Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Bridgestone se întoarce la Geneva Motor Show 2018

Bridgestone se întoarce la Geneva Motor Show 2018

Publicat în data de: 05 Martie 2018
Categorii: Auto-show, Stiri, Geneva.
 

Bridgestone, compania numărul 1 din lume de anvelope și produse din cauciuc, participă la Salonul Auto de la Geneva 2018, cu o prezentare impresionantă a soluțiilor inovatoare de mobilitate, inclusiv cele mai recente produse pentru autoturisme.



foto-bridgestone se intoarce la geneva motor show 2018
Noua anvelopă premium de vară - Bridgestone Turanza T005

Bridgestone prezintă cu mândrie cea mai recentă anvelopă premium touring de vară: Turanza T005, disponibilă acum și pe piața europeană. Dezvoltată și produsă în Europa, Bridgestone Turanza T005 asigură performanțe remarcabile pe carosabil ud și o economie crescută de combustibil în combinație cu o durată mare de viață. Toate acestea pentru a le oferi conducătorilor auto un control deplin în fața provocărilor zilnice, chiar și în zilele ploioase.

Turanza T005 a fost proiectată împreună cu consumatorii, pentru consumatori. Bridgestone a intervievat și a discutat cu mii de șoferi din întreaga Europă pentru a afla ce își doresc de la o anvelopă touring, precum și provocările zilnice cu care se confruntă atunci când șofează. Analizând și înțelegând nevoile și așteptările lor, Bridgestone a dezvoltat cu success o anvelopă care îl ajută pe conducătorul auto să dețină controlul total mai ales în zilele ploioase.

Autovehiculul solar echipat cu anvelope Bridgestone Ecopia

Bridgestone își dorește să surprindă vizitatorii standului cu «Blue Cruiser ThyssenKrupp», o mașină solară inovatoare realizată de studenții Facultății de Științe Aplicate a Universității Bochum (Germania), runner-up în clasa Cruiser din ediția 2017 Bridgestone World Solar Challenge, care a avut loc în octombrie anul trecut.

Mașina solară este dotată cu anvelopa Ecopia, creată cu tehnologia revoluționară OLogic Bridgestone și concepută pentru a oferi o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil, fără a compromite siguranța.

În competiția World Solar Challenge, echipele s-au confruntat în Australia pe o distanță de 3.000 km , în autovehicule fabricate manual care se alimentează doar cu energie solară. În 2017, Bridgestone a oferit consultanță tehnică și a oferit anvelope Ecopia celor 4 echipe din Europa și altor 17 echipe din întreaga lume.

Air Free Concept destinat bicicletelor

De asemenea, la standul Bridgestone puteți vedea cea mai recentă anvelopă Air Free Concept (AFC) pentru biciclete. Acest design revoluționar non-pneumatic combină spițele realizate din rășină termoplastică cu bandă de cauciuc, eliminând necesitatea menținerii presiunii în anvelope și eliminând riscul de perforare. Întregul pachet este reciclabil, ceea ce duce la o utilizare mai durabilă a resurselor.

Anvelope premium Bridgestone

La stand sunt expuse anvelopele din gama de anvelope premium Bridgestone:

Anvelopa DriveGuard le oferă șoferilor siguranța și confortul mobilității extinse, permițându-le să mențină controlul și să continue să conducă cu o viteză maximă de 80 km/h pe o distanță de până la 80 km chiar si după ce anvelopa a pierdut presiunea. Această anvelopă revoluționară poate fi montată pe aproape orice autoturism echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii (TPMS).

Dueler A / T 001 este anvelopa all season destinată autovehiculelor 4x4, pentru toate tipurile de teren. Proiectată pentru tracțiune off road, dar cu manevrabilitate sigură și control pe asfalt.

Potenza S007 a fost concepută pentru a oferi cea mai bună aderență și cel mai bun răspuns al direcției în cazul autoturismelor sport de mare putere cu control total și stabilitate maximă chiar și la viteze de peste 300km/h.

Blizzak LM001 EVO adoptă cea mai recentă tehnologie de iarnă a Bridgestone pentru un control remarcabil în toate condițiile de iarnă.

Ecopia EP500 creată cu tehnologia OLogic, echipare originală pe BMW i3, oferă o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil, fără a compromite siguranța. Diametrul mai mare al anvelopei reduce rezistența la rulare, în timp ce lățimea îngustă a benzii de rulare reduce rezistența aerului, rezultând un consum redus de combustibil și emisii de carbon asociate.

Standul Bridgestone va avea expus, noul coupe hibrid de lux Lexus LC500h, echipat cu anvelopele de 20” Turanza T005 cu tehnologie Run-Flat pentru a adăuga o măsură suplimentară de siguranță și confort.

Gama competitivă Firestone

În mai puțin de patru ani, Firestone a lansat șase noi anvelope extrem de competitive. Datorită investițiilor continue, Firestone își onorează moștenirea cu o linie de anvelope modernă, completă și sigură, oferind performanțe puternice și o mare valoare pentru bani. Prin gama sa Firestone își propune să se adaptezela toate tipurile de șoferi și mașini din Europa.

Trei dintre aceste produse emblematice vor fi expuse la Geneva:

Roadhawk oferă cea mai bună aderență pe carosabil ud, cu eticheta UE de top "A", și este concepută pentru a oferi performanțe de lungă durată pe tot parcursul vieții. Asigură de asemenea cea mai scurtă distanță de frânare pe uscat.

Multiseason este proiectat să funcționeze în toate anotimpurile și condițiile, astfel că vremea nu va surprinde niciodată șoferii! Oferă confort suplimentar și economie de bani prin utilizarea unui singur set de anvelope pe tot parcursul unui an.

Winterhawk oferă șoferilor echilibrul, capacitatea de reacție și manevrabilitatea previzibilă de care au nevoie pentru a rămâne în control pe drumurile de iarnă.

La standul Firestone, vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a descoperi Firestone Live. Firestone se îndreaptă din nou spre drum, pentru a aduce împreună fanii și artiștii muzicii, cu opriri la mai multe festivaluri europene populare și pentru a susține talentele emergente cu inițiative locale pe tot parcursul anului, inclusiv o serie de competiții de talente.

Nimeni nu trebuie să părăsească standul fără a-și încerca norocul la jocul iubit "rotiți anvelopa" și să câștige articole cu marca Firestone!

Vino și vizitează echipele Bridgestone și Firestone la standul lor la Salonul Auto de la Geneva 2018, în perioada 8-18 martie!

 
 
Citește și:
› Hyundai pregătește un nou model pentru piața europeană ...14/07/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.