Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW la cea de-a 87-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Geneva 2017

BMW la cea de-a 87-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Geneva 2017

Publicat în data de: 07 Februarie 2017
Categorii: Bmw, Auto-show, Facelift, Stiri, Geneva.
 

Noua generație BMW Seria 5 Touring va avea premiera mondială Geneva, alături de noile BMW Seria 4 și BMW i8 Protonic Frozen Black Edition.foto-bmw la cea de-a 87-a editie a salonului international auto de la geneva 2017
Premieră mondială: noul BMW Seria 5 Touring
Noua versiune BMW Seria 5 Touring, care în mod tradițional s-a bucurat de un succes deosebit pe piețele auto din Europa, duce semnătura modelului - combinația de plăcere a condusului, aspect estetic, inovație și funcționalitate inteligentă - la un nivel superior. Prin proporțiile sale atractive echilibrate și geometria distinctivă a automobilului, designul caroseriei denotă atât performanțe sportive, cât și versatilitate. Comparativ cu actualul model, noul BMW Seria 5 Touring are dimensiuni exterioare puțin mai mari și oferă în mod evident mai mult spațiu pentru pasageri și bagaje. Experiența acustică și nivelurile de confort la bord pentru pasagerii din spate au fost și ele optimizate.

Chiar și cu toate locurile ocupate, portbagajul noului BMW Seria 5 Touring are o capacitate de până la 570 de litri - cu zece litri mai mult decât spațiul oferit de predecesorul său. Volumul pentru bagaje poate fi extins până la 1.700 de litri (o creștere de 30 de litri), dacă este necesar. Sarcina utilă permisă este considerabil mai mare decât cea a modelului actual. Utilizarea eficientă a spațiului este îmbunătățită printr-o serie de detalii practice. Sticlele cu un volum de până la un litru pot fi stocate acum în uși, iar suporturile de pahar din consola centrală pot primi și ele volume mai mari. Divizarea/rabatarea spătarului banchetei în raport 40:20:40 poate fi făcută prin simpla apăsare a unui buton din portbagaj. Ajustarea unghiului de înclinare a spătarului banchetei spate este disponibilă ca opțiune. Husa pentru portbagaj și plasa de partiționare sunt stocate în containere separate, în locașuri aflate sub podeaua portbagajului, iar luneta cu deschidere separată și hayonul cu operare automată fac parte, de asemenea, din specificația standard. Comfort Access (dotare opțională) include deschidere/închidere hands-free a hayonului.

Când vor începere vânzările noului BMW Seria 5 Touring în iunie 2017, vor fi disponibile patru motoare din cea mai nouă generație a BMW Group. Două dintre acestea vor fi combinate de la început cu sistemul inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive. Alte variante vor urma pe parcursul anului, combinate cu tracțiunea spate convențională sau cu tracțiune integrală. Eficiența motorului, aerodinamica optimizată și masa redusă în medie cu 100 de kilograme comparativ cu modelele actuale echivalente înseamnă o reducere cu până la 11% a consumului de combustibil și a emisiilor, în funcție de varianta de motorizare.

Construcția ultraușoară inteligentă și rigiditatea torsională crescută se regăsesc atât în caroserie, cât și în șasiul nou creat. În consecință, noul BMW Seria 5 Touring oferă un echilibru mai armonios ca niciodată între agilitate și confortul călătoriei. Echiparea standard include suspensie pneumatică cu funcție de autonivelare pe puntea spate, în timp ce Dynamic Damper Control, sistemul Adaptive Drive cu stabilizare activă a ruliului, Integral Active Steering (direcție integrală, acum disponibilă și în combinație cu xDrive) și suspensia M Sport pot fi comandate ca opțiuni.

Sistemul iDrive vine acum cu display central touchscreen și control BMW prin gesturi, dar și noi sisteme de asistență precum asistența pentru controlul direcției și al benzii reprezintă un pas înainte spre condusul autonom.

Mai sportiv ca niciodată: noul BMW Seria 4
Cu un design mai clar și un șasiu modernizat, noul BMW Seria 4 își continuă povestea de succes. Prizele de aer și șorțurile spate refăcute, precum și farurile și stopurile cu tehnologie LED disponibile standard accentuează aspectul exclusivist și sportiv al noilor BMW Seria 4 Coupé, BMW Seria 4 Cabriolet și BMW Seria 4 Gran Coupé. Elementele electroplacate, aplicațiile cromate și finisajele negru lucios noi pentru consola centrală oferă interiorului note suplimentare de eleganță.

În combinație cu sistemul opțional de navigație Professional, meniurile pentru sistemul de operare iDrive sunt prezentate acum sub formă de panouri mari de control pe Control Display. Aceste panouri mari de control pot fi aranjate în funcție de preferințe, iar conținutul legat de meniu afișat este actualizat continuu. Displayul care înlocuiește cadranul clasic de bord este disponibil opțional pentru BMW Seria 4.

Suspensia mai rigidă face ca manevrabilitatea noilor BMW Seria 4 Coupé și BMW Seria 4 Gran Coupé să fie și mai sportivă, fără nici o reducere a confortului. Anvelopele de înaltă performanță sunt oferite ca opțiune de echipare pentru modelele din partea superioară a scalei de putere.

Stopurile LED integral cu design nou și amprentele stilistice premium de interior îmbunătățesc aspectul modelelor BMW M4 Coupé și BMW M4 Cabriolet. Ambele automobile sport de înaltă performanță dispun și de noua versiune a sistemului de navigație Professional și de cele mai recente servicii BMW ConnectedDrive.

Bucuria condusului cu propulsie electrică pe drumul spre succes; premiera mondială BMW i8 Protonic Frozen Black Edition
Cu BMW i3 care captează o cotă mare de piață și cu noi ediții speciale ale BMW i8, dar și modele BMW iPerformance suplimentare ce vor veni, BMW Group își extinde poziția de lider global în domeniul mobilității sustenabile. BMW i3 este cel mai de succes automobil electric din segmentul premium al clasei compacte. De asemenea, BMW i8 continuă să-și domine categoria cu un avans considerabil. Datorită modelelor i8 și BMW iPerformance, BMW este cel mai de succes constructor de automobile hybrid plug-in premium din lume. În toamna anului 2016 a fost depășit pragul de 100.000 de automobile BMW vândute, cu propulsie integral electrică sau sistem hybrid plug-in. Iar în 2017, BMW Group își propune să vândă alte 100.000 de mașini ce dispun de tehnologie BMW eDrive și să întărească poziția de cel mai de succes constructor premium de automobile plug-in.

Portofoliul de ediții speciale exclusiviste, în serie limitată, ale modelului sport hybrid plug-in BMW i8 continuă să se extindă. BMW i8 Protonic Frozen Black Edition va avea premiera mondială la ediția 2017 a Salonului Auto de la Geneva. Culoarea BMW Individual Protonic Frozen Black pentru caroserie și designul interior personalizat accentuează suplimentar designul spectaculos. Tot pe parcursul anului 2017, BMW i va lansa BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition, o altă ediție limitată cu un design excepțional.

 
 
Citește și:
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Noul BMW 330e Sedan este lansat pe piață ...18/08/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Noua Skoda OCTAVIA pentru 2020: tehnologie mai avansată și design ...05/11/2019
› Hyundai dezvaluie prima schita a noului i10 ...11/08/2019
› Noul Renault Captur pentru 2020, disponibil și în România ...14/07/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.