Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Expoziție premium AUTOKLASS în cadrul LeisurEXPO 2009

Expoziție premium AUTOKLASS în cadrul LeisurEXPO 2009

Publicat în data de: 18 Iunie 2009
Categorii: Chrysler, Dodge, Ford, Jeep, Mercedes, Stiri.
 

AUTOKLASS, Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge și Ford, va prezenta în cadrul LeisurEXPO modele de top Mercedes-Benz și Jeep, care se impun prin performanțele remarcabile și tehnologiile inovatoare.foto-expozitie premium autoklass in cadrul leisurexpo 2009
LeisurEXPO, singurul târg de oferte premium pentru relaxare și petrecerea timpului în aer liber, se desfășoară în acest an în Piața Constituției, între 18-21 iunie.

Printre modelele de autovehicule expuse se va afla și cea mai nouă stea a familiei Mercedes-Benz, noua Clasă E Coupé, un autovehicul care se distinge prin designul unic, performanțele la drum, puterea rafinată a motorului și siguranța remarcabilă, sintetizând în același timp sportivitatea și eleganța. Astfel, modelul E 350 Coupé va putea fi admirat de pasionații de automobile prezenți la târg, aflați în căutarea unui autoturism care îmbină perfect fiabilitatea, designul unic și siguranța de excepție.

Designul inconfundabil al noului E Coupé, dar și interiorul care impresionează cu linia și dinamica oferite de puține autovehicule din această clasă, beneficiază de un caracter distinct. Gama de motorizări (benzină și diesel), alături de cea de transmisii (transmisie manuală cu 6 trepte, automată cu 5 trepte sau automată 7G-TRONIC cu 7 trepte) demonstrează încă o dată versatilitatea modelelor Mercedes-Benz. În plus, pachetul standard AGILITY CONTROL cu sistem de amortizare selectiv atenuează denivelările de pe carosabil și vă asigură că aveți parte de confort la fiecare călătorie chiar și atunci când conduceți în mod sport. Dacă doriți un caracter și mai dinamic, suspensia sport AGILITY CONTROL, disponibilă opțional, cu direcție parametrică sport este alegerea ideală (în dotarea standard împreună cu pachetul sport AMG). Confortul și siguranța noii Clase E Coupé sunt asigurate de pachete și dotări specifice, precum: sistemul de frânare ADAPTIVE BRAKE cu funcția HOLD, lămpi spate cu tehnologie LED, Sistemul pentru Menținerea Atenției, sistemul opțional de control al proximității DISTRONIC PLUS, Sistemul Inteligent de Iluminare, sistemele PRE-SAFE®, ESP® și BAS, sistemul EASY-ENTRY, sistemul automat de climatizare THERMATIC, sistemul THERMOTRONIC, sistemul multimedia COMAND APS cu unitate CD/DVD, sistemul PARKTRONIC inclusiv cu Ghid pentru Parcare.

Mai mult, prin intermediul AUTOKLASS, modelele Mercedes-Benz Viano, Mercedes-Benz Clasa E și Jeep Wrangler Unlimited Rubicon, se vor afla printre autovehiculele care își vor prezenta performanțele de excepție vizitatorilor târgului.
Mercedes-Benz Viano, prezent la târg prin intermediul modelului Viano 2,2 CDI TRE/E, va dovedi celor interesați că este autovehiculul care exprimă în mod perfect plăcerea de a conduce, în același timp reprezentând un concept de siguranță testat. Deși puteți opta pentru tracțiune 4x2, Viano vă recomandă și transmisia integrală 4MATIC, disponibilă ca dotare opțională, oferindu-vă în același timp o putere cu 20% mai mare la deplasarea în rampă. De asemenea, Viano este prevăzut cu sisteme electronice de ultimă generație care vă ajută să stabilizați autovehiculul în caz de derapare sau alt pericol. În plus, spațiul avut la dispoziție reprezintă ultima grijă pentru cei care optează pentru Viano: volum și grad maxim de flexibilitate, scaune ce pot fi amplasate individual, spațiu de încărcare de până la 4610 litri. Ca dotare opțională, sistemele de navigație vă stau la dispoziție printr-o simplă apăsare de buton. În cazul lui Viano, motoarele V6 oferă un nivel extraordinar de performanță și o funcționare uimitoare, cu un consum redus de carburant.

Pasionații de aventură și off-road vor putea admira modelul Jeep Wrangler Unlimited Rubicon, un simbol al libertății și rezultatul a mai mult de 65 de ani experiență în construcția autoturismelor off-road. Evoluând în mod continuu, acest Wrangler îi va surprinde până și pe cei mai experimentați admiratori ai mărcii Jeep®. Modelul Wrangler Unlimited Rubicon 2.8 CRD 4x4, în cinci uși, îmbină admirabil performanța, siguranța, utilitatea și stilul unic al mărcii. Motorul de 2.777 cmc / 177 CP, tapițeria în două tonuri kaki YES ESSENTIALS, pachetul dual top (hard top freedom), pachetul confort electric, air-bag-urile laterale, filtrul de particule, posibilitățile de entertainment (radio, DVD, magazie 6 disc, MP3 (Infinity) 6+1 incinte) și cutia de viteze automată reprezintă doar o parte din dotările acestui model performant.

LeisurEXPO 2009 va putea fi vizitat de joi, 18 iunie până duminică, 21 iunie între orele 10.00 - 20.00. Evenimentul este organizat de agențiile Plus Media și Creative Brand Communication.

 
 
Citește și:
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
› Noul SRT Viper nu mai are clienți ...20/03/2014
› Fiat-Chrysler au creat un holding olandez, sediul fiscal va fi în ...30/01/2014
› VIDEO: Dodge Challenger SRT Hellcat, cel mai puternic muscle car ...02/07/2014
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
› Noul SRT Viper nu mai are clienți ...20/03/2014
› Noul Ford Puma hibrid a demarat producția la Craiova ...09/10/2019
› Ford pregătește un Mustang electric pentru 2020 ...08/09/2018
› IONITY, Rețeaua Pan-Europeană de Încărcare de Mare Putere ...05/11/2017
› Jeep-uri militare fabricate în România? ...26/05/2016
› Grupul Fiat Chrysler recheamă în service 900.000 de mașini cu pro ...01/11/2015
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
› Chinezii au devenit cel mai mare acționar Daimler ...25/02/2018
› BMW, Daimler, Ford, Audi și Porsche vor încărcare ultrarapidă de- ...02/12/2016
› AUDI, BMW și Daimler se unesc pentru a dezvolta soluții de comuni ...27/09/2016
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.