Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Creștere cu 50% pentru ghidurile de călătorie în perioada sărbătorilor de iarnă

Creștere cu 50% pentru ghidurile de călătorie în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat în data de: 30 Noiembrie 2012
Categorii: Statistici, Stiri, GPS.
 

Mio Technology, liderul pieței de dispozitive GPS din România, estimează vânzări în creștere cu 50% pentru ghidurile de călătorie către destinațiile europene în perioada sărbătorilor de iarnă, în comparație cu perioada precedentă.foto-crestere cu 50 pentru ghidurile de calatorie in perioada sarbatorilor de iarna
Cele mai căutate ghiduri de călătorie sunt cele pentru Austria și Bulgaria. Conform estimărilor publice oferite de operatorii de turism, peste 250.000 de români își vor petrece concediul de iarnă în Austria și Bulgaria, în perioada sărbătorilor de iarnă. Echipate cu actualizarea pe viață a hărților, modelele din gama Mio Spirit 2012 dispun și de ghiduri de călătorie pentru marile orașe europene. Astfel, utilizatorul are la îndemână lista atracțiilor turistice și a restaurantelor, dar și informații despre hoteluri și alte facilități de cazare. Ghidurile pre-instalate pot fi completate cu ghiduri de călătorie suplimentare care se pot achiziționa din eshop Mio.

“Perioada sărbătorilor de iarnă este al doilea vârf de vânzări, după perioada de vară, pe piața GPS-urilor, datorită mobilității crescute a turiștilor români. GSP-urile Mio pot fi dotate cu ghiduri de călătorie pentru cele mai importante destinații europene și ne așteptăm la o creștere de 50% a comenzilor de ghiduri de călătorie în această perioadă in magazinul online Mio, în special pentru destinații din Europa de Vest” a declarat Laura Samson, Country Director Mio România, Ungaria, Cehia și Slovacia.

Totodată, orice dispozitiv Mio achiziționat până la 31 decembrie beneficiază de asigurare în caz de furt, tâlhărie, deteriorare produsă de incendiu, inundații, calamități naturale, erori de utilizare, prin înregistrarea pe site-ul www.miopromo.ro.

Noua generație a GPS-urilor Spirit include șase modele: Mio Spirit 490LM, Mio Spirit 495LM, Mio Spirit 497LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alături de Mio Spirit 690LM, Mio Spirit 695LM, Mio Spirit 697LM, cu acces la ghidurile de călătorie disponibile online pe site-ul Mio. Toate GPS-urile Mio Spirit 2012 oferă asistență pentru banda de rulare, parcare, vizualizare 3D, Text-to-Speech, ghidare pentru tuneluri și informații despre rutele selectate.

Echipate cu Bluetooth, modelele Mio Spirit 497LM și Spirit 697LM permit apelarea hands-free, accesarea informațiilor despre vreme și căutarea locală pe Google, extinzând astfel accesul la o colecție îmbogățită de Puncte de Interes (POI), limitate doar de accesul la Internet.

Gama de dispozitive de navigație GPS Mio Spirit este disponibilă pe piața din România la prețuri care încep de la 299 lei.

 
 
Citește și:
› Vânzarile Dacia, cele mai bune din ultimii 10 ani ...20/01/2019
› Vânzările Kia au crescut cu 2,4% în 2018 ...06/01/2019
› Volkswagen, lider în România pe segmentul de mașini electrice ...05/12/2018
› Daimler, BMW și Audi au achiziționat serviciul de hărți HERE al N ...03/08/2015
› Bosch serbează 25 de ani de producția primului sistem de navigați ...19/08/2014
› Mio a lansat noile GPS-uri Spirit, cu actualizări gratuite pe via ...27/06/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.