Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW la a 88-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Geneva

BMW la a 88-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Geneva

Publicat în data de: 22 Februarie 2018
Categorii: Bmw, Auto-show, Stiri, Geneva.
 

Premiere mondiale - BMW X4, edițiile revizuite BMW Seria 2 Active Tourer și BMW Seria 2 Gran Tourer. Premiere europene - Noile BMW i8 Coupe și i8 Roadster, BMW X2, M3 CS.foto-bmw la a 88-a editie a salonului international auto de la geneva
În cadrul ediției 2018 a Salonului Internațional Auto de la Geneva, BMW prezintă modele noi într-o varietate de segmente de automobile, dar și cele mai noi inovații tehnologice. Standul BMW stă sub nota strategiei corporate NUMBER ONE > NEXT, prin care BMW Group se concentrează pe domeniile mobilității electrice, digitalizării și condusului autonom și ai cărui piloni includ extinderea ofertei de produse în segmentul de lux și extinderea sistematică a familiei de modele BMW X. BMW își continuă actuala ofensivă de modele cu automobilele expuse la Geneva, subliniind astfel statutul său distinctiv de producător premium de automobile dinamice, emoționale și orientate spre viitor.

A 88-a ediție a Salonului Internațional Auto Geneva reprezintă scena premierei mondiale a noii generații BMW X4. Vizitatorii expoziției găzduită de centrul Palexpo în perioada 8-18 martie 2018 se vor putea întâlni cu ediția specială în serie limitată BMW M3 CS, vor descoperi noile BMW Seria 2 Active Tourer și BMW Seria 2 Gran Tourer, dar vor admira și un cuplu de automobile sport plug-in hybrid reprezentat de BMW i8 Roadster și BMW i8 Coupé. Pe lângă aceste modele noi, BMW prezintă și cele mai noi inovații pentru reducerea suplimentară a consumului și a emisiilor CO2 care au fost dezvoltat sub umbrela BMW EfficientDynamics Next.

Premieră mondială: noul BMW X4
Noul BMW X4 urmează primului Sports Activity Coupé din segmentul premium al clasei medii, din care au fost vândute peste 200.000 de unități. Noua generație a modelului are identitate proprie, bine definită în gamă, evidențiată de dinamica îmbunătățită semnificativ, designul exterior remarcabil, ambianța premium superioară din interior, sistemele de asistență a conducătorului de ultima generație și tehnologiile de conectivitate de vârf. În plus, esența dinamică a Sports Activity Coupé-ului este evidențiată suplimentar și de apariția a două modele BMW M Performance în portofoliu.

Motoarele de ultimă generație, puternice și eficiente, configurația specială a șasiului, măsurile de reducere a masei, proprietățile aerodinamice îmbunătățite, centrul de greutate redus și distribuția perfectă 50:50 a sarcinilor pe punți oferă toate ingredientele potrivite pentru o plăcere sportivă a condusului. Sistemele de asistență a conducătorului de ultimă generație sporesc confortul și siguranța, în timp ce cele mai recente servicii oferite de BMW ConnectedDrive asigură o experiență mobilă conectată fără probleme.

Atractiv și extrovertit: noul BMW X2
O altă apariție nouă în familia modelelor BMW X este prezentată și la ediția 2018 a Salonului Auto de la Geneva. Noul BMW X2 își face debutul în Europa la una dintre primele cinci expoziții auto din lume. Sports Activity Coupé-ul compact își lasă amprenta prin designul distinctiv și caracteristicile sportive de condus. Aspectul robust tipic modelelor BMW X este combinat cu linii elegante și detalii atractive, cum ar fi logo-urile BMW suplimentare de pe montanții C, care au apărut pentru prima dată la coupé-urile BMW clasice.

Cu cea mai recentă generație de motoare pe benzină și diesel, noua transmisie Steptronic cu dublu ambreiaj, cu șapte trepte, sau transmisia Steptronic cu opt trepte, la care se adaugă sistemul inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive, o plăcere eficientă de a conduce este garantată pe orice teren. De asemenea, lista de opționale include cele mai moderne sisteme de asistență a conducătorului, precum și BMW Head-Up Display pentru proiectarea pe parbriz a informațiilor referitoare la condus, soluție unică în segment.

Dinamic, emoțional, serie limitată: noul BMW M3 CS
BMW M GmbH își continuă tradiția de a lansat ediții speciale bazate pe modelul BMW M3. Noul BMW M3 CS, care își sărbătorește premiera europeană la Geneva, nu face nici un secret din genele sale provenite din motorsport, cu tehnologie special concepută pentru trenul de rulare și șasiu, precum și cu caracteristici de design exclusive. Ca rezultat, sedanul de înaltă performanță oferă o combinație fascinantă de dinamică, emoție și caracter practic în utilizarea cotidiană.

Abilitățile remarcabile de performanță ale automobilului își au originile în motorul cu șase cilindri dispuși în linie, cu tehnologie BMW M TwinPower Turbo, a cărui putere în comparație cu BMW M3 cu pachet Competition a fost majorată cu 7 kW/10 CP, până la 338 kW/460 CP. Datorită includerii pachetului M Driver ca dotare standard, BMW M3 CS are o viteză maximă (limitată electronic) de 280 km/h, în timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 3,9 secunde. Echiparea standard a ediției speciale include transmisia M cu dublu ambreiaj (M DCT), cu șapte trepte, cu Drivelogic, suspensia M adaptivă și anvelopele de cupă, care au fost concepute special pentru utilizarea pe circuit. Noul BMW M3 CS va fi construit într-o serie limitată de 1.200 de unități.

