Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW X3 M și BMW X4 M pentru 2019, primele detalii oficiale

BMW X3 M și BMW X4 M pentru 2019, primele detalii oficiale

Publicat în data de: 08 Septembrie 2018
Categorii: Bmw, Stiri.
 

BMW M GmbH își extinde gama de modele de înaltă performanță în segmentele Sports Activity Vehicle (SAV) și Sports Activity Coupé (SAC). Două noi modele BMW X vor primi în premieră o versiune M.foto-bmw x3 m si bmw x4 m pentru 2019 primele detalii oficiale
 ›Galerie foto:
foto-bmw x3 m si bmw x4 m pentru 2019 primele detalii oficiale foto-bmw x3 m si bmw x4 m pentru 2019 primele detalii oficiale foto-bmw x3 m si bmw x4 m pentru 2019 primele detalii oficiale foto-bmw x3 m si bmw x4 m pentru 2019 primele detalii oficiale
În timpul week-endului de cursă DTM de la Nürburgring (7-9 septembrie 2018), prototipurile BMW X3 M și BMW X4 M vor fi prezentate pe circuit. Astfel, automobilele de preserie camuflate vor avea prima lor apariție în public, exact acolo unde calitățile dinamice ale BMW X3 M și BMW X4 M își vor atinge nivelul final de maturitate. Nürburgring este scena tradițională de încheiere a programului complex de testare și reglare pentru pachetul de soluții și tehnologii M care cuprinde sistemul de propulsie, suspensia și aerodinamica.

Cu prize de aer largi în față, dotări M specifice pentru aerodinamică optimizată și un sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament integrate în șorțul spate, automobilele poartă deja caracteristicile unui model BMW M încă din faza inițială a dezvoltării lor. Punctul de atracție tehnologică a BMW X3 M și BMW X4 M este nou dezvoltatul motor cu șase cilindri dispuși în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo și plajă mare de turații.

Parte a procesului de dezvoltare este reglajul specific al tehnologiei M xDrive, introdusă în premieră la noul BMW M5. Această tehnologie este utilizată la BMW X3 M și BMW X4 M pentru a asigura transfer superior constant și orientat spre performanță al puterii motorului către cele patru roți. Dezvoltarea specifică M suplimentară a sistemului inteligent de tracțiune integrală garantează tracțiune maximă și distribuție fără pierderi a cuplului pentru obținerea unor caracteristici de comportament foarte dinamic. În interacțiunea cu diferențialul M activ al punții spate, dinamica în viraje, agilitatea și precizia în comportamentul de condus ale BMW X3 M și BMW X4 M sunt ridicate la un nivel fără rival în acest segment disputat.

"Cu caracteristicile lor de performanță specific M, BMW X3 M și BMW X4 M vor impune repere în ceea ce privește dinamic în segmentele lor de automobile", spune Frank van Meel, președinte BMW M GmbH.

Prin dezvoltarea celor mai noi inovații de model, BMW M GmbH pătrunde încă o dată într-un segment nou. BMW X3 M și BMW X4 M fac posibilă experimentarea în premieră a performanțelor, agilității și preciziei superioare și într-un model Sports Activity Vehicle sau Sports Activity Coupé din clasa medie premium. Astfel, BMW M GmbH își continuă în mod constant strategia de creștere dinamică de succes prin concepte de automobil noi și foarte atractive.

 
 
Citește și:
› BMW introduce mai multă transparență în service ...03/03/2019
› Noul BMW Seria 7, îmbunătățit pentru 2019 ...20/01/2019
› BMW Group la CES 2019 de la Las Vegas ...06/01/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.