Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Divizia Chrysler, Jeep, Dodge din cadrul Mercedes-Benz România își reafirmă angajamentele față de partenerii și clienții săi

Divizia Chrysler, Jeep, Dodge din cadrul Mercedes-Benz România își reafirmă angajamentele față de partenerii și clienții săi

Publicat în data de: 06 Mai 2009
Categorii: Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Stiri.
 

Pe fondul planului de restructurare a Chrysler LLC, divizia Chrysler, Jeep, Dodge din cadrul Mercedes-Benz România își reafirmă angajamentul de a reprezenta în continuare un excelent partener pentru colaboratori dar și față de clienții săi.Clienții din România ai mărcilor Jeep, Dodge și Chrysler vor beneficia în continuare de calitatea serviciilor post-vânzare, care au reprezentat întotdeauna un punct forte, prin grija față de client, rigurozitate, acuratețe și promptitudine.

Pe piața autohtonă, divizia Chrysler, Jeep, Dodge oferă facilități clienților săi în cazul în care achiziționează autovehiculele prin rețeaua sa de centre autorizate: susținerea integrală a taxei de primă înmatriculare pentru anumite modele; achiziționarea de autovehicule cu livrare imediată din stoc (oferte valabile în limita stocului disponibil).

Chrysler LLC, prin intermediul subsidiarelor și centrelor autorizate va continua să comercializeze autovehiculele Jeep, Dodge și Chrysler, oferind în același timp servicii capabile să asigure garanția funcționării acestora la cele mai înalte standarde de calitate. Referior la producția și garanția oferită pentru autovehicule, acestea vor fi susținute de statul american și cel canadian.

La nivel global, Chrysler LLC a anunțat, ca urmare a planului de restructurare complet acceptat de majoritatea părților direct interesate, că a ajuns la un acord de principiu pentru stabilirea unei alianțe strategice cu Fiat SpA, în vederea formării unei noi companii. Această alianță transformă Chrysler într-o nouă companie care va beneficia de numeroase avantaje strategice: clienții vor avea la dispoziție o gamă mai largă de autovehicule competitive, prietenoase cu mediul, de calitate superioară și cu o economie mare de carburant, accesul la tehnologii inovatoare și la o rețea mai puternică de distribuție la nivel global.

,,Dorim să asigurăm personal pe toată lumea că noua companie va produce autovehicule de calitate sub mărcile Jeep, Dodge și Chrysler, precum și piese auto și accesorii marca Mopar . Angajații Chrysler vor deveni angajații noii companii. În ceea ce privește centrele autorizate Chrysler, acestea rămân deschise și vor continua să deservească toți clienții noștri. Toate garanțiile vor fi onorate fără întreruperi, iar clienții pot continua să achiziționeze cu încredere autovehiculele noastre", a explicat Bob Nardelli, Chairman și CEO Chrysler.

Sub îndrumarea Trezoreriei SUA, Chrysler LLC, împreună cu cele 24 de subsidiare ale sale de pe teritoriul SUA, au depus în mod voluntar o petiție în conformitate cu Capitolul 11 al U.S. Bankruptcy Code la U.S. Bankruptcy Court din Districtul de Sud al Statului New York. Prin depunerea acestei petiții, compania mamă a prezentat o propunere în conformitate cu Secțiunea 363 din Bankruptcy Code prin care solicită aprobarea rapidă de către Curte a acordului cu Fiat și vânzarea principalelor active ale Chrysler. Beneficiul unei astfel de acțiuni este reprezentat de viteză, deoarece noii companii i se permite să iasă din faliment după o perioadă cuprinsă între 30 și 60 de zile.

Astfel, Capitolul 11 al U.S. Bankruptcy Code oferă companiei timpul necesar reorganizării activității sale și/sau a structurii de capital, înainte de a îndeplinii pretențiile financiare ale creditorilor. Spre deosebire de procedura de insolvență sau de lichidare (Capitolul 7), companiile care se supun Capitolului 11 continuă să-și desfășoare activitatea cu scopul de traversa acest proces într-un mod viabil din punct de vedere financiar. Companiile care se înscriu în prevederile acestui capitol, în general, caută șă își protejeze activele, în timp ce abordează problemele financiare.

Cu o tradiție de zeci de ani, Chrysler este una dintre mărcile care se confundă cu istoria automobilismului la nivel mondial. În România, mărcile Chrysler sunt reprezentate de Mercedes-Benz România SRL prin intermediul diviziei Chrysler, Jeep, Dodge și a unei rețele de centre autorizate în 11 locații diferite, in toate zonele țării. În cadrul acestor centre, compania vine în întâmpinarea clienților și potențialilor clienți, atât în cazul în care aceștia își manifestă intenția de a achiziționa un autovehicul, dar și prin intermediul serviciilor post-vânzare.

 
 
Citește și:
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
› Noul SRT Viper nu mai are clienți ...20/03/2014
› Fiat-Chrysler au creat un holding olandez, sediul fiscal va fi în ...30/01/2014
› VIDEO: Dodge Challenger SRT Hellcat, cel mai puternic muscle car ...02/07/2014
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
› Noul SRT Viper nu mai are clienți ...20/03/2014
› Fiat Tipo, 30 de ani de funcționalitate, simplitate și personalit ...27/03/2018
› Fiat 500 Riva, în premieră la Salonul Auto Bucuresti 2016 ...24/10/2016
› Jeep-uri militare fabricate în România? ...26/05/2016
› Jeep-uri militare fabricate în România? ...26/05/2016
› Grupul Fiat Chrysler recheamă în service 900.000 de mașini cu pro ...01/11/2015
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.