Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Cea mai mare flotă de automobile BMW plug-in hybrid din România

Cea mai mare flotă de automobile BMW plug-in hybrid din România

Publicat în data de: 09 Decembrie 2018
Categorii: Bmw, Hibrizi, Stiri, Electric.
 

Pe cursul acestui an, grupul de companii Teaha s-a orientat către reînnoirea parcului de automobile cu modele BMW plug-in hybrid.foto-cea mai mare flota de automobile bmw plug-in hybrid din romania
Până la final de an vor fi achiziționate 10 modele cu o valoare totală de peste 700.000 Euro: șapte modele BMW Seria 2 Active Tourer 225xe, un BMW Seria 5 530e, un BMW X5 xDrive40e și un BMW 740Le xDrive. Aceasta este cea mai importantă achiziție a unei flote de automobile plug-in hybrid în România, până în acest moment.

"Nemții sunt cunoscuți, prin excelență, ca producători de mașini de cea mai înaltă calitate, iar BMW este mașina produsă de cel mai puternic land german din punct de vedere al dezvoltării industriale și economice: Bavaria. Marca BMW conferă utilizatorilor ei un plus de imagine, fiind sinonimă cu rafinamentul, calitatea, dar și cu succesul. Al doilea motiv pentru opțiunea mea este soluția plug-in hybrid. Consider că această tehnologie este cea mai bine adaptată acestui moment de trecere de la utilizarea motoarelor cu ardere internă către cele electrice, acestea din urmă reprezentând, cu siguranță, viitorul. Tehnologia hybrid este mai flexibilă, prin folosirea alternativă a motoarelor cu combustie putându-se suplini lipsurile tehnologiei full electric. Față de modelul hybrid clasic, care presupune încărcarea bateriilor numai în mers, este limitată utilizarea în regim full electric, tehnologia plug-in permite utilizarea motorului electric până la 100% din parcurs, cu condiția încărcării frecvente a bateriilor de la stație. În deplin acord cu filozofia grupului nostru de firme, rezumată în mesajul logo-ului nostru - «Cei mai buni. Punct!» -, se află și politica noastră de a fi în vârful utilizatorilor de nouă tehnologie și al responsabilității sociale. Unul dintre aspectele responsabilității sociale este legat de protecția mediului, de așa-numita «politică verde». Veți înțelege acum, desigur, că nu este o coincidență în faptul că avem sediul în cea mai «verde» clădire de birouri din Bucuresti, Green Gate, că strângem gunoiul în mod selectiv sau că am optat pentru o flotă de automobile plug-in hybrid, care este, în momentul de față, cea mai mare din România. Lansăm tuturor provocarea de a ne depăși la acest capitol", argumentează achiziția Teo Teaha, directorul general al grupului de firme Teaha.

"Prin gama noastră de modele plug-in hybrid avem o ofertă foarte specială. Combinăm avantajul de imagine al unui brand premium admirat și deosebit de valoros cu eficiența remarcabilă care, alături de un program inteligent de finanțare, face ca automobilele noastre să fie foarte accesibile. În final, am demonstrat împreună că un automobil premium și ecologic nu trebuie să fie prohibitiv. Ne bucurăm mult să vedem atât de mult angajament pentru o soluție ecologică. Și, cel mai important, este pusă în valoare așa cum trebuie, cu stații de încărcare folosite inteligent. Proiectul grupului de firme Teaha este un proiect-etalon", explică Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

Mașinile au fost achiziționate pe numele societății Teaha Assets, cea care administrează activele întregului grup de firme Teaha. Automobilele sunt folosite în timpul programului de lucru, în interesul realizării activității specifice, care include deplasări la autorități și la clienți, atât în zona Capitalei, dar și în întreaga țară, iar după program și în week-end pot fi folosite și în scopuri personale ale celor ce beneficiază de ele. Încărcarea se efectuează, în momentul de față, exclusiv în parcarea de la sediul social al grupului de companii, prin intermediul celor patru stații de putere BMW i Wallbox Connect, care permit o încărcare completă rapidă (până la 3,5 ore) și inteligentă. Gestionarea inteligentă prin intermediul a patru cartele permite a se urmării timpii de încărcare și poate asigura o utilizare de până la patru mașini / stație, număr care poate extins la cerere.

"Nu se poate vorbi de o cifră de consum fixă, pentru că există diferențe substanțiale în ceea ce privește consumul, chiar și în interiorul grupului de șapte automobile identice BMW Seria 2 Active Tourer. Variația este dată de raportul dintre distanțele parcurse și frecvența reîncărcării de la rețea. Cu cât distanțele parcurse între două reîncărcări sunt mai scurte și cu cât încărcările sunt mai complete, cu atât scade consumul mai mult. Fără pretenția că ar fi reprezentativ, am reușit, în perioada de drive test, să mențin consumul limuzinei mele Seria 7 sub 4 l/100km, uneori acesta scăzând chiar sub 3 l/100km! Prin înlocuirea vechii flote cu actuala, consumul de combustibil la 100 km a scăzut, după estimările noastre, cu până la 3 l/100km", explică Teo Teaha avantajele utilizării modelelor plug-in hybrid.

Grupul de firme Teaha include Teaha Management Consulting, Teaha Asigurări, Teaha Credit Market IFN, publicația în limba germană debizz, Teaha Assets și afacerea de import și distribuție pentru brandul de cosmetice auto MA FRA.

 
 
Citește și:
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Noul BMW 330e Sedan este lansat pe piață ...18/08/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Renault își intensifică strategia de electrificare cu tehnologia ...05/03/2020
› Audi lansează în România Q5 TFSI e quattro, de la 47.800 Euro ...04/02/2020
› Audi RS Q8, cel mai sportiv model din gama Q ...22/12/2019
› Skoda ENYAQ iV, mobilitate electrică pentru 2021 ...10/05/2020
› Noul MINI Cooper SE, în România de la 27.900 euro ...07/05/2020
› MAZDA MX-30, model 100% electric, poate fi comandat și în România ...08/04/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.