Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW lansează serviciul de automobile pe bază de abonament

BMW lansează serviciul de automobile pe bază de abonament

Publicat în data de: 07 Aprilie 2018
Categorii: Bmw, Stiri.
 

În SUA, BMW Financial Services a anunțat debutul Access by BMW, un nou serviciu de automobile pe bază de abonament care oferă membrilor acces nelimitat la o flotă diversă de automobile BMW printr-o singură plată lunară.foto-bmw lanseaza serviciul de automobile pe baza de abonament
Access by BMW a debutat ca program-pilot la Nashville (statul Tennessee), la data de 4 aprilie. Programul va fi oferit de dealerii BMW locali care sunt și responsabili pentru livrarea și întreținerea automobilelor.

Membrii Access by BMW vor avea posibilitatea de a solicita un automobil prin intermediul unei aplicației mobile dedicate (disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android). Odată ce automobilul a fost solicitat, un consultant BMW va livra personal automobilul care se apropie cel mai mult de nevoile clientului, la locația și momentul dorite. Automobilele sosesc cu rezervorul plin, complet pregătite și cu setările personale deja prestabilite. Nu există nici o limită în ce măsură membrii pot schimba automobilele într-o anumită lună.

"Cum clienții continuă să exploreze piața mobilității aflată în continuă creștere, ofertele legate de servicii sunt din ce în ce mai solicitate. Prin Access by BMW, membrii noștri se vor bucura de libertatea mobilității personale cu acces la o gamă largă de automobile foarte emoționale", a declarat Ian Smith, director executiv al BMW Group Financial Services pentru SUA și Regiunea Americilor. "Serviciile pe bază de abonament sunt tot mai atractive pentru clienții noștri și suntem încântați să oferim un serviciu de mobilitate care îndeplinește nevoile lor individuale."

Pe timpul fazei-pilot, calitatea de membru Access by BMW va fi oferită în două niveluri, cu prețuri variind între 2.000 și 3.700 de dolari pe lună, care includ întreținerea automobilului, asigurare și BMW Roadside Assistance. Pe măsură ce programul se extinde, vor fi adăugate niveluri suplimentare, care să permită accesă la o gamă și mai largă vastă de automobile BMW. Cele două niveluri inițiale sunt:

Un nivel "Legend" va include o selecție de modele BMW sedan, coupé, cabriolet și BMW Sports Activity Vehicle precum: BMW Seria 4 (coupé și cabriolet), BMW Seria 5 și versiunea plug-in hybrid BMW 530e iPerformance, BMW X5 (Sports Activity Vehicle), versiunea plug-in hybrid BMW X5 xDrive40e iPerformance și BMW M2.

Mult mai plin de emoție și interesant, nivelul "M" va consta din cele mai puternice și performante modele BMW precum: BMW M4 Cabriolet, noul M5, BMW M6 Cabriolet, dar și modele Sports Activity Vehicle BMW X5M sau Sports Activity Coupé BMW X6M.

"Un pilot-program este o mare oportunitate pentru noi de a învăța. În viitor, rețeaua națională de dealeri BMW va fi parte integrantă pentru succesul Access by BMW", a declarat Smith. "Vom depinde foarte mult de colaborarea lor strânsă pentru a continua să îndeplinim și să depășim așteptările clienților și să asigurăm dezvoltarea sustenabilă a acestui nou model de afaceri."

 
 
Citește și:
› BMW Group la CES 2019 de la Las Vegas ...06/01/2019
› BMW M850i Coupe Night Sky, inspirat dintr-o ploaie de meteori ...06/01/2019
› Tehnologia diesel: modelele BMW obțin calificative maxime pentru ...16/12/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.