Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW M Performance Parts Concept, în premieră la Goodwood

BMW M Performance Parts Concept, în premieră la Goodwood

Publicat în data de: 15 Iulie 2018
Categorii: Bmw, Auto-show, Concept, Stiri.
 

BMW M Performance Parts Concept a avut premiera mondială la 12 iulie: s-a aliniat la startul cursei de coasă de la Festival of Speed de la Goodwood (Marea Britanie).Accesoriile M Performance întruchipează apariția sportivă și dinamica îmbunătățită suplimentar. Noul BMW M Performance Parts Concept, bazat pe BMW M2, vine cu un plus important de sportivitate.

BMW M Performance Parts Concept este prezentat în finisarea exterioară Frozen Black cu accente M Performance aurii. La interior, Alcantara și fibra de carbon accentuează și mai mult sentimentul de exclusivitate, alături de elemente de accent aurii. BMW M GmbH a fost implicată îndeaproape în crearea acestui design mai accentuat, contribuind cu competența sa în cursă la dezvoltarea tuturor accesoriilor M Performance.

Componentele din fibră de reduc masa automobilului
Pe lângă accesoriile M Performance care sunt deja disponibile, BMW M Performance Parts Concept oferă dotări concept exclusive. Rezultatul este o masă mai mică a automobilului și, prin urmare, o dinamică optimizată - iar acest lucru se aplică și pe circuit. Efectul general este obținut printr-o serie de măsuri individuale unde utilizarea fibrei de carbon joacă un rol foarte important. Acest material high-tech este extrem de stabil, dar mult mai ușor decât componentele standard. Cu aspectul său unic, asigură și o apariție excepțională.

Atractivă, grila frontală M Performance Carbon a radiatorului (disponibilă pentru BMW M2 Competition din iulie 2018) - cu o linie de accent aurie la Concept - se integrează perfect cu capota M Performance Carbon (disponibilitate din iulie 2018), aceasta din urmă cu 8 kg mai ușoară. Panourile laterale față M Performance din fibră de carbon (disponibilitate din noiembrie 2018) reduc masa automobilului cu 3 kg, optimizând și aerodinamica. Un aspect de înaltă calitate, individual, se regăsește și la aripioarele M Performance frontale și laterale ale pragurilor, din fibră de carbon (ambele disponibile de acum): acestea ies în evindență prin accente aurii exclusive la Concept. Acoperișul M Performance din fibră de carbon, cu finisare de fibră de carbon vizibilă (disponibilitate din martie 2019) reduce masa automobilului cu alte 6 kg și contribuie semnificativ la coborârea centrului de greutate. Setul complet de roți, cu jante M Performance forjate de 19 țoli, cu design Y-spoke 763M în nuanță Frozen Gold (disponibilitate din iulie 2018), și anvelope semislick, nu numai că oferă un punct de atracție vizuală, ci este și mai ușor cu 6 kg decât jantele standard. Aceasta reduce masele nesuspendate, dar are și efect pozitiv relevant în ceea ce privește dinamica și reacția direcției.

Componente M Performance aerodinamice din fibră de carbon
Un spate atractiv este oferit de hayonul M Performance din fibră de carbon (disponiblitate din noiembrie 2018): cântărește cu 5 kg mai puțin decât componenta standard. Difuzorul spate M Performance din fibră de carbon (disponibil) contribuie și el cu o reducere de 0,5 kg a masei automobilului și o optimizare a aerodinamicii; la Concept poartă un accent auriu.

Fibră de carbon, Alcantara și cusături aurii contrastante definesc interiorul
Optimizarea pentru curse este clar vizibilă și la interior: fibra de carbon și Alcantara adaugă puncte de atracție sportive rafinate în interiorul BMW M Performance Parts Concept. Scaunele sport M Performance din fibră de carbon cu cusături contrastante aurii asigură un suport excelent chiar și în timpul unui condus foarte dinamic. Scaunele sunt acoperite cu Alcantara și includ o funcție de rabatare pentru acces convenabil în spate; ele cântăresc cu 9 kg mai puțin decât scaunele sport standard. Alcantara este o particularitate definitorie a scaunelor M Performance spate ultraușoare, care reduc masa automobilului cu alte 13 kg. Pe lângă logo-ul M inscripționat cu laser, ele poartă și o cusătură contrastantă aurie - asemenea scaunelor pentru conducător și pasagerul din față -, iar acest detaliu este găsit în aceeași culoare și la decorațiunile laterale și pentru uși din Alcantara și piele. De asemenea, finisajele decorative M Performance combină cele două materiale rafinate, fibra de carbon și Alcantara.

În același timp, volanul M Performance Pro (disponibil), care poartă și el o cusătură contrastantă aurie, asigură o notă specială de sportivitate. Secțiunile superioară și inferioară sunt acoperite cu piele. În secțiune de manevrare, Alcantara asigură o susținere excelentă, combinată cu un sentiment de aderență foarte plăcut. Combinația de fibră de carbon și Alcantara se regăsește și la frâna de mână M Performance din fibră de carbon cu manșon de Alcantara (disponibile) - decorat și el cu cusătură contrastantă aurie la BMW M Performance Parts Concept -, precum și la covorașele din velur.

Suspensie M Performance cu etape ajustabile de compresie și detentă
Pentru ținută de drum perfectă, chiar și pe circuit, BMW M Performance Parts Concept dispune de suspensie M Performance, care este deja disponibilă ca set retrofit pentru automobilele de serie. Această suspensie cu arc elicoidal permite coborârea cu până la 20 de milimetri a gărzii la sol; tehnologia de amortizare este ajustabilă independent în 12 etape diferite pe compresie și 16 etape pe detentă. Aceste proprietăți oferă suspensiei M Performance o reacție foarte neutră la condus, cu un ruliu mult redus. Pentru a se potrivi cu finisarea exterioară a caroseriei, arcurile suspensiei M Performance de la Concept sunt finisate în negru, la fel cum sunt și etrierele frânelor de 18 țoli. O reducere suplimentară a masei cu 14 kg este obținută prin utilizarea unei baterii BMW mai ușoare.

 
 
Citește și:
› BMW introduce ștergătoare pentru geamurile laterale ...01/04/2019
› Sportiv, elegant, exclusiv: primul BMW Seria 2 Gran Coupe ...23/03/2019
› BMW introduce mai multă transparență în service ...03/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Volkswagen și Microsoft, parteneriat strategic ...03/03/2019
› Kia va lansa un crossover în familia Ceed ...23/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.