Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW M2 integrat în cel mai nou joc Need For Speed

BMW M2 integrat în cel mai nou joc Need For Speed

Publicat în data de: 05 Noiembrie 2015
Categorii: Bmw, Stiri.
 

BMW M2 debutează în cea mai nou joc Need Fors Speed, lansat pe 3 noiembrie. În același timp BMW M GmbH a lansat un video 360°, cu filmarea unei ture de circuit parcursă de pilotul DTM Agusto Farfus.foto-bmw m2 integrat in cel mai nou joc need for speed
Este cel mai nou automobil de înaltă performanță de la BMW M și promite să devină un model emblematic: noul BMW M2 Coupé.

Primele informații despre coupe-ul sport ce dezvoltă 370 CP au fost anunțate oficial la jumătatea lunii octombrie, iar noul model va fi disponibil din luna aprilie a anului 2016. Până atunci fanii pot să descopere noul model în două proiecte digitale.

BMW M2 integrat în Need For Speed
Cu o tradiție de peste 20 de ani și numeroase titluri de succes, Need For Speed este unul din cele mai apreciate și de succes „racing games” din istorie. Cea mai nou joc, debutează astăzi, 3 noiembrie, și noul BMW M2 este integrat încă de la început. Alături de acesta, vor fi disponibile și alte modele BMW M: BMW M3 Evolution II E30, BMW M3 E46, BMW M3 E92 și noul BMW M4 Coupé.
Integrarea de modele în jocurile video, este o parte importantă a strategiei de marketing BMW. Need for Speed oferă accesul la o audiență extinsă, puternic impicată emoțional și foarte emoțională și va oferi oportunitatea fanilor de a descoperi noul BMW M2 Coupe înainte de lansarea oficială. Jocul va fi folosit în comunicarea on-line și social media și în acțiuni de marketing BTL.

„Suntem încântați de parteneriatul cu BMWW și mai ales de premiera lui BMW M2 Coupe în Need for Speed,” a declarat Edd Newby-Robson, Senior Marketing Director, Ghost Games, dezvoltatorul noului joc. “Relații strânse cu producătorii de automobile au fost mereu un element important pentru noi în crearea unei experiențe autentice, așa cum fanii și-o doresc. Și BMW ne-a susținut incredibibl atunci când a fost nevoie să construim asta.”

Filmare 360° cu M2 pe Salzburgring pentru YouTube
Pilot oficial BMW în DTM, Augusto Farfus (Brazilia) a avut deja oportunitatea de a lua pulsul noului BMW M2 Coupé - și, datorită tehnologiei video moderne, utilizatorii internetului pot "să îl însoțească într-o plimbare". Farfus a testat noul Coupé pe circuitul de la Salzburgring (Austria). O cameră 360° l-a înregistrat în cockpit. Filmarea panoramică, interactivă, oferp perspectiva unui turului rapid al lui Farfus din scaunul pasagerului.

Înregistrarea poate fi vizualizată aici:"Noul BMW M2 Coupé este fantastic", a fost verdictul plin de entuziasm pe care l-a dat Farfus. "Este incredibil de agil și ai un sentiment deosebit la volan. Automobilul este incredibil de fascinant și este foarte ușor de condus rapid. Îl ador!"

 
 
Citește și:
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.