Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Chevrolet Spark Electric, în premieră la Salonul Auto de Los Angeles 2012

Chevrolet Spark Electric, în premieră la Salonul Auto de Los Angeles 2012

Publicat în data de: 14 Noiembrie 2012
Categorii: Chevrolet, Stiri, Electric.
 

Update! Chevrolet a anunțat oficial că va produce o versiune cu propulsie 100% electrică a modelului Spark. Chevrolet Spark EV cu 114 CP va fi vândut într-o ediție limitată în anumite state din SUA și pe piețele globale începând cu 2013.foto-chevrolet spark electric in premiera la salonul auto de los angeles 2012
 ›Galerie foto:
foto-chevrolet spark electric in premiera la salonul auto de los angeles 2012 foto-chevrolet spark electric in premiera la salonul auto de los angeles 2012 foto-chevrolet spark electric in premiera la salonul auto de los angeles 2012
update 14 noiembrie 2012:
Chevrolet va dezvălui oficial versiunea electrică a modelului de oraș Spark în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles (30 noiembrie - 9 decembrie 2012), a anunțat producătorul american. Spark EV este unul dintre cele 13 produse noi sau semnificativ îmbunătățite pe care Chevrolet le va aduce pe piață în 2013.

Chevrolet prezintă la LA Auto Show 2012 funcționalitatea extinsă a versiunii avansate MyLink, ce va fi disponibilă prima oară pe noul sedan Impala.

„După 8 trimestre consecutive de vânzări record la nivel global, Chevrolet își continuă drumul de succes cu introducerea a noi produse, facilități și tehnologii menite să ofere clienților excepționale funcționalități, confort și ergonomie”, a declarat Chris Perry, vice președinte Global Chevrolet Marketing.

„Spark EV și noua generație MyLink demonstrează devotamentul Chevrolet pentru a livra tehnologii avansate pe care clienții de astăzi doresc să le adopte și le apreciază cu adevărat”, a spus Perry.

update 27 octombrie 2011:
Chevrolet a dezvăluit câteva noi detalii despre motorul lui Chevrolet Spark EV. Acesta va avea 85 kW/114 CP și va fi construit la uzina Wixom, o suburbie a Detroit, SUA. Aici vor fi construite motoare electrice pentru Spark dar și pentru alte viitore vehicule.

În acest moment, General Motors utilizează motoare electrice ca parte a sistemului de propulsie în 9 vehicule, inclusiv Chevrolet Volt, Chevrolet Malibu ECO, Chevrolet Silverado Hybrid, Buick Lacrosse eAssist, Buick Regal eAssist, GMC Sierra Hybrid, GMC Yukon și Yukon Denali Hybrid, și Cadillac Escalade Hybrid.

text original 13 octombrie:
„Spark EV oferă clienților ce trăiesc în mediul urban și au de făcut drumuri scurte în comunitate o opțiune complet electrică”, spune Jim Federico, inginer șef pentru vehicule electrice la Chevrolet. „Noul model va completa gama Chevrolet în creștere a vehiculelor electrice, ce include acum modelul Volt cu autonomie extinsă și Malibu Eco cu tehnologie eAssist.”

Feedbackul de la participanții la proiectul pilot a Chevrolet cu mașini electrice în Shanghai (Sail EV), Coreea (Cruze EV) și India (Beat EV) va fi încorporat în noul Spark EV.

„Flotele noastre demonstrative continuă să ofere informații prețioase cu privire la nevoile clienților ce trăiesc în mediile urbane”, spune Federico. „Spark EV este încă un pas în planul Chevrolet de a oferi clienților o varietate de soluții de electrificare pentru a satisface nevoile oamenilor de mobilitate”.

Compania A123 System va furniza pachetul de baterii Li-Ion care va propulsa modelul Chevrolet Spark EV. Detaliile despre piețele unde va fi disponibil modelul, informațiile tehnice și prețurile vor fi anunțate mai târziu, conform comunicatului de presă al companiei americane.

Video: Chevrolet Spark EV


 
 
Citește și:
› Noul Chevrolet Volt a fost certificat cu o autonomie electrică de ...04/08/2015
› VIDEO: Cum funcționează noua generație a propulsiei Voltec ...29/10/2014
› Chevrolet Spark, rechemat în service ...13/10/2014
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Electric! MINI Cooper SE, în România de la 27.800 Euro ...25/08/2019
› Renault lansează noul ZOE cu autonomie de până la 390 km ...23/06/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.