Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW Concept Active Tourer Outdoor, premieră mondială la expoziția OutDoor 2013

BMW Concept Active Tourer Outdoor, premieră mondială la expoziția OutDoor 2013

Publicat în data de: 11 Iulie 2013
Categorii: Bmw, Concept, Stiri.
 

Update! BMW intră pe un nou teren, acela al vehiculelor MPV (multi-purpose vehicle). Pentru prima oară în istoria companiei, un vehicul concept își va celebra premiera la OutDoor, în Friedrichshafen.update 11 iulie:
Conceptul BMW Active Tourer Outdoor reprezintă o nouă abordare în segmentului premium compact ce vrea să arate cum poate fi folosit spațiul interior într-un mod mai inteligent pentru sport și activități de agrement.

Acest concept car prezintă soluții noii de combinare a esteticii sportive și a stilului cu tehnologia de propulsie sustenabilă, dimensiuni compacte și funcționalitate. Sistemul de propulsie, prietenos cu mediul, este unul hibrid plug-in, ce aduce împreună un motor cu combustie și unul electric pentru a livra putere și eficiență la nivelul cel mai înalt.

Conceptul BMW Active Tourer Outdoor are dimensiunile compacte (4,35 m lungime, 1,83 m lățime și 1,57 m înălțime), design sportiv și niveluri generoase de spațiu interior (ampatament 2,67 m). Compartimentul din spate a fost proiectat variabil, pentru a acomoda echipament de sport și călătorie.

Sistemul de propulsie PHEV (plug-in hybrid) are un motor pe benzină de 1.5 litri ce pune în mișcare puntea față, alături de un motor electric. Puterea totală a sistemului, de peste 140 kW/190 CP, oferă vehiculului performanțe sportive dar în același timp păstrează consumul de carburant la nivel redus. Drept rezultat, BMW Concept Active Tourer Outdoor poate accelera de la 0-100 km/h în 8 secunde și poate atinge o viteză maximă de 200 km/h.

Cu toate acestea, consumul mediu de carburant este de doar 2,5 litri/100 km, echivalentul unor emisii de doar 60 g/km.

text inițial 24 iunie:
A doua versiune a conceptului BMW Active Tourer va fi prezentată în această vară și se adresează unui grup de clienți orientați spre petrecerea timpului liber în natură. Pe scurt, este un MPV care încearcă să satisfacă nevoile speciale ale clienților familiști, care călătoresc în natură.

Conceptul BMW Active Tourer Outdoor combină confortul și designul dinamic cu un înalt nivel de funcționalitate și acces inteligent la serviciile BMW ConnectedDrive.

Noul concept BMW Active Tourer Outdoor va fi prezentat în premieră pe 12 iulie 2012, în cadrul unei conferințe la Friedrichshafen, în sud-vestul Germaniei.

BMW Active Tourer, primul model cu tracțiune față al producătorului german, a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Paris, anul trecut.

 
 
Citește și:
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Noul BMW 330e Sedan este lansat pe piață ...18/08/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.