Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Exclusive BMW xDrive Experience, cel mai mare eveniment național BMW

Exclusive BMW xDrive Experience, cel mai mare eveniment național BMW

Publicat în data de: 15 Martie 2017
Categorii: Bmw, Stiri.
 

Exclusive BMW xDrive Experience a luat startul în București. Este cel mai important eveniment pe care marca îl organizează pentru clienții din România în acest an.foto-exclusive bmw xdrive experience cel mai mare eveniment national bmw
Cu participarea întregii rețele, evenimentul va fi organizat pe parcursul a 3 luni și va include aproximativ 50 de zile de prezentări. Vor fi implicate 12 orașe, 13 locații cu participarea tuturor celor 14 dealeri autorizați BMW. Este așteptată o prezență de peste 2000 de potențiali clienți.

„Experiența de condus este cel mai puternic argument de vânzare BMW. Sloganul «Plăcerea de a conduce» este cu adevărat definitoriu pentru marcă. De aceea acesta este cel de-al 10-lea an consecutiv când organizăm un eveniment de condus de amploare”, explică Nina Brătfălean, marketing manager BMW Group România.

Piloți de marcă pentru experiența de condus BMW
Zece ani de evenimente de condus BMW Group România înseamnă și zece ani de colaborare cu pilotul Claudiu David. Între timp Claudiu este un membru de bază internațională BMW Driving Experince, unul din cei 5 responsabili la nivel global cu pregătirea celorlalți traineri BMW. Evenimentul din România beneficiază și de prezența unor altor piloți cum experiență, așa cum este George Grigorescu, multiplu campion național de raliuri.

Gama BMW X și sistemul de tracțiune integrală BMW xDrive
Și în acest an gama de modele BMW X va fi în prim plan. O flotă de 12 modele BMW X1, X3, X4, X5 și X6 sunt la dispoziția clienților pentru experiențe în off-road, ca o demonstrație extremă, într-un spațiu foarte bine controlat. Modelele își vor demonstra capacitățile de control și tracțiune în condiții deosebit de dificile, o dovadă a faptului că modelele BMW nu sunt remarcabile pe șosea, dar oferă și performanțe și în condiții dificile, așa cum este vremea extremă de iarnă, de exemplu.

Gama BMW X și modelele cu tracțiune integrală ocupă o poziție specială în portofoliul mărcii. În acest moment 3 din 5 modele vândute sunt un BMW X, în timp ce mai bine de 4 din 5 modele sunt echipate cu sistemul inteligent BMW xDrive. Și cota totală de vânzări este în creștere, având în vedere că acum sistemul de tracțiune integrală inteligentă este disponibil acum pe toate modelele mărcii, de la BMW Seria 1, la BMW X6.

Debut pentru BMW Seria 5
Totodată, evenimentul marchează debutul noii generații BMW Seria 5 pe piața din România. Cel mai de succes sedan business din toate timpurile a fost vândut la nivel global, până acum, în peste 7,6 milioane de exemplare. Noul BMW Seria 5 este disponibil pe piața din România începând cu 41250 Euro fără TVA pentru versiunea 520d.

Noul model respectă tradiția și oferă o experiență excepțională de condus construită pe baza unui șasiu excepțional și o gamă extinsă de premiere tehnologice. De exemplu, BMW Seria 5 este primul model din gamă care combină tracțiunea integrală inteligentă cu Integral Active Steering (puntea spate directoare). Nu lipsesc amortizoarele controlate electronic (Dynamic Dampers Control) și barele antirului active (Dynamic Drive).

Cu până la 100 kg mai ușor, în ciuda extinderii de echipamente opționale, cel mai bun coeficient aerodinamic din segment (CD 0,22) și o gamă largă de sisteme BMW EfficientDynamics, noul BMW Seria 5 este cu până la 12% mai eficient față de modelele generației anterioare, în contextul unui plus de putere și performanțe. În plus, sistemul de reglare a emisiilor diesel SCR, cel mai sofisticat de pe piață, este disponibil standard la toate versiunile diesel.

Noul BMW Seria 5 marchează debutul celei de-a cincea generații BMW iDrive care vine cu un meniu revizuit pentru o ergonomie crescută. Icoanele din ecranul principal (pentru sistemul de navigație, funcții entertainment, setări automobil, BMW Connected Drive etc.) sunt acum panouri active și afișează informații precum harta sistemului de navigație în timp real. Acum ele pot fi aranjate după preferințe utilizatorului. În versiune de top, sistemul iDrive folosește un ecran high-resolution de 10,25 țoli (26,04 cm). Sistemul poate fi operat cu ajutorul controlerului cu touch, prin comandă vocală sau prin gesturi, dar și prin funcția touch a ecranului central iDrive. Sistemul oferă și o altă soluție unică în industria auto, integrarea wirless a funcției Apps. Astfel, o serie de aplicații de pe telefonul mobil pot fi folosite în sistemul iDrive al automobilului, fără a fi nevoie de o conectare cu cablu USB sau orice acțiune asupra telefonului.

 
 
Citește și:
› Noul BMW Seria 8 Coupe pentru 2019, prezentat oficial ...16/06/2018
› BMW M5, prezență importantă în Mission: Impossible - Fallout ...10/06/2018
› Noul BMW X5 pentru 2019: design spectaculos, revoluție tehnologic ...10/06/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.