Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW prezintă primul card de credit care poate funcționa ca o cheie de mașină

BMW prezintă primul card de credit care poate funcționa ca o cheie de mașină

Publicat în data de: 01 Iulie 2015
Categorii: Bmw, Tehnologie, Stiri.
 

BMW Group și BMW Bank, împreună cu MasterCard și Deutschen Kreditbank AG, prezintă o nouă ofertă de card de credit care susține oferta de servicii DriveNow.foto-bmw prezinta primul card de credit care poate functiona ca o cheie de masina
 ›Galerie foto:
foto-bmw prezinta primul card de credit care poate functiona ca o cheie de masina foto-bmw prezinta primul card de credit care poate functiona ca o cheie de masina foto-bmw prezinta primul card de credit care poate functiona ca o cheie de masina foto-bmw prezinta primul card de credit care poate functiona ca o cheie de masina
foto-bmw prezinta primul card de credit care poate functiona ca o cheie de masina
Deja anunțate la Consumer Electronics Show (CES) în Las Vegas, în ianuarie 2015, BMW Group urmează să introducă această nouă soluție din luna iulie a acestui an.

Noua carte de credit este oferită în acest moment exclusiv în Germania prin Deutschen Kreditbank AG cu începere de la 1 iulie. Folosind o tehnologie Near Field Communication (NFC), aceasta poate fi folosită pentru a deschide și activa orice mașină din rețeaua internațională de car sharing DriveNow. Astfel, clinetul are acces imediat, rapid și fără a avea nevoie de alt mijloc de identificare la automobilele din această rețea. Costul de utilizare al serviciului, calculat într-o taxă pe minut, este ulterior facturat automat și dedus de pe contul cardului de credit.

Mai mult, opțiunea „BMW Credit Card Classic“ sau „MINI Credit Card Classic”, prin care este oferit cardul, include și taxa de înscriere în serviciul DriveNow, ceea ce facilitează și mai mult accesul la acest serviciu.

În luna martie a acestui an, dr. Norbert Reithofer, în calitate de Director al Consiliului de Administrație BMW AG, anunța planuri de extindere a serviciului de car sharing DriveNow cu zece orașe în America de Nord și până la 15 în Europa. În acest moment, modele MINI, BMW și BMW i3 sunt oferite în cadrul programului în San Francisco, Londra, München, Berlin, Düsseldorf, Köln, Hamburg și Viena. Serviciul, care a fost lansat în iunie 2011, include o flotă de câteva mii de mașini în cele opt orașe unde este activ și a depășit 400.000 de abonați la începutul acestui an.

Mai mult, odată cu prezentarea primelor informații despre noul MINI Clubman, marca britanică a anunțat că intenționează să ofere opțional, oricărui client al unui model nou al mărcii, posibilitatea de a-și echipa automobilul cu sistemul hardware pentru DriveNow.

Proiectul este prevăzut să înceapă în 2016 și să fie inițial oferit în SUA. MINI devine astfel prima marcă de automobile din lume care va da posibilitatea clienților săi să integreze propriile automobile într-un program complex de car sharing.

 
 
Citește și:
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.