Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți De unde cumperi piese de schimb pentru BMW?

De unde cumperi piese de schimb pentru BMW?

Publicat în data de: 18 Septembrie 2018
Categorii: Stiri, Advertorial.
 

Cumpărarea pieselor pentru mașină nu ar trebui să fie o decizie pe care o iei în grabă pentru că riști să dai banii pe niște piese de o calitate îndoielnică și să să fii nevoit să cheltuiești mai mulți bani pe reparații sau pe o nouă înlocuire a pieselor.foto-de unde cumperi piese de schimb pentru bmw?
Cu siguranță ai trecut printr-o situație neplăcută în care ai achiziționat niște piese de schimb pentru BMW și ai observat peste ceva timp că mașina ta nu merge bine sau că acele piese cumpărate au câteva defecte minore.

Una dintre cele mai mari dileme atunci când vine vorba de piese auto BMW de la epiesa este original vs aftermarket. Piesele originale sunt de o calitate superioară, dar prețul acestora este pe măsură. Caracteristicile pieselor originale (dimensiunile, finisajul, calitatea, siguranța, rezistența la accidente) coincid perfect cu caracteristicile celor din fabrică. De cealaltă parte, piesele aftermarket sunt realizate de o companie distinctă față de cea care a produs piesele din fabrică pentru autoturismul tău, însă ele îți aduc o economie de bani considerabilă. Cum să iei cea mai bună decizie?

Verifică furnizorul de piese auto cu mare atenție
În momentul în care vrei să cumperi piese auto BMW, verifică prima dată furnizorul. Dacă vorbim de un magazin online, atunci analizează cu mare atenție datele pe care ei ți le pun la dispoziție, păreri ale clienților și serviciile pe care ți le oferă. Spre exemplu, dacă cumperi piese auto BMW de la epiesa.ro, vei beneficia și de consultanță gratuită și garanție pentru piesele cumpărate. Garanția reprezintă un indiciu al seriozității și al responsabilității furnizorului de piese auto și în același timp un criteriu important în funcție de care ar trebui să îți alegi locul de unde vei cumpăra piesele.

Magazinele online, oferte din ce în ce mai atractive
Dacă ar fi să întrebăm șoferii de unde își cumpără cel mai des piese auto pentru BMW, răspunsul va fi, în majoritatea situațiilor, din magazinele online. Acest lucru se datorează în mare parte prețurile mici pe care magazinele online le practică în comparație cu magazinele fizice de profil. Însă, ar trebui să îți alegi foarte bine magazinul online din care cumperi, pentru că există și cazuri în care furnizorii sunt neserioși și tu te poți alege cu o pagubă. Ai grijă în mod special la acele oferte care par prea bune pentru a fi adevărate și încearcă să le eviți, mai ales atunci când furnizorul este necunoscut pe piața pieselor de schimb. În momentul în care alegi magazinul online din care să îți cumperi piesele auto pentru BMW, nu lua în considerare doar prețul piesei în sine, ci și prețul transportului pieselor de schimb.

Cum iei decizia finală?
După ce ai analizat oferta magazinelor online și a magazinelor fizice de profil, a venit momentul să iei decizia finală. În luarea acestei decizii ar trebui să iei în considerare următoarele criterii: calitatea pieselor de schimb, caracteristicile lor (piese originale sau aftermarket) și prețul. Desigur, orice piesă de schimb ar trebui să fie însoțită de o garanție pentru a evita orice situație neplăcută în care piesa ajunge cu vreo defecțiune sau se strică după 2-3 zile de la schimb. Nu în ultimul rând, pentru a lua cea mai bună decizie, alege acel furnizor care îți oferă și consultanță în cumpărarea pieselor de schimb, mai ales atunci când nu te pricepi prea bine și îți este frică să nu cumva să faci alegerea greșită.

 
 
Citește și:
› Ce este mai avantajos sa alegi? Un credit auto sau un leasing aut ...01/04/2019
› Despre consumul real al masinii ...29/03/2019
› Ce înseamnă EGR, ABS, ESP, ECU, GPS, Lambda? ...28/09/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.