Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW Seria 8 Roadster, primele detalii

BMW Seria 8 Roadster, primele detalii

Publicat în data de: 28 August 2017
Categorii: Bmw, Concept, Stiri.
 

Update! BMW prezintă, în premieră mondială, un concept la Monterey Car Week 2017, la Concursul de Eleganță Pebble Beach. Noul concept car anticipează un nou model pregătit de lansare în 2018.foto-bmw seria 8 roadster primele detalii
update: 28.08.2017
BMW i8 Roadster se apropie: este timpul pentru o nouă imagine. Cel mai avangardist automobil sport a intrat în faza finală de testare.

BMW i așteaptă cu nerăbdare să primească cel de-al treilea membru al familie BMW i. În 2018, BMW i8 Roadster va deschide ușile spre o dimensiune complet nouă a plăcerii de a conduce un automobil decapotabil de pionierat - aproape fără nici un sunet și cu emisii locale zero.

text initial: 07.08.2017
BMW are plăcerea de a invita presa acreditată la premiera mondială a unui nou concept BMW și la premiera nord-americană a BMW Concept Seria 8. Prezentarea celor două concepte și conferința de presă vor avea loc joi, 17 august, de la ora 10.00 (ora locală), în cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance Reviewing Stand de pe peluza 18 a traseului de golf The Lodge at Pebble Beach. Printre vorbitori se vor număra Bernhard Kuhnt (noul președinte și director executiv al BMW of North America) și Adrian van Hooydonk (director de design al BMW Group).

După o pauză de 18 ani, numele "Seria 8" revine în portofoliul mărcii prin BMW Concept Seria 8 prezentat în acest an la Concept Lawn de la Pebble Beach Concours d’Elegance. BMW Concept Seria 8 reprezintă o avanpremieră a viitorului model BMW - noul BMW Seria 8 Coupé, prevăzut pentru lansare în 2018.

"Numărul 8 și automobile precum Z8 Roadster și i8 au reprezentat punctul culminant al performanțelor sportive și exclusivității la BMW", explică președintele Consiliului de Administrație al BMW AG, Harald Krüger. "Viitorul BMW Seria 8 Coupé va demonstra că dinamica accentuată și luxul modern pot coexista foarte bine. Acesta va fi următorul model în extinderea ofertei noastre din segmentul de lux și va ridica standardul pentru coupé-uri în segment. Prin aceasta, ne vom consolida poziția de lider în clasa de lux."

BMW Concept Seria 8 prezintă o perspectivă amplă a viitorului mărcii. "BMW Concept Seria 8 este abordarea noastră privind automobilul sport de top", spune Adrian van Hooydonk, vicepreședinte executiv BMW Group Design. "Este un automobil sport de lux care întruchipează dinamica fără compromisuri și luxul modern cum nu o face nici o altă mașină. Pentru mine, este o parte a fascinației auto pure." BMW Concept Seria 8 va avea premiera nord-americană după ce a fost prezentat în premieră la Concorso d'Eleganza Villa d'Este la finalul lunii mai. BMW Concept Seria 8 va fi prezentat publicului vineri, 18 august, la "The Quail, A Motorsports Gathering", și duminică, 20 august, la Concept Lawn de la Pebble Beach Concours d'Elegance. Tot aici este anunțată premiera mondială a unui nou concept BMW care anticipează lansarea unui nou model care va fi lansat în 2018.

Încă o dată, BMW va participa la Rolex Monterey Motorsports Reunion cu două automobile de epocă conduse de piloți renumiți. Faimosul #25 BMW 3.0 CSL din 1975 va fi pilotat, pentru ultima dată, de fostul președinte BMW of North America, Ludwig Willisch, în timp ce ALPINA 2002ti din 1972 îl va avea la volan pe nimeni altul decât Adrian van Hooydonk, directorul de design al BMW Group.

 
 
Citește și:
› BMW M Performance Parts Concept, în premieră la Goodwood ...15/07/2018
› Întâlnire între tradiție și viitor la Concursul de Eleganță Sinai ...08/07/2018
› Producția noului BMW Seria 8 Coupe a început ...06/07/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› BMW M Performance Parts Concept, în premieră la Goodwood ...15/07/2018
› Conceptul VW T-Cross intră în producție ...08/07/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.