Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Evadare la înălțime: cortul pentru acoperiș AUTOHOME

Evadare la înălțime: cortul pentru acoperiș AUTOHOME

Publicat în data de: 06 Iulie 2017
Categorii: Mini, Stiri.
 

Noul MINI Countryman poate condus în aventuri în afara drumurilor asfaltate. Și acum există accesoriul perfect pentru aceste provocări – specialistul italian AUTOHOME și-a extins gama de produse pentru a include un cort de acoperiș dedicat.foto-evadare la inaltime cortul pentru acoperis autohome
În premieră în România, cortul special a fost prezentat în cadrul Vidraru Bike Challenge, o competiție de mountainbike organizată în Munții Făgăraș, cu participarea a peste 400 de concurenți, ca etapă din Cupa Națională a României XCM.

O ediție specială a cortului de acoperiș AirTop a fost concepută în cooperare cu echipa de design MINI și este disponibil direct de la producător în alb sau negru, asortându-se cu acoperișul în culori constrastante, specific MINI. AUTOHOME are peste 50 de ani de experiență în dezvoltarea și producția de corturi de acoperiș pentru automobile, iar produsele sale sunt utilizate atât pentru sectorul de agrement, cât și în expedițiile profesionale.

Montarea cortului mobil este facilitată de barelele de acoperiș disponibile standard la noul MINI Countryman. Acest lucru permite utilizarea unui suport de bare transversale disponibil în MINI Shop ca accesoriu original MINI. Sistemul de prindere a cortului de acoperiș poate fi montat pe acest suport în câteva mișcări ușoare, fără a fi necesare unelte special. Suportul de acoperiș oferă o bază solidă pentru prinderea cortului de acoperiș, este fixat stabil și sigur prin intermediul clemelor de oțel incluse.

Când este strâns, cortul de acoperiș este asemănător cu o cutie de transport convențională. Optimizate aerodinamic, liniile carcasei din fibră de sticlă asigură o reducere a rezistenței la aer și a zgomotului produs de vânt. Deschiderea este doar o simplă chestiune de eliberare a clemelor de siguranță - două în față și una în spate. Ulterior, suprastructura cortului este ridicată automată prin intermediul a patru amortizoare cu gaz.

La interior, unitatea mobilă de cazare are o înălțime de 94 de centimetri. Cu un acoperiș stabil și pereți exteriori dintr-o țesătură specială de calitate, cortul este nu doar rezistent la ploaie, ci oferă și proprietăți optime de ventilație și un nivel ridicat de izolare termică și fonică. Dotările cortului de acoperiș includ o saltea de mare densitate, cu husă de bumbac, două uși și două ferestre cu fermoar, plase de țânțari fine la toate deschiderile și lumină interior cu LED-uri acționate de baterii, precum și plase de bagaje și buzunare pentru stocarea obiectelor personale. O scară solidă de aluminiu este disponibilă pentru a urca pe acoperișul MINI Countryman.

Cu motorizări puternice, sistemul de tracțiune integrală ALL4 și o capacitate permisă de tracțiune de până la 1.800 de kilograme, noul MINI Countryman este potrivit și pentru tractarea unei rulte. Dar cortul de acoperiș păstrează intact principiul tradițional al mărcii de a obține maximum de spațiu din suprafața minimă. Zona de dormit pentru fanii MINI care vor să evadeze ziua și să fie la înălțime noaptea măsoară 2,10 metri în lungime și 1,30 metri în lățime - suficient pentru a caza două persoane în natură.

Cortul AirTop MINI poate fi comandat direct de la AUTOHOME. Prețul de vânzare este de 2836,93 Euro cu TVA pentru versiunea albă și 3048,17 Euro cu TVA inclus pentru designul negru.

 
 
Citește și:
› Noul MINI Hatch și noul MINI Cabriolet debutează în România cu un ...03/06/2018
› Înapoi în viitor: Clasic Mini Electric ...01/04/2018
› 6 premiere BMW și MINI la SIAB 2018 ...27/03/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.