Concept de interior funcțional, caracter sportiv: noile BMW Seria 2 Active Tourer și BMW Seria 2 Gran Tourer
Dispunând de un design revizuit, accente proaspete în interior și tehnologia revizuită a sistemului de propulsie, BMW Seria 2 Active Tourer și BMW Seria 2 Gran Tourer sunt pregătite să își continue succesul obținut până în prezent în segmentul Sports Activity Tourer. Și ele sunt la prima apariție în Europa

Cea mai remarcabilă caracteristică a exteriorului este grila BMW a radiatorului, extinsă semnificativ, care oferă atât o prezență care inspiră mai multă putere. În interior, șezutul a fost lărgit pentru scaunele standard și s-au adăugat variante noi de tapițerie pentru confort și individualitate. Noua generație de motoare pe benzină și diesel promovează o creștere atât a eficienței, cât și a plăcerii de a conduce. O gamă largă de motoare cu trei și cu patru cilindri este disponibilă pentru noile modele BMW Seria 2 Active Tourer și BMW Seria 2 Gran Tourer. Pentru un condus electric cu o autonomie de până la 45 de kilometri, este disponibilă versiunea plug-in hybrid BMW 225xe iPerformance Active Tourer, un model fără rival în acest segment.

O nouă generație de automobile sport: noile BMW i8 Roadster și BMW i8 Coupé
Un alt capitol deosebit este pe cale să fie scris în povestea de succes a BMW i8, odată cu apariția noului BMW i8 Roadster, care acum va permite experimentarea dinamicii și a propulsiei revoluționare a celui mai de succes automobil sport plug-in hybrid și în format decapotabil. Softtop-ul topul rabatat oferă acum o experiență unică a condusului electric. Decapotabila cu două locuri este și mai captivantă datorită designului dezvoltat special pentru BMW i8. Ușile gullwing frameless sunt fabricate din CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon), la fel ca și cadrul parbrizului și pragurile. Acest material high-tech foarte rezistent face caroseria mai rigidă, sporind astfel protecția pasagerilor din BMW i8 Roadster. Împreună cu numeroase alte măsuri de design ultraușor, utilizarea CFRP asigură faptul că penalizarea de masă, cauzată de design, față de BMW i8 Coupé este remarcabil de scăzută. BMW i8 Roadster cântărește 1.595 de kilograme, cu doar 60 de kilograme mai mult decât versiunea Coupé.

Datorită îmbunătățirii tehnologiei BMW eDrive, condusul practic silențios și fără emisii locale a devenit o experiență și mai palpabilă cu noile BMW i8 Roadster și BMW i8 Coupé. Optimizată, bateria de înaltă tensiune are ca rezultat faze mai frecvente și mai lungi în care automobilul este alimentat exclusiv de motorul electric. De asemenea, aceasta susține o creștere de 9 kW/12 CP a puterii motorului, la 105 kW/143 CP. Puterea sistemului - produsă simultan cu motorul pe benzină, cu trei cilindri - este acum de 275 kW/374 CP. Acest lucru permite noului BMW i8 Coupé să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde, în timp ce noul BMW i8 Roadster realizează sprintul în 4.6 secunde.

BMW i obține succese-record: lider global în domeniul mobilității electrice
Brandul BMW i al BMW Group și-a consolidat locul în topul mondial al constructorilor de mobilitate electrică. 2017 a fost primul an în care vânzările de automobile ale mărcilor BMW i, BMW iPerformance și MINI - cu sisteme de propulsie electrice sau hibride - au depășit nivelul de 100.000 de unități. În Europa, BMW Group este lider de piață în acest segment, cu o cotă de 21% din înmatriculările de automobile electrificate. La nivel global, BMW Group depășește din nou statisticile privind înmatriculările, de data aceasta împreună cu un alt producător, cu o cotă de piață de 10%. Cota de piață a BMW Group pe segmentul automobilelor electrificate (în Europa și în întreaga lume) este deja de peste trei ori mai mare decât cota sa de pe piața mașinilor tradiționale, ceea ce înseamnă că se bucură de un succes extraordinar în piața mobilității electrice, una cu o creștere rapidă. În România, BMW i3 își menține poziția de cel mai de succes model electric și în 2017, iar BMW are aproximativ o treime din cota de automobile electrificate, plasându-se astfel mult peste media europeană.

BMW Group își extinde sistematic gama de automobile electrificate ca parte a strategiei NUMBER ONE > NEXT, prin care compania va produce, până în 2025, 25 de modele electrice complet sau parțial. În plus, marca BMW i își consolidează reputația puternică de furnizor de sisteme pentru mobilitatea electrică. Bateriile de înaltă tensiune de la BMW i înregistrează o cerere crescută și în aplicații dincolo de automobile, cum ar fi sistemele de propulsie electrică în marină, vehiculele utilitare electrice și stocarea energiei staționare. În plus, BMW joacă un rol activ în extinderea infrastructurii publice de încărcare și în dezvoltarea de noi tehnologii inovatoare de încărcare, cum ar fi sistemul BMW de încărcare wireless, care urmează să devină disponibil pentru modelul BMW 530e iPerformance în cursul anului 2018.

 
 
Citește și:
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› BMW introduce ștergătoare pentru geamurile laterale ...01/04/2019
› Sportiv, elegant, exclusiv: primul BMW Seria 2 Gran Coupe ...23/03/2019
› Hyundai pregătește un nou model pentru piața europeană ...14/07/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Kia privește spre viitorul electric ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.