Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Câștigă un Dodge Nitro!

Câștigă un Dodge Nitro!

Publicat în data de: 10 Martie 2009
Categorii: Dodge, Stiri, Concurs.
 

Dodge Nitro, SUV-ul care timp de două săptămâni a așteptat să fie descoperit în locul în care a fost parcat pe una din străzile Bucureștiului, și-a găsit în sfârșit proprietarul în urma tragerii la sorți.foto-castiga un dodge nitro
Concursul, transmis în direct pe internet prin live streaming, timp de două săptămâni, reprezintă o premieră pentru România.

În tot acest timp, Dodge Nitro va deveni unul dintre cele mai căutate puncte de atracție din București.

Acest SUV a fost conceput pentru cei care se simt plini de energie și care trăiesc fiecare secundă din viață la maxim. Acum, Dodge îți spune că a venit timpul sa-ți iei doza de adrenalină la volanul propriului Nitro.

Află unde anume în București este parcat viitorul tău Dodge, intră pe website-ul competiției, spune-ne numele străzii, completează câmpurile obligatorii și devii automat înscris în concursul care îți poate aduce SUV-ul. Tot ce trebuie să faci este să rămâi conectat și să urmărești pe website-ul concursului ce se întâmplă cu Nitro, în locul în care așteaptă să fie descoperit.

Câștigătorul concursului va fi desemnat în urma unei trageri la sorți, în data de 9 martie 2009, la ora 12:00. De asemenea, regulamentul concursului și mai multe detalii despre modul în care poți participa pot fi găsite pe website-ul competiției.
Dodge Nitro reprezintă SUV-ul ideal pentru toți cei care își doresc combinația perfectă între un interior flexibil, un design îndrăzneț și performanțe sportive de invidiat. Și pentru că Dodge nu joacă după reguli și le face chiar el, te provoacă să fii tu acela care stăpânește motorul diesel puternic, sistemul de suspensii performante și de tracțiune integrală ale modelului care domină în clasa sa.

În plus, confortul, siguranța și aptitudinile lui Nitro în mod sigur îți vor face pe plac în momentul în care te vei afla la volanul său.

update 10 martie:
Câștigătorul concursului, Răzvan Rădoi, a fost ales dintre cei 11.553 de participanți înscriși pe website, o competiție în premieră pentru România, transmisă în direct pe internet prin live streaming.

În cele două săptămâni în care s-au desfășurat înscrierile online, website-ul prin intermediul căruia puteai să vizualizezi locul în care SUV-ul era parcat, a avut parte de 48.888 de vizitatori unici. În total s-au înregistrat 75.441 de vizite și 117.394 de afișări.

Numele câștigătorului a fost anunțat live, pe site-ul concursului, în data de 9 martie 2009, la ora 12:00, după două săptămâni în care Nitro a devenit unul dintre cele mai căutate puncte de atracție din București.

În tot acest timp, Dodge a provocat pe cei care își doresc să-și ia doza de adrenalină la volanul său, să afle unde anume este parcat în București. Astfel, toți participanții care au găsit răspunsul corect, au intrat pe website-ul competiției, au spus numele străzii și au completat câmpurile obligatorii, devenind automat înscriși în concursul care le putea aduce propriul SUV.

 
 
Citește și:
› VIDEO: Dodge Challenger SRT Hellcat, cel mai puternic muscle car ...02/07/2014
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
› Noul SRT Viper nu mai are clienți ...20/03/2014
› Renault susține echipa României la competiția internațională F1 I ...22/08/2018
› Întrebare de 15.000 Euro: Ce înseamnă ALLGRIP pentru tine? ...11/01/2017
› Concurs: În căutarea calendarului Pirelli 2016 ...19/10/2015
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.