mică din Sibiu unde vor fi expuse toate mașinile și motocicletele participante pe parcursul celor patru zile ale evenimentului. Joi, în prima zi a festivalului, mașinile și motocicletele vor participa la o paradă pe străzile orașului, urmând că vineri, sâmbătă și duminică să participe la diverse evenimente. Mașinile de raliu au două probe speciale dedicate - specială de pe circuitul de rallycross și specială Santa - iar pentru toate celelalte acțiunea se va desfășura pe specială Păltiniș (vineri seară pe noapte) și pe Transfăgărășan în zilele de sâmbătă și duminică.

"Ținând cont că Raliul Sibiului se va desfășura în perioada de iarnă, am ales că în perioada de vara să organizăm un festival al sporturilor cu motor pentru toți cei pasionați. Sibiu este un oraș cu tradiție și aici s-au desfășurat și se mai desfășoară competiții importante la nivel internațional și cred că Transfăgărășanul reprezintă o atracție incredibilă pentru cei din fenomen. Am început deja pregătirile și sperăm să atragem nume importante din această lume încă de la prima ediție a Sibiu - Transfăgărășan Motorsport Festival", a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Sibiu - Transfăgărășan Motorsport Festival este un eveniment deschis mașinilor clasice, motocicletelor, conceptelor auto, modelelor de curse din zilele noastre, piloților, practic tuturor celor care fac parte din fascinante lume a sporturilor cu motor. Pe parcursul celor patru zile la Sibiu - Transfăgărășan Motorsport Festival se vor organiza expoziții auto-moto, parade ale mașinilor legendare, concursuri de elegantă și diverse întreceri pe specialele Transfăgărășan, Santa, Păltiniș și circuitul de rallycross.

 
 
Citește și:
› Volkswagen Motorsport aruncă în aer standardele aerodinamicii ...10/06/2018
› BMW revine la Le Mans cu premiera mondială a noului BMW Seria 8 C ...14/05/2018
› Noul BMW M5 MotoGP Safety Car este liderul flotei Safety Cars din ...19/03/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.