Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW Group la CES 2019 de la Las Vegas

BMW Group la CES 2019 de la Las Vegas

Publicat în data de: 06 Ianuarie 2019
Categorii: Bmw, Auto-show, Stiri.
 

La ediția din acest an a Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas, BMW Group va prezenta viitorul plăcerii condusului și potențialul conectivității digitale într-o varietate de moduri diferite.foto-bmw group la ces 2019 de la las vegas
În perioada 8-11 ianuarie 2019, vizitatorii vor avea prima șansă de a conduce virtual în BMW Vision iNEXT, acompaniați de Asistentul Personal Inteligent BMW. În acest fel, BMW Group își subliniază capacitățile în domeniile designului, condusului autonom, conectivității, electrificării și serviciilor (D+ACES), care sunt definite ca domenii principale ale activității viitoare în strategia corporate NUMBER ONE > NEXT.

Vision vehicle va fi expus alături de o instalația sofisticată de realitate combinată care, în premieră, oferă o impresie virtuală și captivantă a modului în care se conduce autonom, fără emisii și complet conectat în BMW Vision iNEXT. Pentru a începe simularea, Asistentul Personal Inteligent BMW sugerează o agendă zilnică și planifică perfect activitățile pentru călătorie. Cu ochelarii de realitate virtuală și un concept spațial conceput special, vizitatorii se pot cufunda în această lume virtuală: inițial, ei înșiși conduc BMW Vision iNEXT, dar automobilul preia curând funcția de condus. În modul "Ease" autonom, conducătorul interacționează cu Asistentul Personal Inteligent BMW, care face sugestii și controlează diferite servicii digitale pentru conducător - de la videoconferințe la cumpărături și funcții smart home.

Prin tehnologia sa inovatoare pentru condus foarte automatizat, conectivitatea inteligentă și conceptele inovatoare de control și afișare, BMW Vision iNEXT prezintă modalități complet noi de utilizare a timpului de condus. Vizitatorii pot explora direct principiul fundamental de design denumit "Shy Tech" - tehnologia integrată discret care devine vizibilă doar când este necesar -, datorită altor două exponate din afara automobilului. Interiorul BMW Vision iNEXT este conceput ca mediu mobil care îmbunătățește calitatea vieții. Acest "Favorite Space" răspunde întrebării: "Cum vor arăta automobilele când nu vor mai trebuie să fie conduce de o persoană, dar încă pot fi?"

Asistentul Personal Inteligent BMW marchează începutul unei noi ere pentru marca BMW, utilizând limbajul natural pentru interacțiune cu automobilul și pentru a accesa funcțiile. În noul BMW X5, vizitatorii por verifica funcțiile care vor fi disponibile pentru noile modele din martie 2019, alături de anumite capacități viitoare ale Asistentului Personal Inteligent BMW. De asemenea, asistentul personal este parte integrantă a conceptului de stand. Întâmpină vizitatorii la intrarea în stand și în ghidează spre centrul expoziției prin experiențe de sunet și lumină.

Prezența BMW Group la CES 2019 este completată de o prezentare spectaculoasă de modele la exterior. BMW Motorrad va demonstra unul din punctele sale de atracție în cercetare în domeniul condusului autonom: BMW R 1200 GS care se conduce singur. Informațiile acumulate cu această motocicletă de teste vor contribui în viitor la furnizarea unei asistențe și mai bune la manevrele dificile. În premieră, vizitatorii pot lua loc în noul BMW X7 și se pot bucura de o călătorie printr-un traseu off-road impresionant.

 
 
Citește și:
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Noul BMW 330e Sedan este lansat pe piață ...18/08/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.